the4yeast Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Knicks/Nets. Miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Mem - Den Jak ktos jest fanem dobrej obrony polecam ten mecz http://rubasket.com/component/joomleague/?func=showReport&mid=3291#high Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 polecam pierwsze 6:12min. meczu lakers 76ers nie wiem czy tam miałem jakieś zwidy więc proszę poprawcie mnie ale do pierwszego timeout'u wyszły 2 czarne piatki zespołów ubranych w sporo talenu jednak ograbionych ze swoich podstawowych PG i to co zobaczyłem w 1Q czuję już NIGDY nie zobaczę..... taka bezmyslna napierdalanka 5 strat lakers i festiwal trójek jednoczesnie z dobrym wejsciem w grę Turnera z równoczesnym zachowaniem innych parnerów jakby nie rozumieli podstaw koszykówki, dodatkowo takie z jednej strony wielokrotne szarpnięcia a z drugiej strony mega płynny upływ czasu.....nie licząc okrojonych "skrótowych" wersji to najszybszxe jak dla mnie pierwsze 6 minut gry na "zywo" poza moze ASGs......... najmądrzej wypadł wtedy nomen omen Artest.....choć w pierwszej minucie takze się nie popisał: z mojej oceny wygladało to tak: nabuzowane czarne chłopaki wyszły na parkiet MWP dostał 2 bloki trafiono 2:2 (KB ET) howard ofens bieganie bieganie gdy w tym momencie pomyslałem ze jedyny madry na parkiecie to duhon ten rzucił sobie i nie trafił za 3 Young nadział sie na blok zebrał i znowu nie trafił howard dostał bloka MWP 3 Young strata howard strata 76ers trafili 3 KB dostał bloka parę akcji w tym FT KB strata KB young pudło howard dosatał bloka dalej bieganie bez sensu chaos 3 duhona dalej pare nietrafionych głupawych rzutów starta duhona KB dostaje bloka przenosi 76ers akcję na połowę rywala aby zaliczyc strate 2 rzuty nietrafione strata howarda poprzez głupi wyskok i nieprawidłową dobitkę która była mega oczywista że nielegalna 3 kosze kroki Howarda mimo nocy i na zywo te prawie 7 minut minęło mi jak najlepszy skrót z nba.com w wydaniu teleexpressu..... warto warto! edit: pisze to bez jakiegoklowiek hejteryzmu w jakąkolwiek stronę białych złotych zółtych czy czarnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 19.01.13 Boston-Chicago mecz jak z finałów konferencji co najmniej. Polecam ten mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 19.01.13 Boston-Chicago mecz jak z finałów konferencji co najmniej. Polecam ten mecz tez polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Warriors @ Knicks, jeśli ktoś lubi oglądać one man shows. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Dokładnie One man army, miodzio choć zakończone porażką :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Curry wygladal jak w nba 2k series ze slidersami za 3 ustawionymi na 99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) chlopaki, dzieki za wpisy dla Was, zwlaszcza dla Karpika ALE do kolejnych dwoch taka uwaga zeby nie spojlowac w tym temacie, brakowalo jeszcze zebyscie podali wynik koncowy i kto ile punktow btw polecam miami memphis z nocy piatek / sobota, kapitalny mecz, jak dla mnie jeden z lepszych [jesli nie najlepszy ? ] w sezonie a tak btw jako ze tu i tam mozna przeczytac, ze calkiem sporo osob oglada mecze z odtworzenia / torrentow, to taka moja prosba do userow o wiecej wpisow w tym temacie i do modow o przyklejenie watku jak to sie mowilo: to co panie moderator, przyklejamy ? Edytowane 3 Marca 2013 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Kings-Miami jak ktoś lubi indywidualne popisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Może nie must see, ale dzisiaj Thunder@Knicks fajny mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Może nie must see, ale dzisiaj Thunder@Knicks fajny mecz. całkiem dobry, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Bez nudnej koncowki warto Okla at spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Bez nudnej koncowki warto Okla at spurs Potwierdzam bardzo dobry mecz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Lal ind Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 HEAT CELTICS, powyższe mecze się chowają, zdecydowanie mecz sezonu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Denver at okla. Ale rzeczywiscie najlepsze na razie mecze to 2x Boston vs Miami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Przem, obejrzyj sobie mecz rockets-spurs. już dawno nie widziałem tak wkurwionego Duncana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 przem to oglądał i dawno nie widział siebie tak wkurwionego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Wizzards-Memphis i Wall grający jak superstar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi