cwikson Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 40 minut temu, Pamela23 napisał: Ja się nie mogę doczekać meczu Golden State Warriors i Sacramento Kings już w ten czwartek! Ciężko podejrzewać że z kontuzjowanym Foxem SAC jest w stanie się oprzeć GSW, choć może inni wejdą na level wyżej i meczycho znowu będzie wyrównane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 warto hawks celtics ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 23 minuty temu, rw30 napisał: warto hawks celtics ? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 @karpik całkiem legitna gierka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 (edytowane) czy warto oglądać memfis lakers a jeśli tak, to które oglądać pierwsze , lal mem czy gsw kings żeby nie zaspoilować wyniku ? tzw problem Vice`a Edytowane 29 Kwietnia 2023 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 (edytowane) 7 minut temu, rw30 napisał: lal mem czy gsw kings żeby nie zaspoilować wyniku ? Odpaliłem najpierw Memphis-Lakers i dowiedziałem się o wyniku Warriors-Kings. ;] (co logiczne, lol, pzdr bmf) Edytowane 29 Kwietnia 2023 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 4 minuty temu, rw30 napisał: czy warto oglądać memfis lakers a jeśli tak, to które oglądać pierwsze , lal mem czy gsw kings żeby nie zaspoilować wyniku ? tzw problem Vice`a GSW grało dużo wcześniej także spoko. Tych drugich możesz najwyżej później próbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 76ers vs Celtics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 (edytowane) warto Nuggets Suns G5? ciągle nie znam wyniku Edytowane 11 Maja 2023 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 4 minuty temu, rw30 napisał: warto Nuggets Suns G5? IMHO jak się ma trochę czasu i lubi NBA to się nie zadaje takich pytań na tym etapie sezonu tylko ogląda. Z ciekawości: dalej może oglądasz przez VLC czy w jakiejś innej formie z potencjalnym bezpiecznym przyśpieszaniem bez pasków itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 VLC + pasek wyłączony na full screenie + OSD wyłączone, więc oglądając & przewijając na fullscr nie mam pojęcia ile do końca 3 minuty temu, vero1897 napisał: IMHO jak się ma trochę czasu i lubi NBA to się nie zadaje takich pytań na tym etapie sezonu tylko ogląda. dzięki za konkretną odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 8 minut temu, rw30 napisał: VLC + pasek wyłączony na full screenie + OSD wyłączone, więc oglądając & przewijając na fullscr nie mam pojęcia ile do końca O widzisz, sam stosuje to samo. Także odpalaj a jak ci coś bardzo nie spasuje to daj znać i już będzie wiadomo jakich spotkań ci nie polecać na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 G7 było w nocy czy dopiero dzisiaj będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 1 minutę temu, rw30 napisał: G7 było w nocy czy dopiero dzisiaj będzie? Dzisiaj. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 12 godzin temu, rw30 napisał: G7 było w nocy czy dopiero dzisiaj będzie? Ja byłem pewny, że był ostatniej nocy i cały dzień omijałem tak z grubsza internety. x D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Heat Celtics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 boston miami ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 g1 dopiero dzisiaj bedzie, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Teraz, rw30 napisał: g1 dopiero dzisiaj bedzie, tak? Yas, 2:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 10 minut temu, Reikai napisał: Yas, 2:30. Dziś czyli jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi