Kubbas Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Nie, wyciągam wnioski już od dawna, Wade się kończy/skończył ale odpuszcze, 1 dzień sezonu Celtics dużo lepiej wyglądają w ataku, w końcu jest firepower, Rondel jak na razie słabiutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugoda Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Garnett to prawilniak jest, pewnie w wiezieniu byłby pierwszym, który 'wita' świeżaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 ja pi****le, 18 zbiorek kudłatego, w tym 11 w ataku! do tego 6 asyst i 2 bloki - All star:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 vareflop skończył niczym Moses: 23 w tym 12 w ataku. i 9 asyst. Nawet jakby wyżebrał dziesiątą, to i tak tylko 9 punkciszy. Ciekawe jak to wyglądało w praktyce, ja czekałem cierpliwie na głodzie na miami z bostonem. ray ray daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 lakers wciąż w pre-season siedzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Wszyscy prócz Kobego :-) Ten rainbow shot nad Carterem... poezja, majstersztyk, cud miód, po prostu brak mi słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Ja pi****le, zero streama... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 jaki ten bargnani wkurwiajay jest wysoki ktory rzuca 40% z pola, dostaje gwizdki z dupy do tego kiedys gruby kupon przez 4 kwarte w jego wykonaniu wdupilem ;] http://www.thefirstrow.eu/ Maciek wszystko jest tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Mi żaden z tych streamów nie trybi, czarno jest, nie wiem czy to u mnie sie cos zjebalo czy takie streamy...wczoraj było elegancko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 jazda jazda raptors !!! dobry poczatek Jonasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Litwin lata w ataku jak na dragach ale ignorowany jest pięknie Maciek a Adthe nie trawisz czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Mi żaden z tych streamów nie trybi, czarno jest, nie wiem czy to u mnie sie cos zjebalo czy takie streamy...wczoraj było elegancko.U mnie podobnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 spróbujcie odpalić stream pod nazwą nba tv, na nim lecą raptors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 bardzo ładna jakość LP spurs na razie nie bronia i rookas ładnie pogrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 vasquez to póki co niszczy system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Valanciunas DD w 17 minut. Asik mnie zaskakuje, myślałem, że gość jest drewniany, a okazuje się, że ma dobry touch around the rim, łapać też umie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 jak widzę tiago to mnie skręca....gość w europie wymiatał a tu takie dno...jedynie od perka lepszy pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Jak tak dalej pójdzie to Harden sobie jebnie 40 point game... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 słaby jest ale nie przesadzaj Pierwszy mecz i tak liczę, że wygramy bo nie po to zarywam nocke, żeby przegrali z leszczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 polecam houston @ detroit, same wariaty biegają :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi