Mirkoski Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Toronto Dallas Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Grizzlies - Nuggets <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 mecz się jeszcze nie skończył, ale widać, że zdecydowanie warto: PHI-GSW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 OKC vs Bucks sprzed paru dni - wystarczy pierwsza kwarta meczbył dość przeciętny, natomiast warto zobaczyć jak 7feet-Steph-Curry rzuca trójki - stepback, side step, you name it. W póżniejszych kwartach Adams bardzo na nim siedział i Brook dorzucił tylko jedno, ale jak walnął te 4 trójki w pierwszej kwarcie - respect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tryiton Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 6 minut do końca, ale zdecydowanie warto zerknąć na Denver - Houston, nie pożałujecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Spurs vs Pels Nie warto są lepsze mecze dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Chyba ostatnio zaniedbujecie koszykarskie obowiązki, więc w ramach upomnienia wrzucam ranking wczorajszych spotkań z Crunchtimers czemu ranking z wczoraj nie obejmuje wszystkich spotkań? [tzn wiem - coś się zepsuło ] innymi słowy - zgłaszam usterkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawe Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Cześć. Nie zepsuło się, już tłumaczę. Crunchtimers, z założenia, wyświetla ranking (do) 10 najwyżej ocenionych spotkań, niezależnie od tego, czy wybierzesz jeden dzień, czy dłuższy przedział czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Cześć. Nie zepsuło się, już tłumaczę. Crunchtimers, z założenia, wyświetla ranking (do) 10 najwyżej ocenionych spotkań, niezależnie od tego, czy wybierzesz jeden dzień, czy dłuższy przedział czasu. ok, ale, jeśli czegoś nie przeoczyłem, to nie dajesz znać użytkownikom o tym założeniu. Dodaj to gdzieś na stronce .... albo wyświetl pełny ranking (przynajmniej dla dziennych rankingów NBA proste matematyczne obliczenie mówi że nie może być więcej niż 15 meczy ) więc spokojnie się to na jednym 'ekranie' zmieści. Rozumiem że problem pojawia się dla multi-day rankingów, wtedy wyświetlaj tyle ile Ci się podoba (ale też daj o tym znać, tzn dla multiday pewnie ludzie się domyślą, ale ja dla jednodniowego nie wpadłem na to) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Celtics-Lakers: jeden z najlepszych w sezonie, to wspomnę. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Co prawda jestem dopiero kilka minut przed końcem drugiej kwarty, to nie będę oceniał, ale świetna sprawa, że KG z Artestem sobie razem siedzieli na trybunach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 OKC @ Rockets, warto obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 większość pewnie wybrała 76ers - Lakers, więc jakby ktoś sie zastanawiał, czy warto rzucić okiem na to co się działo w Dallas, odpowiadam - warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Dubs z Heat całkiem spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawe Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Raps Nets polecam Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Coś z dzisiejszej nocy? Obejrzałbym coś, bo na powrót prawdziwej koszykówki będzie trzeba czekać aż do 21 Lutego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Coś z dzisiejszej nocy? Obejrzałbym coś, bo na powrót prawdziwej koszykówki będzie trzeba czekać aż do 21 Lutego... Masz czas na jeden mecz weź OKC Pels Ja chciałem zaznać trochę świeżości i zapodałem hawks których pałuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 All Star Game - nie polecam i to nieważne czy jest się fanem kosza lat 90tych, kosza przedwojennego czy współczesnego. Po prostu nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 a ja polecam, zwłaszcza pierwsza połowa pełna smaczków i fajnych akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 (edytowane) http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fsport.tvp.pl%2F41363032%2Fretro-tvp-sport-wybierz-wydarzenie-ktore-pokazemy-w-naszym-cyklu&h=AT2PY5S3J75lb2emEWVPeXaV-_HhAhbQ9rpZDx87YqRbcYcWHTLzlLga-giFHbHxN8TSYU5re4Qlp3QJxai_l0dtJaTEIUbXQ-OXVWeMcvcuwQkKmzL5F84SosnWpB-WRJeGxLg Tu to wrzucę bo w sumie popularny wątek a nie ma sensu robi dodatkowego topicku Można głosować do woli F5 i jazda! Kto wie, może Kurski kupi nam NBA Edytowane 19 Lutego 2019 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi