tomeczeg20 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Nie mogli Knicksom dać lepszego rywala w tym Londynie? 2 lata temu byli Nets i Raptors. Wolę jednak Knicks nawet z gównianymi rywalami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Rozumiem że kasa, transmisja itp. ale papa Stern chyba się pogubił w tym co robi. Mecz od początku pod kontrolą Knicks, a trwa już ponad 2 godziny... Biorą time-outy jak pojebani, pewnie Stern im kazał pod groźbą kar. Chore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 oj Kobe dziś w porównaniu do LBJ marniutko... w ogóle aż dziw, że tylko +4 dla Heat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek92 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Kobe słabiutko, pełno strat, a mimo to Lakers prowadzą. A Lebron to połowe z tych punktów zdobył chyba po dunkach, jak dla mnie nie gra jakiegoś wybitnego meczu. Wade robi niezłą robotę dziś. Kobe tragicznie. Edytowane 18 Stycznia 2013 przez cinek92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Belinelli jako g2g, ech... EDIT: haha odwołuje to co napisałem wcześniej, końcówka szalona, najpierw Jet zamyka Belliego i ten trafia ledwo w tablice, po czym trafia potencjalnego game winnera, nastepnie po sporym zamieszaniu Belli trafia fallaway jumpera. zawału mozna dostac;] Edytowane 19 Stycznia 2013 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 dobre meczysko w Bostonie, fajna końcówka. I kto by pomyślał, że ostatni rzut będzie Hinrich oddawał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Ale Brow czapy sprzedaje... Przykłady Beala i Davisa pokazują, że nie warto oceniać rookasów po 2 miesiącach regulara - nawet jak trochę rozczarowująco zaczęli sezon to teraz obaj pokazują, że byli warci 1. i 3. picku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasevic Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Chicago masakruje Memphis w 4 kwarcie, a po 3 myślałem, że po meczu jest. Butler gra jak jakiś allstar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 DeRozan nie jest dobrym outside shooterem - dlatego nie lubie ogladac meczow Raptors z komenatrzem przeciwnika .... btw: od kiedy skysports ma prawa do NBA ? i ile meczow pokazują ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Ma ktoś jakiś stream z innym komentarzem. Raptors mają świetny duet za mikrofonem a ja muszę słuchąć tych patałachów od LAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Hałard !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 brawo sędzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Hałard !!! Technik za nic. Żenujące... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Technik za nic. Żenujące... taa.... hałard macha łokciami a ten glupi komentator twierdzi ze nic sie nie stalo ... ty zresztą też za głupotę dostał ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Raptors zawsze tak siekają jumpshoty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Technik za nic. Żenujące...Dokładnie. Sędziów pojebało. edit: wiadomo, że Howard tez jest winny, ale za takie coś zaraz wywalać z meczu? Nieee... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 taa.... hałard macha łokciami a ten glupi komentator twierdzi ze nic sie nie stalo ... ty zresztą też za głupotę dostał ;] bo nic się nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 nie przepadam za Howardem ale double technik od razu? Davis fajny finiszer, mało Raps ogladam on tak często/zawsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Anderson równiez dostał technika, więc nie wiem o co się rozchodzi, normalne że za takie przepychanki lecą kary. @Tizz Nie wiem jak dziś, bo włączyłem tuż przed technikiem Howarda, ale w pary wcześniejszych meczach go widziałem i miał dobry touch around the rim, lewa ręka zabójcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 To Gasol ma niepowtarzalną okazję pokazać wszystkim jak będzie radził sobie bliżej kosza jako podstawowy środkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi