Skocz do zawartości

Rookies 2012 class

tomeczeg20

Rekomendowane odpowiedzi

Widzieliście co Lilard zrobił?

Przechwycił piłkę gdy było już po meczu i...pobiegł z nią pod kosz i wsadził 1.5 sekundy przed końcem...

Niech się cieszy że teammates go bronili bo dostałby w papę od byków rookas to może by się pokory nauczył ;) Pewnie w szatni po meczu ostrą zjebe dostał od wszystkich

Nate go wziął, powiedział, że źle zrobił, poklepał po pupci i tyle, tam do rękoczynów nie dochodziło, chyba, że w tak zniewieściałej lidze, zwrócenie uwagi to czynna bójka. (ew. potem coś się działo, bo już na 3sec przed końcem to takie to było 'pyk' i już). A jak było po meczu to co za różnica 102 czy 100? Przecież dostał piłkę od Batumiego.

Btw. jak oni tacy prawilni to sami mogli już nie rzucać za 3 gdy było 'po meczu', on odpowiedział tym samym, prymitywnie i bez namysłu - ja problemu nie widzę.

Widziałem Drummonda ze 2 razy i Detroit naprawdę przyfarcili w ostatnim drafcie. Już teraz jest bardzo solidnym obrońcą, świetny na deskach, niegłupi. Z uwagi na to, że jestem cichym fanem Monroe, to chyba będę tych Pistons oglądał częściej. Chociaż ten syf na obwodzie jest lekko odpychający.

Przechwycił piłkę gdy było już po meczu i...pobiegł z nią pod kosz i wsadził 1.5 sekundy przed końcem...

Niech się cieszy że teammates go bronili bo dostałby w papę od byków rookas to może by się pokory nauczył ;) Pewnie w szatni po meczu ostrą zjebe dostał od wszystkich

No i dom by mu spalili, a w szatni koledzy nasrali mu do butów.

Nie przechwycił tylko dostał podanie...

Aż spojrzałem na tę sytuację, bo aż mi sie wierzyć nie chciało, że Lillard zabrał komus piłkę, żeby rzucić sobie punkty...i co widze? Gość dostaje normalne podanie do kontry.

W ogóle co to za zwyczaj, żeby odpuszczać jak jest zwycięzca wyłoniony, gra się do ostatniej syreny. :anonymous:

btw na TBJ mowili, ze zrobil to zeby na hali dostali ludzie darmowe przekaski bo musi byc ponad 100 pts.

tak samo jak Noah kiedys zrobil, moze ktos to sprawdzic jak wie jak i gdzie czy w Portland rzeczywiscie dostaja cos takiego jak to bywa w roznych halach ??

bo ja potrafilem tylko w google wpisac "2012/2013 portland trail blazers over 100 points free snacks" ale nie tedy droga chyba :P

no niestety musze wam przyznac racje. ogladalem highlighsty jednym okiem, a drugim robilem co innego i glownie sluchalem komentatora ktory jaral sie tym jakby mialo dojsc do bojki. Co nie zmienia faktu ze ktos powinien z nim przeprowadzic mala rozmowe wychowawcza bo tak sie k**** nie robi. jest plus8, na zegarze 5 sekund do konca przechwycamy pilke i koniec meczu...

To jest brak szacunku dla rywala i za to powinien ponieść jakieś konswekwencje.

Dej pan spokój, ktoś z Bulls popatrzył się krzywo, ktoś z Blazers powiedział "dajcie se siana, chcemy już iść do domu na kanapę" i wszyscy się rozeszli. Who the hell cares.

btw na TBJ mowili, ze zrobil to zeby na hali dostali ludzie darmowe przekaski bo musi byc ponad 100 pts.

tak samo jak Noah kiedys zrobil, moze ktos to sprawdzic jak wie jak i gdzie czy w Portland rzeczywiscie dostaja cos takiego jak to bywa w roznych halach ??

bo ja potrafilem tylko w google wpisac "2012/2013 portland trail blazers over 100 points free snacks" ale nie tedy droga chyba :P

Tak jest w wielu halach, więc w Portland pewnie też, zresztą kilka raz widziałem jak mecz już był praktycznie rozstrzygnięty, a któryś team się nadmiernie spinał żeby zdobywać punkty pod presja chantów "we want tacos".