Skocz do zawartości

Filmy

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

reka boga polecam z mcconacoughecostameyem

kolejna kozak rola jego

Kilkanaście stron temu o nim pisałem. Klimat, napięcie postacie i aktorstwo spoko, ale nie przeszkadzał Ci bullszit jakim była cała historia?

Zarzuciłem sobie Dope i I Origins. I jedno i drugie średnie.

Za to dzięki tvp kultorze obejrzałem ostatnio trochę filmów JP Melville'a. Wcześniej znałem tylko Samuraja, który bardzo mi się podobał. Armia Cieni, W Kręgu Zła, Ryzykant, Glina - wszystkie są tak samo dobre albo nawet lepsze. Polecam wszystkim.

Edytowane przez Luki

Obejrzałem 11 minut wczoraj w kinie. Jak ktoś lubi dobre kino to polecam

ZOSTAĆ W DOMU. CO ZA GÓWNO - GORSZEJ SZMIRY TO OD LAT NIE WIDZIAŁEM

Kilkanaście stron temu o nim pisałem. Klimat, napięcie postacie i aktorstwo spoko, ale nie przeszkadzał Ci bullszit jakim była cała historia?

Powiem ci ze nie, bo sa na swiecie tacy popi****lency, i najgorszymi rodzajami takich ludzi sa ludzie jebnieci na punkcie religii

sam film tak wciagal, przypadkiem natrafilem na niego w tv i jak zaczalem ogladac to nie moglem przestac

Dziękuje serdecznie za wszystkie propozycje, dziś w oczekiwaniu na mecz Lakers coś z tego sprawdzę, a użytkownika Luki prosiłbym o wyjaśnienie co konkretnie mu się nie podobało w Dope, że tylko średnie

Bo aktorsko to bardzo średnie to było. Do tego dochodzi fakt, że jednak to miała być komedia a na cały film zaliczyłem może kilka "heh'ów". Nic specjalnego według mnie. Ocenny ma tak dobre pewnie dlatego, że bardzo ładnie wpisuje się w murzyńską martyrologię i ma całkiem przyjemny klimat.

Edytowane przez Luki

tak właśnie myślałem, że aktorstwo no, ale weź też pod uwagę, że budżet wynosił ledwo 700 tysiecy

Ale ten - ja ogólnie nie uważam, że to jakiś szrot był. Oglądało się całkiem przyjemnie bo jak mówiłem - był bardzo fajny młodzieżowy klimacik, który lubię. Tylko jakoś nie wszystko zagrało tak jakbym chciał a miałem dośc spore oczekiwania po tym filmie.

Nightcrawler - wczoraj odpaliłem w nocy w oczekiwaniu na Lakersów i nie żałuję. Po pierwsze to jest to bardzo dobry film o oglądania o tej porze(w nocy). Ciekawy pomysł, pierwszy film tego typu który oglądałem, Jake Gyllenhaal którego lubię i uważam za bdb aktora w głównej roli, imo jedna z jego najlepszych ról w karierze tu, ale wszystkich nie widziałem, do tego ładne zdjęcia. No, ale właśnie trochę brakuje żeby nazwać to czymś więcej niż dobry film, reszta przeciętna i zakończenie takie hmmm teatralne?