SkoczekS1 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Trochę spoiler zrobiłeś... Nie oglądałem i nie znam wyniku, ale domyślam się, że Harden jebnął z 40-50. Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Jak najbardziej polecam Cavaliers vs Pistons. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Hawks @ TD jeszcze się nie skończył, a już wiadomo, że to najlepszy mecz tych PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zawsze zaglądam tu tylko po to by odznaczyć temat jako przeczytany. Nie wiem co mnie dzisiaj naszło, żeby przed obejrzeniem spotkań zajrzeć tu. Samo polecenie meczu jest wystarczającym spojlerem, które mi zepsuło oglądanie meczu Atl-Bos przez 3 kwarty, bo wiedziałem, że co się nie wydarzy, na ile punktów nie odjadą jedni czy drudzy to i tak w 4 kwarcie mecz będzie na styku. Ogólnie nie kumam idei tego tematu zwłaszcza w play-offach. Jakie by mecze nie były to i tak jeśli czas pozwoli obejrzę wszystkie mecze serii Tor-Ind, Mia-Cha, Atl-Bos, bo są jedyne w których nie ma murowanych faworytów. Pozostałe od początku będę oglądał tylko jeśli będą w niedzielę o 19:00 albo gdy tego samego dnia nie będzie tych trzech wcześniej przeze mnie wymienionych. Jak wyrównane by nie były mecze Cleveland z Detroit i tak nie odczuwam podczas ich oglądania większych emocji, bo i tak koniec końców Cavs bez problemowo 4 mecze wygra (nie znam wyniku 3 spotkania). I to że Dallas wygrywa z Oklahomą dzięki jednej dziesiętnej sekundy nie sprawi, że będę miał ochotę oglądać ten mecz w całości. Co mi za różnica czy Dallas wyciągnie jeden mecz, dwa czy żaden. Wolę oglądać te serie gdzie nie mam 100% pewności, kto przejdzie do 2 rundy. W RS też tu nie zaglądałem, bo jednak wolę oglądać mecz ciekawy, ale rozstrzygnięty po 3,5 kwarty niż nudny do porzygu, ale rozstrzygający się w ostatniej akcji, zwłaszcza, że jak tu zaglądnę to będę wiedział, że będzie wyrównany do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zawsze zaglądam tu tylko po to by odznaczyć temat jako przeczytany. Nie wiem co mnie dzisiaj naszło, żeby przed obejrzeniem spotkań zajrzeć tu. Samo polecenie meczu jest wystarczającym spojlerem, które mi zepsuło oglądanie meczu Atl-Bos przez 3 kwarty, bo wiedziałem, że co się nie wydarzy, na ile punktów nie odjadą jedni czy drudzy to i tak w 4 kwarcie mecz będzie na styku. Ogólnie nie kumam idei tego tematu zwłaszcza w play-offach. Jakie by mecze nie były to i tak jeśli czas pozwoli obejrzę wszystkie mecze serii Tor-Ind, Mia-Cha, Atl-Bos, bo są jedyne w których nie ma murowanych faworytów. Pozostałe od początku będę oglądał tylko jeśli będą w niedzielę o 19:00 albo gdy tego samego dnia nie będzie tych trzech wcześniej przeze mnie wymienionych. Jak wyrównane by nie były mecze Cleveland z Detroit i tak nie odczuwam podczas ich oglądania większych emocji, bo i tak koniec końców Cavs bez problemowo 4 mecze wygra (nie znam wyniku 3 spotkania). I to że Dallas wygrywa z Oklahomą dzięki jednej dziesiętnej sekundy nie sprawi, że będę miał ochotę oglądać ten mecz w całości. Co mi za różnica czy Dallas wyciągnie jeden mecz, dwa czy żaden. Wolę oglądać te serie gdzie nie mam 100% pewności, kto przejdzie do 2 rundy. W RS też tu nie zaglądałem, bo jednak wolę oglądać mecz ciekawy, ale rozstrzygnięty po 3,5 kwarty niż nudny do porzygu, ale rozstrzygający się w ostatniej akcji, zwłaszcza, że jak tu zaglądnę to będę wiedział, że będzie wyrównany do końca. Specjalnie dla Ciebie idea tego tematu, cytując klasyka: "Ogólnie rzecz ujmując jeśli ktoś uzna, że odbył się mecz, który trzeba zobaczyć ALBO mecz który z jakiegoś powodu warto zobaczyć to niech się tym tutaj podzieli. Dyskusja mile widziana." Mecz nie musi być na styku.. Gracze nie muszą mieć wysokiej skuteczności rzutowej. Wystarczy, że cokolwiek ciekawego będzie w spotkaniu. Więc nie zrażaj się, zawsze możesz temat omijać. A jeśli wybierzesz opcję odwrotną, masz szanse na naszą pomoc w kontekście wskazania wartościowego spotkania do obejrzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Nie polecam Raptors vs Pacers.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 PTB-LAC tym razem coś się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Boston - Atlanta polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 co z dzisiejszej nocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 dzieki za pomoc, oglądam teraz Miami Hornets, a potem Blazers Clippers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Raptors-Pacers g5 jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Samo polecenie meczu jest wystarczającym spojlerem, które mi zepsuło oglądanie meczu Atl-Bos przez 3 kwarty, bo wiedziałem, że co się nie wydarzy, na ile punktów nie odjadą jedni czy drudzy to i tak w 4 kwarcie mecz będzie na styku. Zgadzam się w 100%. Sam też nabrałem się i takich przykładów jest mnóstwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Koniecznie spurs - OKC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Zgadzam się w 100%. Sam też nabrałem się i takich przykładów jest mnóstwo... zablokujcie sobie / ignorujcie [czy co się tam robi] ten temat albo nie wchodzcie w niego [jak i na całe forum] przed obejrzeniem interesujących was meczy i gotowe. Naprawdę nie wiem w czym widzicie problem. napiszcie moze do sports yahoo zeby ukrywali wyniki zanim wy obejrzycie meczyki, no bo co, ty jeden z drugim chcecie sobie wejsc tam i np sprawdzic statsy z 95 roku a tu wyniki na glownej stronie no i dupa Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Ja aby nie korcilo włączyłem telegazete w TV. 265-267 to strona samo zlo #wylaczylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Ja nie zaglądam do tego topicu, tylko ostatnio jakoś zabłądziłem i wyraziłem swoją opinię. W nazwie tematu jest "bez spoilerów", to napisałem, że podanie meczu w tym temacie jest już spoilerem, bo pewnie z 90% meczy jest tu dodawana z powodu wyrównanej końcówki. Uwielbiam sport z dwóch powodów: rywalizacja i nieprzewidywalność, więc lepiej mi się ogląda jak nie wiem czy będzie blowout czy na styku. I wiem jak poszczególne drużyny i zawodnicy grają, więc wyrobiłem sobie sympatię, wiem kogo lubię oglądać, a kogo nie i to zawsze mi wystarczy do wybrania meczu do obejrzenia. Oczywiście jak ktoś to niech tu zagląda, nikomu nie bronię, po prostu miałem potrzebę wyrażenia swojej opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Ja nie zaglądam do tego topicu, tylko ostatnio jakoś zabłądziłem i wyraziłem swoją opinię. W nazwie tematu jest "bez spoilerów", to napisałem, że podanie meczu w tym temacie jest już spoilerem, bo pewnie z 90% meczy jest tu dodawana z powodu wyrównanej końcówki. Uwielbiam sport z dwóch powodów: rywalizacja i nieprzewidywalność, więc lepiej mi się ogląda jak nie wiem czy będzie blowout czy na styku. I wiem jak poszczególne drużyny i zawodnicy grają, więc wyrobiłem sobie sympatię, wiem kogo lubię oglądać, a kogo nie i to zawsze mi wystarczy do wybrania meczu do obejrzenia. Oczywiście jak ktoś to niech tu zagląda, nikomu nie bronię, po prostu miałem potrzebę wyrażenia swojej opinii. A część, bo jakiś zawodnik dał mega popis. Jak grają Goldeny z Lakersami też masz 90% na zwycięstwo drużyny z NBA, a i tak zdradzenie wyniku to spojler. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Koniecznie spurs - OKC Nie spoileruj!!! Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 I jeszcze co do sensu tematu: jak wiemy kto kibicuje komu i poleca mecz swojej druzyny to znamy zwyciezce Ale i tak temat jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Hornets @ Miami - warto Klasyczne PO spotkanie. Może bez jakiś fajerwerków, ale ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi