just like mike Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 coś jeszcze oprócz tego meczu z nocki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 napiszcie rano który z 3 meczy najlepiej obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Nie wiem jak Austiny, ale wątpliwe żeby był lepszy niż Heat @ Charlotte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 LAC @ PTB warto Austin Rivers jak Rocky ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 napiszcie rano który z 3 meczy najlepiej obejrzeć raptors to gwałt na niepełnosprawnej hornets to randka w ciemną z babą bez jednego oka ale z dwoma cyckami blazers to pływalnia z laską, która po wyjściu z wody okazuje się mieć imponujące wielbłądzisko omijaj toronto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 spurs okc niet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 spurs okc niet Moim zdaniem warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Moim zdaniem warto. Ponieważ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Ponieważ?Ponieważ tu nie robimy spojlerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Ponieważ tu nie robimy spojlerów Może być na PW. Po prostu bardzo chciałbym dowiedzieć się dlaczego według jacka warto obejrzeć ten mecz. Edytowane 1 Maja 2016 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Może być na PW. Po prostu bardzo chciałbym dowiedzieć się dlaczego według jacka warto obejrzeć ten mecz. Ponieważ jest to okazja do obejrzenia kosmicznej koszykówki. Obejrzyj i albo przyznaj że miałem rację albo wyjaśnij dlaczego nie doceniasz tego co miałeś okazję dzięki mnie zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Ponieważ jest to okazja do obejrzenia kosmicznej koszykówki. Obejrzyj i albo przyznaj że miałem rację albo wyjaśnij dlaczego nie doceniasz tego co miałeś okazję dzięki mnie zobaczyć. Okej, można w ten sposób do tego podchodzić. Chciałem obejrzeć, ale przypadkowo zobaczyłem wynik i odpuściłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 OKC @ SAS - warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 OKC @ SAS - warto true, polecam rowniez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) PTB @ GSW - Warto Zresztą na tym etapie rozgrywek to w sumie wszystko warto bo nic innego nie ma:D Edytowane 4 Maja 2016 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 A propos spoilerów. Znacie jakiś program do odtwarzania, w którym da się ukryć pasek postępu? Zazwyczaj bardzo łatwo domyślić się kiedy będzie dogrywka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 A propos spoilerów. Znacie jakiś program do odtwarzania, w którym da się ukryć pasek postępu? Zazwyczaj bardzo łatwo domyślić się kiedy będzie dogrywka... VLC + fullScreen mode + ustawienie skrótów klawiaturowych na przewijanie [w ustawieniach można dowolnie ustawić na dowolne interwały] + niedotykanie myszki / touchpada i gotowe a tak dokładnie jak ty byś chciał to w media player classic można było zrobić, ale parę lat temu przestałem używać na rzecz VLC właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Ja jak przesuwam to mroze oczy aby nie widzieć paska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Dzięki Panowie za rady. Polecam Cavs-Hawks - zdecydowanie najlepszy mecz dzisiejszej nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Hawks - Cavs polecam specyficzny mecz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi