Skocz do zawartości

Preseason trash talk

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

Sulinger to niezła pizda w obronie. Green tez wygląda bardziej niż pizdkę niż kogoś kto coś daje zespołowi.

Jak na pickach tak będzie bronił Gasola czy Dirka jak broni Oguza, to będzie słabo. A drugie zdanie to chyba żadna nowość, jeden z najgorszych kontraktów lata.

Scalabrine to chyba nawet ma talent komentatorski, niezłe teksty rzuca.

Rondo podaje do Darko na aut:

Drugi kolo: Right through Darko's hands

Scal: you're gonna get used to it

Sulinger to niezła pizda w obronie. Green tez wygląda bardziej niż pizdkę niż kogoś kto coś daje zespołowi.

Lee i Terry na plus ze wzmocnień.

to na podstawie tego meczu ? bo jesli tak to nie rozumiem tego, ze Lee na +

nic nie trafial, w obronie byl tez niewidoczny, kompletnie nic nie zrobil

McCalebb to w takich Jazz imho mógłby spokojnie być starterem, Mo Williams sie juz chyba skończył.

z tym ze on nie chcial, mial oferty od NBA ale chyba wolal zostac gwiazda w Eurolidze i zarabiac swoje niz trafic do NBA i byc zmieniikiem dostajac 15 minut

McCalebb to w takich Jazz imho mógłby spokojnie być starterem, Mo Williams sie juz chyba skończył.

a to niby czemu miałby się skończyć, zeszły sezon miał ok więc sobie daruj zgadywanie do startu rs chociaż, plus przy całej sympatii do Bo to pewnie dalej taki Tinsley jest lepszym pg niż on.

jak to było?

"żadna drużyna w historii która wygrała wszystkie mecze w pre-s nie wygrała mistrzostwa".

gdzieś tak kiedyś słyszałem.

a tak poza tym to chyba nie chodzi o to jak drużyna będzie prezentować się na przestrzeni całego sezonu tylko o to że takiego przeciętnego kibica po kilku miesiącach po prostu "suszy".

ja na przykład klne sie na boga że w srode wstanę o tej 2:00 i będę podjarany jak kirk hinrich prowadzi offensywe bulls.

Zależy o wyciąganie jakich wniosków Ci chodzi.

Jak np w SL widziałem u pewnego zawodnika słabą obronę - złe ustawienie, katastrofalną obronę picków i switchowanie, to rozumiem, że skoro miało to miejsce w lidze letniej to się nie liczy i ten gość w NBA będzie potrafił te rzeczy robić?

Mi o takie rzeczy chodzi i nie widzę nic złego w wyrabianiu sobie zdania na takie tematy odnośnie danych grajków.