House Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zawsze. Wreszcie jakiś run, Lin drugi raz nie pilnuje linii i rzuca long 2. Kobe wygląda na wkurwionego, chyba zacznie więcej rzucać. Ktoś wie dlaczego Nash poszedł do szatni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tank Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ktoś wie dlaczego Nash poszedł do szatni? Odlać się pewnie Lakers idą na 130 punktów straconych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 To coś długo mu schodzi, na forum lakers napisali że podobno plecy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tank Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 To coś długo mu schodzi, na forum lakers napisali że podobno plecy... a jutro b2b @SAS. To będzie przekomiczny mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 już jest z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Lin to jest chodząca strata. Chyba cię uslyszał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Chyba Pierwsza połowa to była tragedia w jego wykonaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 ale przyznacie że meczyk był wart obejrzenia! jakby z innego swiata.... no i dawno nie widziałem aby Nash w taki przewracajacy sie sposób tracił piłki na poczatku mimo chaosu Lakers wygladali lepiej, odniosłem wrazenie ze kontrolują mecz i klnąłem na rakiety że graja odwrotnie do game planu.... dziwi mnie mała ilość minut dla Metty który miał być podstawową opcją podkoszową a w zamian stał się generatorem strat (5) i klepał/rzucał/popychał raczej zza obwodu (4/5 za 3) bardzo mocno pomóc lakers chciał niejaki LIN, dawno takiego S5 PG nie widziałem (7 strat) na szczególne uznanie zasłużył natomiast ASIK który z dziurawą podkoszową obroną Lakers ROBIŁ CO CHCIAŁ oddając aż uwaga uwaga 2 rzuty w tym 1 zablokowany. Rakiety W a to wazna wygrana bezposredniego (IMO) przeciwnika w walce o PO z dodatkowym ważnym winem minny nad hawks jutro spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Rakiety W a to wazna wygrana bezposredniego (IMO) przeciwnika w walce o PO z dodatkowym ważnym winem minny nad hawks W sensie o 8 seed?? Jak dla mnie nie ma mowy, żeby Rockets mieli problemy z wejściem do PO. Blazers, Wolves i Jazz będą sie biły z LAL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Kłóciłbym się . Wolves z Rubio w dobrej formie (a taką zaczyna prezentować) to dużo lepszy zespół od Houston w prawie każdym aspekcie. Jedyną przeszkodą jest dosyć trudny kalendarz. Rockets zadziwiają, ale myślę, że jak przyjdzie trochę spotkań z trudniejszymi rywalami (jakiś road trip w western conference) to ich bilans się ustatkuje. Jazz pomimo tego, że zapowiadali się świetnie to ich polityka co do "kiszenia" Favorsa i szczególnie Kantera zaczyna powoli się mścić i to oni dla mnie mogą być kandydatem do loterii. No, chyba, że z wracającym Mo zamienią się w taką ekipę, na jaką oczekiwano. To samo Blazers, fajny run zaliczają, ale w końcu to się skończy (brak ławki, słaba gra poza Rose Garden) i zainkasują trochę porażek. Lakers to dla mnie "no brainer". Kwestia czasu aż zaczną wygrywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 W sensie o 8 seed?? Jak dla mnie nie ma mowy, żeby Rockets mieli problemy z wejściem do PO. Blazers, Wolves i Jazz będą sie biły z LAL. z moich wyliczeń i mówię to na czuja własnie rakiety nie utrzymają tempa i nie utrzymają bezpiecznego #5 seeda #1-4 OKLA, clips, SAS, memphis #5-6 GSW,Denver jezeli zdrowie dopisze w szczególnosci Bogut wróci #7 Jazz jezeli nie zrobia głupawych wymian a o #8 powalczą lakers z rakietami przede wszystkim oraz mniej z PTB ( wąska rotacja) i Minny (znowu kontuzje) tak to widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Warto było wstawać o 2. Ja myślę że jeżeli nie będzie kontuzji to mają szanse się utrzymać na tym miejscu. I Timbewolves wejdą albo z ostatniego albo z przedostatniego miejsca do PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Po co ja oglądam Lakers ... nie mam zielonego pojęcia. Przecież ich "gra" w obronie to absolutna żenada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba-hoops Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 To ile dzisiaj KB oddał pkt w obronie to jest skandal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tank Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 To co Rockets odpierdalają w 4th to jest nie do opisania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 powinni ich karnie relegowac do drugiej ligi Słowem ciekawe czy dla Bryanata znajdzie się w tym sezonie miejsce chocby w sec all def Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba-hoops Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Pedały, zachciało im się trochę bronić jak już było -16. A Kobe powinien, za ten mecz wracać z buta do LA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Knicks żałośnie dziś. końcówka 2Q, a na koncie 29 punkciszy. Camby + Coepland + JR = 7/24 z gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi