StroSHow Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Raps bez makaroniarza da się oglądać.Jak pójdą po rozum od głowy to wyślą go gdzieś za jakiś miły pakiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 taa.... hałard macha łokciami a ten glupi komentator twierdzi ze nic sie nie stalo ... ty zresztą też za głupotę dostał ;] Nie jestem fanem Lakersów, ani tego drewniaka ale nie daje się technika za taką bzdurę. Rozumiem gdyby tam mocniej się poszarpali i powyzywali ale oni się poklepali po tyłkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 @Tizz Nie wiem jak dziś, bo włączyłem tuż przed technikiem Howarda, ale w pary wcześniejszych meczach go widziałem i miał dobry touch around the rim, lewa ręka zabójcza. naprawde az miło się go ogląda, makaroni w ogóle jest im zbędny, chłopak przeciez młody rozwinałby sie jeszcze, az szkoda go kisic na ławie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 przede wszystkim małe wyjaśnienie - Howard nie dostal double T - mial wczesniej jeden Jesli chodzi o Eda Davisa to chlopak bardzo rozwinal sie w tym sezonie - pokazuje duza pewnosc siebie i czesto ladnie konczy ale tez dobrze gra na tablicach ( szczegolnie atakowanej ) i potrafi rzucic short jumpera, jednym slowem prospect napewno - musi tylko grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek92 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Z taką grą to Lakers nie mają czego szukać PO. Licze że Kobe odpali w 4Q jak z Miami, ale te jego jumpshoty przez ręce to jest jakiś joke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Żałośni są Lakersi, kto by pomyślał? Mimo, ze to najbardziej znienawidzony przeze mnie klub w NBA, to jednak trochę mi ich nawet żal ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Raptors by 19 ... mozg rozje***y ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Durant zaczął 0/5 FG, dawno tego nie widziałem. ale jak odpali to będzie po zawodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Co się dzieje w Denver! Sędziowie chcą ograbić Nuggets ze zwycięstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Teraz sędziowie oddają im zwycięstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Teraz sędziowie oddają im zwycięstwo Po tym jak napisałem sytuacja się odwróciła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 sędziowie chcieli być dziś najważniejsi. szkoda tej trójki spudłowanej na koniec. dwie dogrywki są lepsze niż jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Potwierdzam ,ale w tych 3 akcjach 2razy błąd zasłony i strata to co najmniej 2 akcje zostały źle osądzone imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 kurde niezły mecz Mem-Indiana. Całkiem dobry def z dwóch stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Boże Lin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Tony Allen znowu pokazał większe jaja niż 3/4 pseudo clutch players w tej lidze. Nie wiem gdzie był faul Conleya swoją drogą, jak dla mnie miał gałę no ale po dwóch powtórkach ciężko powiedzieć. Rudy Gay ma wyczucie czasu, nie ma co. 1.4 do końca a on wchodzi w kozioł. Nicely done. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Bogans pudłuje sam na sam z koszem ... c'mon man ... jak Brooklyn to przegra to na wlasnie życzenie . Gay faktycznie popisal sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 zdrowi Warriors zrobią mega run w play offach, Jack sie nie pierdoli i przykładowo dzisiaj w IV kwarcie w dwoch akcjach pod rząd szkoli CP3 , idzie na sixthmana w tym roku. Curry i Thompson to niesamowita siła w ofensywie, Lee życiówka, tylko jeszcze jakby Bogut wrócił na PO na te 15-20 minut. No i żeby Jackson nie przestał słuchać swoich asystentów i sie za dużo nie wpierdalał. Świetnie sie ich ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Boże Lin no nie udawaj zdziwionego. niezle strzelanie w pierwszej polowie w Bay ponad 70% skutecznosc i nawet Richard pograł ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 hah Noah dobry blok na Gasolu no to dziś 17-24 będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi