Skocz do zawartości

Filmy

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Mad Max był dobry. Bo ogólna dewastacja, z góry bylo wiadomo, że przejebane. i źli przejebywali a Max z resztą starali się ich przejebać. Postapokaliptyka + bitwa na surowce. Warcraft bez orków, mieczy i łukow. Nie gadaj men

Gojira jest wyrazisty/wyrazista. Przed 1999 wszystko z japońskie z Zillą jest dobre.

Naleśniki sux. Miód pitny z Płocka rulez.

Żartowałem z nalesnikami.

AF, śliwkowe samemu się robi. Śliwki drylujesz, na pół. Zasypka cukrem na pół godziny. Trochę wina, do gara. Gotujesz 4 h, podlewając co jakiś czas delikatnie. Nie mieszasz, bo przypalisz. Ostatnie pół godziny cynamon 2-3 łyżeczki na 3 kg śliwek. Mieszasz, kontrolujesz tempo. Pasteryzujesz. Masz masę śliwkową do wszystkiego. Jesteś zwycięzcą

Godzillę całą sobie ogarnąłem m.in. z tnt. I tu takich rozwiązań szukam. Podobnie z filmografią De Funesa.

Chociaż mi jeden znajomy już dzisiaj przy piwku płakał, że camów najnowszych nie ma od teraz skąd zasysać. Jakość cam. Że jest to dla kogokolwiek wystarczające. Lord, please, kill me.

Also, puchar Króla pozamiatany. 

Jak ten nowy Mad Max> Wart grzechu?

Also, Minionki bananosy - dobre czy takie w stylu kinowych Pingwinów?

Linka jeszcze raz powtórzę, torrentbutler w google i sciagac. Po upadku publichd najlepsze zrodlo, a konkretnie spis torrentow najróżniejszych. Tylko czytac dokladnie opisy, bo w hoooj filmow z wgranymi chinskimi znaczkami (koreanskimi ale kto by to rozroznial)

Mubi.com

Jest tam cała masa filmów raczej nie mainstreamowych, docenianych przez wszelkiej maści krytyków tudzież koneserów.

Niestety trzeba wykupić subskrypcję.

Ja to miałem 3 miesiące na ps4 i nie żałuję wydanych pieniędzy. Obejrzałem kilka filmów, o których istnieniu pewnie nigdy bym się nie dowiedział.

Ze subskrypcji zrezygnowałem bo najnormalniej w świecie nie miałem na to czasu. Ale przypuszczam, że jacyś wytrawni filmożercy łykają to bez popity.

Naleśniki sux.

Już miałem ciskać na ignora

ale

Żartowałem z nalesnikami.

to Cię odratowało

Mad Max był dobry. Bo ogólna dewastacja, z góry bylo wiadomo, że przejebane. i źli przejebywali a Max z resztą starali się ich przejebać. Postapokaliptyka + bitwa na surowce. Warcraft bez orków, mieczy i łukow. Nie gadaj men

Gojira jest wyrazisty/wyrazista. Przed 1999 wszystko z japońskie z Zillą jest dobre.

Zilla a Gorilla to cuś inszego. Te Japońskie tylko dla beki z kimś do obejrzenia a tak to ... daj mi pan spokój!

Mówisz o pierwszej części Mad Maxa? Chyba nie.

Własnie skończyłem Mad Max2 i jest zdecydowanie lepszejszy. lepsze wynalzaki, a postać lepiej zarysowana. Dodatkowo jasne były intencje oraz szkodniki dobrze rozrysowane jak i ich zadania. Finalna akcyja perfecto jak na tamte czasy to pod wrażeniem siebie ujrzałem. także najgrubsze palce w górę!

Pierwsza część była nuda. Druga lepsza bo więcej akcji i coś się tam działo. Trzecia część do pewnego momentu b dobra, ale jak to zwykle bywa, coś musieli dodać i się popsuło. 

Nom zaczęli dobrze, ale póxniej nie wiem co chcial autor przekazać? Znowu walka o nic w zasadzie. Pozytywy to cały sprzęt i klimat, pewnie za to  ludzie lubią ów film. Ale ogólnie bez zachwytów. 

django - po tarantino spodziewałem się czegoś lepszego. nawet jak kogoś nie żenuje klasyka B kina '90, czyli jeden głupek rozwalający całą armię, rozbrajanie bomby w ostatniej sekundzie czy słabe happy endy, to film jest o godzinę za długi. c***nia, panie quentin

Django jest zajebisty.