Kubbas Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Memphis Clippers? bo juz w sumie sciagam w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 polecam. Dużo twardej gry w stylu Grizzlies i szalejący CP3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Memphis Clippers? bo juz w sumie sciagam w ciemno Jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 ja mogę z czystym sumieniem oba ostatnie mecze Miśków polecić, z PTB i LAC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 warto GSW - Wizz? jeśli nie to co z dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Dallas - Toronto warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Dallas Toronto Okc Indiana warto reszta raczej nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Polecam mecz Phoenix-OKC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 A Cavs GSW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Cavs GSW warto jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Polecam mecz Phoenix-OKC jeden z najlepszych w tym sezonie zdecydowanie!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) jeden z najlepszych w tym sezonie zdecydowanie!!!!!! "jeden z najlepszych w sezonie" ???? WTF ?????? ja wiem że końcówka była emocjonująca i wogóle, ale wisicie mi 1.5h z życia, poza emocjami w końcówce to był ceglący westbrook i 10 shooting guardów w suns, bardzo kiepski mecz Edytowane 27 Lutego 2015 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 POR-OKC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Coś w menu na dziś fajnego poza stałą moją pozycją OKC? Wczoraj żadne linki nie chciały działać więc trzeba coś odgrzać a sobotni dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Cos ciekawego bylo dzisiaj? (Mia-Nop) i (okc-ptb) obejrzane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Duke Syracuse z ostatnich dni - po 20 minutach meczu już widzę, że warto. Last Christmas, aj gejwiu ma hat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Co warto z dziś zobaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kp11 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 HOU-CLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniellah Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 HOU-CLE Powiało PO. Kto nie widział , niech nadrobi zaległości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Brooklyn - GSW ewentualnie Minny-LAC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi