Przem Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 The Hateful Eight Ogólnie jak ktoś lubi Tarantiono to i tak obejrzy bo wiadomo, że to wtedy jest obowiązek. Ja lubiący filmu ogólnie też musze jego sobie zapodać co tez uczyniłem, ale mega zadowolony to nie jestem bo o ile jak zwykle mamy kreacje ponad normę i jakąś wielką tajemnice i historię stojacą za każdym człowiekiem to nadal nie ma wg mnie swobody opowiadania. Więc jak zwykle jest czajenie się i czekanie na 'to coś!' i czekanie i czekanie. W między czasie oczywiscie dialogi które czasami przeciągniete aby były tarantinowskie w sensie 'przepraszam Pana bardzo, ale czy odpowiadałoby panu jakbym tak sobie ulzył swej bolejącej duszy i z krwawiącym sercem jednak pozbawił szanownego Pana jego naduzytego żywota?' BANG! Pare zwrotów akcji jest, ale czułem jakąś duszność. Film ponury i mało rozrywkowy, a jesli tego nie dostałem a nic tez się nie nauczyłem z tego filmu to hmm trudno:) Quentin trochę się w swej rozrywce przestał rozwijać IMO, ale chyba jednak toto lepsze niż Django. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Rappar pierdolisz glupoty jak zwykle moim zdaniem, jak w roli spidermana obsadza goscia na wozku inwalidzkim, a w filmie o jp2 glowna role zagra 12-letnia dziewczynka to tez bedziesz pisal, ze zamiast sie relaksowac zwraca uwage na kalectwo albo plec? litosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Quentin trochę się w swej rozrywce przestał rozwijać IMO To jak DiCaprio normalnie Kumite kuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Te wasze machanie ledowymi kutasami - only cyce jak donice also jest tylko jedyny prawdziwy Jedi - Tanaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 rezyser wcale nie musi sie ciagle rozwijac, jego najlepszy fimy moze byc tym pierwszym a nie 19tym. niech sobie robi filmy na jakie ma ochote raz slabsze raz lepsze, normalka. 6 koni 15 aktorow, jedna chata w gorach, pomyslalem troche chyba przesadzil, z 2000 dolcow to maks tu wydał na wynajem zwierzat i domu z kiblem w sniegu ;] z drugiej jednak strony dzisiejsze kino jest tak nasycone szybką akcja, przepychem, pieniedzmi, cale zkomputeryzowane, pelno tego ładnego obrazu, efektow, c*** wie skad c*** wie jak zrobionych, wszystkiego pokoleji w sumie, że tak zrobiony film jak ósemka ma swój urok i jakaś tam odmiennosc do ktorej tak bardzo zawsze tarantino dązy. mial pomysl zrealizowal go i juz, imho tez raczej nie jest to jego top 3 , ale film spoko, na pewno nie powiem że stracilem 3h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 To jak DiCaprio normalnie Kumite kuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Te wasze machanie ledowymi kutasami - only cyce jak donice also jest tylko jedyny prawdziwy Jedi - Tanaka Mówisz o Japonce z ogromnymi cyckami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Hitomi zawsze zapixelowana. Oczywista oczywistość Kickboxer i Krwawy sport 4eva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Bolo miał cyce jak donie, ale dla mnie to Paco to był przec***. BloodSprot 4 ever i niech ręka boska broni jakiś c***owy remake z tego robić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Chong Li vs Tong Po !!!!!!!! Nie jest tak ze krytykuję Tarantino bo dał słaby film. Film był naprawdę dobry, ale mnie nie wciągnął i nie dostarczył rozrywki. Kreacje fajne. Ale Pupl Fiction był najlepszy i chyba tak już pozostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Bolo miał cyce jak donie, ale dla mnie to Paco to był przec***. BloodSprot 4 ever i niech ręka boska broni jakiś c***owy remake z tego robić! remake'a z Kickboxera robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 remake'a z Kickboxera robią. http://www.filmweb.pl/film/Kickboxer-2016-726970 No będzie rewelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 http://www.filmweb.pl/video/teaser/nr+1-37828 18 sekunda - cały VD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 LOL Gdzie jest Scott Adkins w roli Kurta? Co to za wypierdek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=3Ffs_5DMJLw Jak Paul Herzog nie robi muzyki, to nie oglądam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 To wygląda jak sprawdzanie przycisków w bijatyce na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=3Ffs_5DMJLw Jak Paul Herzog nie robi muzyki, to nie oglądam! Edytowane 21 Stycznia 2016 przez Przem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Sicario - rozczarowałem się, nie wciągnął mnie film, główna bohaterka, która w sumie nie była nią i chodziło w filmie o zwyczajną zemste, troche słabo, podobno soundtrack był świetny, ale ja tu w sumie nie słyszałem za wiele muzyki w trakcie filmu, klimat też mnie nie zachwycił American Beauty - tutaj wiadomo, klasyk, wszystko zostało powiedziane Podajcie mi tytuły najlepszym waszym zdaniem filmów z ostatnich 20 lat bo po American Beauty chciałbym coś równie dobrego obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Fight Club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Żołnierze kosmosu Rocco invades poland Hell ride Lock stock Snach Parnasus Czekolada Lemmy Black Hawk Pod najebanym aniołem Amelia Gran Torino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Żołnierze kosmosu Rocco invades poland Hell ride Lock stock Snach Parnasus Czekolada Lemmy Black Hawk Pod najebanym aniołem Amelia Gran Torino Dwa z tych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Te dwa pierwsze by być precyzyjnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi