drtoudi Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 żaden mecz RS nie zasługuje na miano must see bo są to mecze o nic must see w RS to można odnieść co najwyżej do indywidualnych osiągnięć poszczególnych zawodników np 81p Kobego, 13p w 35s T-Maca czy jakiegoś runu typu 20/30-0 dającego zwycięstwo rzutem na taśme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 będę bronił rw!!!!! nie spoilerujemy k**** mać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 bezwzględnie gwiazdą nocy był zarówno występ MCW w debiucie NBA jak i cała rewelacyjna pierwsza kwarta 76ers w meczu przed swoją publicznością vs Miami Heat.... to akurat i start 9/9 17:0 trzeba obejrzeć - gdzie na dokładkę Turner zrobił postera LBJ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 panowie, sorka, ale chyba fhuj nie jarzycie o co chodzi w tym temacie poczekajmy z oceną wypowiedzi... jeżeli będzie to jedyna wygrana Lakers z zespołem +50% to dla fanów Lakers tytuł się zgadza.... Ty chyba też nie bardzo łapiesz ideę tego tematu. Chodzi o to, żeby nie zdradzać przebiegu meczu, bo nie każdy zarywa nocki i nie każdy wstając rano przegląda wszystkie wyniki. To jest temat dla tych, którzy chcieliby obejrzeć dobry mecz nie znając wcześniej ani wyniku ani tego kto komu zrobił postera. Wystarczy krótka informacja, np Heat@Sixers - fajny mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 przecież nie od dzis wiadomo, ze jak chcesz trzymać wynik w tajemnicy nie wchodzisz w temat na forum nawet odbiegający merytorycznie od 76ers vs heat.... dziś masz takiem misz masz i wszędzie czyha niebeżpieczeństwo..... ja w PO spurs vs GSW jechałem z Krakowa do Torunia bez radia aby nie znać wyniku, nie gadałem wieczorem o baskecie z kolegami krzycząc od razu nie mówcie mi, kompa nie dotykałem a i tak na koniec dnia na klatce usłyszałem komentarz kto wygrał od osoby całkowicie mi obcej po 22 godzinach chronienia oczu i uszu..... nie za dużo wymagasz aby must see tego elementu w ogóle nie zawierało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 A co tu wymagać? Do tej pory dobrze działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 przecież nie od dzis wiadomo, ze jak chcesz trzymać wynik w tajemnicy nie wchodzisz w temat na forum nawet odbiegający merytorycznie od 76ers vs heat.... dziś masz takiem misz masz i wszędzie czyha niebeżpieczeństwo.....Fakt, niebezpieczeństwo czyha wszędzie. Dlatego też ten temat miał być z założenia pozbawiony spoilerów, pogadać o przebiegu meczu można przecież w jakimś zbiorczym temacie typu random shit albo w temacie o danym zespole. Tam wiadomo, że jak nie chcesz znać wyniku, to nie wchodzisz. Tutaj ma być tylko informacja, że mecz jest warty obejrzenia. Nie wiem czy można wymagać mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Heat @ 76ers nie zdradziłem wyniku spotkania ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Look Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 (edytowane) bardzo dobry temat, ja raczej nie oglądam w nocy tylko rano ściągam na czuja 1 - 2 mecze. 14.11 - OKC - GS Edytowane 15 Listopada 2013 przez Look Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 też 14.11, Nix - Rockets, naprawdę dobry mecz oglądałoby się dużo przyjemniej gdyby nie to że nudząc się wieczorem wszedłem na yahooNBA proszę o więcej wpisów w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Obojętnie jaki mecz PTB z tego sezonu i Lillard, pokaz dla panów Derona, Irvinga, Walla jak prowadzić ofensywę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Look Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Polecacie jakiś mecz z nocki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Jak ktoś chce zobaczyć dobry mecz NCAA z prospektami do draftu, to polecam Iowa State z Michigan, z wczoraj. Do ściągnięcia na przykład na SSC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Pierwsze pięć minut Knicks pacers zapowiada ciekawy mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Ja polecam GSW-MEM. Niezłe spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Dallas - Houston. Nowitzki jak za starych lat, Howard niczym za czasów Magic, a Monta Ellis gra niczym all-star. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Nie polecam i ostrzegam przed meczem nicks pacers, moze podam wam wynik zeby odrazu miec pewnosc ze nie obejrzycie? padaka strata czasu itd itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 padaka strata czasu itd itp. w sumie to po kazdym meczu Knicks mozna tak pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Look Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Dallas - Houston wbrew przedmówcom - NY - Indiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) Zakładając że mówicie poważnie o pacers Knicks to trudno mi zrozumieć czego oczekujecie oglądając nba. Jedyne czego można się doczepić to praca arbitrów. Update: z rozpędu nie zauważyłem że napisałem nie można zamiast można co zmienia zupełnie sens posta. Sorry Edytowane 22 Listopada 2013 przez Xamel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi