rw30 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Okla vs Houston grali w nocy czy zagrajo dopiero dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 w nocy grali. dobry meczyk, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 skąd ściągnąć? na Rutracker ciągle nie ma. była inna stronka taka z numerkiem w nazwie, ale zapomniałem jak to dokładnie szło, tam gdzie Ci najlepsi ripperzy wrzucali meczyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 720 pier , już znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 PTB@GSW nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 za to WSW-ATL całkiem zjadliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 za to WSW-ATL całkiem zjadliwy o prosze, nie ogladalem ze wzgledu na OKC-HOU, ale czytalem ze sedziowie zwalcza w 2 polowie totalnei zniszczyli flow gry gwizdzac doslownie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Pacers vs Cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Pacers vs Cavs mam nadzieję, że to nie trolling, bo właśnie skończyłem pierwszą połowę i lekka załamka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Też czekacie na następny post Loraka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) mam nadzieję, że to nie trolling, bo właśnie skończyłem pierwszą połowę i lekka załamka ;] Spokojnie.. Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatz Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Który mecz z nocy godny polecenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Który mecz z nocy godny polecenia? HOU-OKC oraz LAC-UTA. tylko oglądając ten pierwszy pewnie będziesz miał pokazany wynik drugiego do końca trzeciej kwarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 HOU-OKC oraz LAC-UTA. tylko oglądając ten pierwszy pewnie będziesz miał pokazany wynik drugiego do końca trzeciej kwarty. To który bardziej warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 To który bardziej warto? ja bym wybrał LAC-UTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 To który bardziej warto?zdecydowanie jazz... świetny mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Gdyby ktoś chciał obejrzeć oba: HOU-OKC i LAC-UTA to można śmiało oglądać mecz z Utah i nie poznać wyniku z Oklahomy, ale tylko feed z komentarzem Jazz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Któryś z dzisiejszych porannych meczów warto obejrzeć? Może oba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Grizzlies Spurs jak najbardziej , Golden nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Spurs warto, GSW też, ale już niekoniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi