Elwood Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Z perspektywy tego, co czytałem/słyszałem/oglądałem wcześniej o NWA, nie ma się zbytnio czego czepiać w kwestii biopica. Poza płaczem Hellera i faktem, iż Knight był/jest agresywniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Dlaczego Twoim zdaniem akurat 3? po prostu najmniej przyjemnosci mialem z ogladania tego. w 1 byl przynajmniej darth maul, w 2 (najlepsza moim zdaniem, co nie znaczy ze dobra) podobaly mi sie polityczne gadki i watek fettow, a w 3 trojce niestety wszystko bylo c***owe, poza tym to najnudniejszy film z calej nowej trylogii, co boli tym bardziej, ze mial przeciez najwiekszy potencjal. ja wiem, ze cecha charakterystyczna GW oprocz mieczy swietlnych i vadera sa idiotyzmy i dziury w scenariuszu, ale bez przesady. ukazanie relacji kenobiego i anakina bylo tak plaskie i puste, ze glowa mala, zreszta sam anakin byl mega-c***owy i nie zatrudnilbym tego goscia nawet do reklamowania papieru do dupy. wisienka na tym gownianym torcie byla oczywiscie finalowa walka nad oceanem lawy... joda w trakcie walki ze swoim najwiekszym przeciwnikiem wsiada do taryfy i spierdala na drugi koniec galaktyki, padme zdycha chyba tylko po to, zeby pchnac fabule do przodu i tak dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Przebudzenie Mocy to totalny chłam, którego od oceny 0/10 ratują tylko "dialogi" Forda z Czubaką. "A New Hope" w nowym wydaniu, prawie że remake z innymi (dodajmy kiepskimi) postaciami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Przebudzenie Mocy to totalny chłam, którego od oceny 0/10 ratują tylko "dialogi" Forda z Czubaką. "A New Hope" w nowym wydaniu, prawie że remake z innymi (dodajmy kiepskimi) postaciami. Eeee chyba jesteś zbyt łaskawy Edytowane 17 Stycznia 2016 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Sentyment ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ja pierdolę, Hollywood znowu rasistowskie... Nie mogę mieć filmu k**** o niczym bez czarnego. Ani o mitologii nordyckiej, ani o rycerzach okrągłego stołu, ani o Robin Hoodzie, nawet jebany szturmowiec musi być czarny. Odpalam Master of None, bo dobre recenzje - patrzę i... Główny bohater arab, jego przyjaciółka czarna lesba, jeden kumpel żółty, drugi biały jako kompletny looser. I tak wszędzie, Nicka Fury'ego musieli zrobić czarnego, Westów także i k**** - rasizm. Niech te Chiny szybciej się rozwijają, a USA pierdolną, bo ja już nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 No i jeszcze czarni mają problem, że żaden czarny nie jest nominowany do Oscara, a jako kandydata podają Willa Smitha w tym c***owym filmie o NFL. Donald Trump przybywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 A czarny Spider-Man? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ja czekam na czarnego sw Piotra albo Jana Chrzciciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Ja czekam na czarnego sw Piotra albo Jana Chrzcicielano cóż, biorąc pod uwagę fakt, gdzie się historia rozgrywala bliżej czarnemu do prawdziwego niż bialemu A propps Trumpa, to dziś podobno mają na wyspach głosować nad zakazem wpuszczania go na tereny Brytanii Edytowane 18 Stycznia 2016 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ja czekam na czarnego sw Piotra albo Jana Chrzciciela Był już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 no cóż, biorąc pod uwagę fakt, gdzie się historia rozgrywala bliżej czarnemu do prawdziwego niż bialemu A propps Trumpa, to dziś podobno mają na wyspach głosować nad zakazem wpuszczania go na tereny Brytanii Spodziewalem sie ze ten argument padnie;) Tylko ze spowodowane to jest nie checia rzeczywistego odwzorowania realiow a dostsowaniem tego do potrzeb dzisiejszej "tolerancji". W kulturze chrzescijanskiej utarlo sie chyba ze byli oni opaleni ale biali nie Nawet Mojzesza Bruce Wayne gral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 A czarny Spider-Man?czarny Johnny Storm go przyrumienil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 To sobie obejrzyj http://www.filmweb.pl/serial/The+Take-2009-620973 Dzięki serdecznie. Poszło gładko. 8/10 Poza tym, że muzyka w czołówce i ważniejszych, kulminacyjnych momentach odcinków bardziej pasuje do kreskówkowej wersji wojowniczych żółwi ninja albo strażnika z teksasu to nie mam się do czego przyczepić. To dlaczego 8/10, a nie więcej ? Bo nie chwycił mnie za gardło, za mało Coxa i troszkę przewidywalny. Gdyby to nie była miniseria tylko porządny, 10 odcinkowy serial pewnie dałbym więcej. Pozycja obowiązkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Był już. odpal sobie serial Beowulf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Nie mogę mieć filmu k**** o niczym bez czarnego. A po co Ci taki film? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 A po ci mi czarny w filmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 No nie wiem, z jakiegoś powodu jednak zamiast się zrelaksować oglądając film to tylko patrzysz kto ma jaki kolor skóry i nie bardzo widzę w tym logikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 No nie wiem, z jakiegoś powodu jednak zamiast się zrelaksować oglądając film to tylko patrzysz kto ma jaki kolor skóry i nie bardzo widzę w tym logikę. A mnie np. boli, że ktoś kogo znam z pierwowzoru jako przedstawiciela białej rasy, otrzymuję w wersji pokolorowanej. Rasizm tu nie ma nic do rzeczy, jakby mi wrzucili białego Lee w rimejku Wejscia Smoka to tez bym się wkurwił. Białe jest białe, a czarne jest czarne. Ten przykład z Wiedźminem to mnie rozjusza po całości. Jebana poprawność polityczna. Lewactwo to dno dna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi