tomeczeg20 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Niby tylko 2 mecze, nie ma się czym jarać, ale jednak Harden pokazuje że mógł w OKC grać pierwsze skrzypce, w najgorszym wypadku być drugą opcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 ja zwyczajnie mysle ze heat by rozjebali thunder przez najblizsze dwa lata na zasadzie zwyklej sily i psychiki i tak naprawde Harden nie wiele by tam zmienil Heat to beznadziejny matchup dla Duranta i Hardena a Westbrook nigdy tym Wadem 06 nie bedzie liga nalezy do heat do 2014 jak nie dluzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Nie czytalem calego tematu i nie wiem, czy ktos to juz pisal, ale wczoraj slyszalem, ze Harden chcial zostac w OKC, tylko ze swoim agentem przygamblowali z wymaganiami finansowymi i Presti dal im godzine na przyjecie oferty City. Chopaki dalej chcieli gamblowac i nie zadzwonili w ciagu 60 minut. Jak zadzwonili chwile pozniej uslyszeli ze James jest juz w HOU. Ale beka... I tak powinni robić GMowie w tej zasranej lidze. Nie chcesz kontraktu? To masz x czasu na zastanowienie się. Nie ma odpowiedzi? To wyślemy Cię na zadupie. Tak samo powinni zrobić z Howardem, Paulem, Melo i innymi pseudo-gwiazdorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 W sensie, ze Houston, to to zadupie, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heylbj Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 I tak powinni robić GMowie w tej zasranej lidze. Nie chcesz kontraktu? To masz x czasu na zastanowienie się. Nie ma odpowiedzi? To wyślemy Cię na zadupie. Tak samo powinni zrobić z Howardem, Paulem, Melo i innymi pseudo-gwiazdorami W ogóle historia Hardena jest całkowicie inna niż Howarda czy Melo. On by został w Thunder, tylko chciał kilka baniek rocznie więcej, żeby mu do pierwszego wystarczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 W sensie, ze Houston, to to zadupie, tak? Zadupie jeśli weźmiemy pod uwagę tylko aspekt sportowy, bo kim są Rockets? Drużyną która daje Asikowi i Linowi 15 mln za rok gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Zadupie jeśli weźmiemy pod uwagę tylko aspekt sportowy, bo kim są Rockets? Drużyną która daje Asikowi i Linowi 15 mln za rok gry... I która zdobyła 2x mistrzostwo nba, liczyła się całe lata 90. a w 00s stworzyli druzyne mistrzowską, która się rozleciała przez kontuzje. Rzeczywiście zadupie strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tank Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja tylko dodam Ci jeszcze Panie Tomeczeg20, że mówisz zadupie o 4 największym mieście w USA... Wiedza nie boli, naprawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 I która zdobyła 2x mistrzostwo nba, liczyła się całe lata 90. a w 00s stworzyli druzyne mistrzowską, która się rozleciała przez kontuzje. Rzeczywiście zadupie strasznie. Nie rozśmieszaj mnie, kiedy to było? Teraz mamy rok 2012 i idąc twoim tokiem rozumowania Pistons czy Cavs nie są zadupiami, bo w 00s liczyli się w walce o mistrzostwo... Rockets przed przyjściem Hardena nikt nie chciał oglądać, a jak już to dla przepłaconego żółtka i turka. Rzeczywiście, big market... Ja tylko dodam Ci jeszcze Panie Tomeczeg20, że mówisz zadupie o 4 największym mieście w USA... Wiedza nie boli, naprawdę. Napisałem wyraźnie, "aspekt sportowy" niektórzy na tym forum nie umieją czytać ze zrozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Zadupie jeśli weźmiemy pod uwagę tylko aspekt sportowy, bo kim są Rockets? Drużyną która daje Asikowi i Linowi 15 mln za rok gry... Myślę, że gdzieś 40% drużyn NBA ma gorsze kontrakty, a słownie kilka ma takiego difference makera i superstar in da mejking jak Harden. Abstrahując od tego, że te kontrakty Asika i Lina wcale tak źle na tle obecnej ligi nie wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Nie rozśmieszaj mnie, kiedy to było? Teraz mamy rok 2012 i idąc twoim tokiem rozumowania Pistons czy Cavs nie są zadupiami, bo w 00s liczyli się w walce o mistrzostwo... He he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Zresztą Houston o ile pamiętam w 2009 też miało niezły zespół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 oja Asik nigdy nie był przepłacony, 7mln to za anchora defensywnego w poście jak i helpD - bardzo dobra cena. Gdyby coś umiał w ataku to by dostał maxa z miejsca. 7 mln za Lina, dzięki któremu zyski pójdą w setki milionów, to też bagatela. Mogą sobie płacić LuxTaxy a i tak firma Houston Rockets będzia zarabiać na siebie, w dodatku będzie przyciągać wolnych agentów, bo wysokości kontraktów reklamowych u boku Lina są mnożone przez 5... co do Hardena nie byłem przekonany (choć głośno tego nie mówiłem, ale przyznaję się honorowo...), no ale póki co nie ma nawet o czym dyskutować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Najpierw z braku laku zcząlem oglądać Den vs Orl - Davis wygląda imponująco i szczerze mu kbicuję tak samo jak Affallo. Po tym jak zobaczyłem jak jednostronnie zapowiadał się ten mecz (przyznac się kto by postawił, że będą wygrywać 20pkt do przerwy?) przeżuciłem się na danie główne a tu... znowu kupa Znaczy mecz spoko ale tylko pod kątem Knicks, Meloniusz rozjebał system w pierwszej kwarcie, w drugiej już ceglił aż smutno. Generalnie chciałem oglądać Suns o trzecie, to sobie myślę zobaczę co tam u brodacza... No i szok, gość gra jak wspomniany Wade w 06' gdy wchodzi pod kosz można go tylko faulować. Jeśli Lin przypomni sobie jak się gra Asik będzie tak miażdżył deskę jak w tym meczu to top 6 seed to będzie przysłowiowy chleb z cukrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 I tak powinni robić GMowie w tej zasranej lidze. Nie chcesz kontraktu? To masz x czasu na zastanowienie się. Nie ma odpowiedzi? To wyślemy Cię na zadupie. Tak samo powinni zrobić z Howardem, Paulem, Melo i innymi pseudo-gwiazdoramijak; gdzie; co???? o aspekcie miejskim już było gadane, ale co to ma znaczyć "aspekt sportowy", masz dobrego gm masz kaskę to masz i ekipę i Rox wydają się obecnie taką mieć, dodatkowo jak Harden bedzie dalej ciskał takie cyferki to faktycznie Presti wyjdzie na super Gma co to twardy jest i ogólnie nie pozwoli sobie na głowę włazić, jak OKC nie ugra przez niego mistrza to napewno mu podziękują za taką zdecydowaną politykę kadrową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 ale nie rozumiesz tego ze OKC to small market tez i po prostu zarzad mu tez nie pozwolil dac maxa ? to nie jest tez do konca tak ze od niego zalezalo to, ale dla tych druzyn z zadupia (bo OKC taka na pewno jest) to luxury tax, zwlaszcza te wysokie bardzo podatki od nastepnego roku gdzie tam zaleznie od wysokosci juz nie jest 1$ za 1$ to czasem za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 jak; gdzie; co???? o aspekcie miejskim już było gadane, ale co to ma znaczyć "aspekt sportowy", masz dobrego gm masz kaskę to masz i ekipę i Rox wydają się obecnie taką mieć, dodatkowo jak Harden bedzie dalej ciskał takie cyferki to faktycznie Presti wyjdzie na super Gma co to twardy jest i ogólnie nie pozwoli sobie na głowę włazić, jak OKC nie ugra przez niego mistrza to napewno mu podziękują za taką zdecydowaną politykę kadrową Kaska i dobry GM może być, ale ekipa? Żaden all-star któremu kończył się kontrakt rok, dwa lata temu nie pomyślałby żeby dołączyć do Rockets. Teraz będzie każdego kusić, bo ekipa się zrobiła zajebista za sprawą Brodacza. Ale nie oszukujmy się, kogo interesowała drużyna Houston Rockets przed tym jak Harden został tam wytransferowany?Odpowiedź jest chyba jasna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 nie wiem kogo może Howarda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 ja mysle ze w Houston przyczyna porazek bedzie brak swiezosci i krotka lawka, praktycznie mamy pierwsza 5 i morrisa z delfino i jeszcze dwoch graczy i koniec, jezeli chociaz 6 rezerwowych by sie uzupelnialo byloby to juz cos ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Są rezerwowi, tylko McHale zawęził sobie rotację jakby to były PO... T.Jones jest jednym z bardziej NBA Ready rookies, a jeszcze nie zagrał ani minuty. Aldrich nagle po odejściu odkrywa w sobie talenty atletyczne i napierdala kosmiczne dunki... Żeby nie było jak z Mullensem, kolejny center, którego OKC oddali, a wcale nie musiał być gorszy od Perka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi