Beatz Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jakiś fajny mecz był w nocy grany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jakiś fajny mecz był w nocy grany? Pierwsza połowa Memphis-Thunder , druga połowa Cavs- Celtics ( choć akurat tam obrony za dużo nie było) no i druga połowa meczu w Phoenix ( bo w pierwszej jak widziałem te radosne straty to miałem wrażenie że kumpli pod Pałacem Kultury oglądam) Niestety dziś chyba żaden mecz w całości nie zasłużył na obejrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatz Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 sixers@nuggets top10 sezonu ezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 dzieki Biodro, mialem pytac co z dzisiaj. jeszcze fajne wydaja sie na papierze: LAC-HOU i MIL-MIN. Ktos cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Clippers Houston nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Jesteś na kacu? Obudziłeś się i nie wiesz, co ze sobą zrobić? Pomyślałeś, że zaczniesz nowy rok od jakiegoś świetnego meczu NBA, ale szumi Ci w bani i nie do końca wiesz, co wybrać z ubiegłej nocy? No to spieszę z pomocą żeby się Wam przypadkiem gorzej nie zrobiło Czego na pewno nie oglądać: LAC-OKC, MEM-SAC Co można obejrzeć: Bucks vs Bulls, Cavs vs Hornets w sumie też by można (jeśli szukacie raczej egzekucji niż ciągłych zmian wyniku ) Co wydawało się najciekawsze: NYC vs Rockets. To warto sobie obejrzeć do rosołu, pewniak. Za Utah i Phoenix nie odpowiadam to nie są mecze dla mnie. Zresztą, kto by chciał zaczynać od tego rok? Bez obrazy ely i Eldwood Edytowane 1 Stycznia 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) CAVS - Hornets... na pewno nie można tego meczu nazwać egzekucją. Zespoły grały z niezłą skutecznością, mecz miał fajne tempo, przyjemny dla oka. Z całą pewnością można obejrzeć. Edytowane 1 Stycznia 2017 przez mateuszf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Oczywiście, że oglądałem. Właśnie o tą dobrą grę i spoko skuteczność, połączoną z niewielką ilością strat mi chodziło. O to, że mecz dwóch konkretnych dość poukładanych zespołów, które wiedzą co grają. O taką egzekucję mi chodziło. Nie o egzekucję jako jednostronne wymierzanie kary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Oczywiście, że oglądałem. Właśnie o tą dobrą grę i spoko skuteczność, połączoną z niewielką ilością strat mi chodziło. O to, że mecz dwóch konkretnych dość poukładanych zespołów, które wiedzą co grają. O taką egzekucję mi chodziło. Nie o egzekucję jako jednostronne wymierzanie kary. Zrozumiałem to opacznie. Zwracam honor w takim razie. pozdrawiam Edytowane 1 Stycznia 2017 przez mateuszf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Spurs vs Hawks moim zdaniem warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Raptors - Lakers też można, aczkolwiek szału nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Wizard @ Rox nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 a ja nie polecam NOLA - CAVS. To chyba jeden z najgorszych meczy jakie widziałem w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Polecam grizzli lakers Raps spurs nie warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 A ja Sixers-Wolves polecam. Jeden z miejmy nadzieję wielu dueli KAT-Embiid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatz Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Bucks - NYK warto? Czy lepiej jakiś inny mecz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 bardzo warto przyjacielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 bardzo warto przyjacielu Przemek - oglądałeś sylwestrowy mecz Bucks - Bulls? Co ziomy w budzie mówią o Giannisie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Lakers vs Trail Blazers - Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi