Elwood Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 W pogoni za szczęściem Z racji książki Ja, Robot Generalnie lubię go, ale gościu ma tę samą mimikę bólu w każdym filmie. Pitt bardziej uniwersalny Szkoda, że Bana mi się schował ostatnio. On i Bale napierdalają otro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Nie no wg mnie Pitt, Bana i Bale to zupełnie inna liga niż Will Smith, common.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Wild Wild West to najbardziej klimatyczny film ze Smithem. Ale mam też duży sentyment do MiB i wg mnie trzecia część jest najlepsza. oglądałem wild wild west i nie podobało mi się za bardzo, MIB 3 całkiem ok, na pewno lepsze niż MIB 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 mi tez wild wild west nie podszedl wgl w pogoni za szczesciem rozpierdol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Jeszcze 6 stopień wtajemniczenia z Willem, niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Bad Boys, Bad Boys whatcha gonna do when they come for you? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Co do Wild Wild West - obejrzałem go kilka lat po premierze(ok. 2002) i stwierdziłem wówczas, że totalna lipa. Ale po ok dziesięciu latach dałem jeszcze jedną szansę i ten klimacik mi podszedł bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 W temacie - funny shit http://en.wikipedia.org/wiki/Life_(1999_film) Lawrence w większości filmów daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Life to zajebisty film. Kiedyś ryłem z tego ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) http://www.filmweb.pl/film/Brud-2013-532614 polecam, i mowie jak jest Edytowane 10 Maja 2015 przez tegotamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Polecam słaby ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Ponieważ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Po pierwszym zdjęciu, które wyświetla się na trailerze myślałem, że to film o morderczej hienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ponieważ? O Chryste. Mam jeszcze jakies 30 minut do obejzenia, ale nie za bardzo sie do tego spieszę. A ponieważ słabo zagrany a fabuła jakoś nie interesuje. Mogliby akcją nadrobić, ale tutaj takze raczej siermięzne poczynania i taka jakas brutalność bez przyczyny. Np. po cholerę jakaś gówniana scena gwałtu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Wiem, że to nie amerykańska papka i nie jest łatwo przyswajalna, ale jesteś pierwszą osobą, od której słyszę, że coś jest nie tak z tym filmem... Pomijam fakt, że nie obejrzałeś go do końca, a wydałeś osąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Wiem, że to nie amerykańska papka i nie jest łatwo przyswajalna, ale jesteś pierwszą osobą, od której słyszę, że coś jest nie tak z tym filmem... Pomijam fakt, że nie obejrzałeś go do końca, a wydałeś osąd. Bo mnie pospieszyłeś. Doobejrzałem dokońca i końcówka jeszcze gorsza. bez kitu też nie kumam dlaczego głowny bohater płacze przez 1/4 filmu. Dobrze że nie przyswajałem no i przysypiałem na nim. Filmu nie polecam a to nie dlatego że to nie papka rodem z ameryki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Dlatego właśnie użyłem słowa CZASAMI. Jak byś widział film We are Marshall to wiedział byś, że tutaj jest taka gra słów - Marshall to szkoła, z którą uczniowie z dumą się identyfikują. O Comebacks napisałem, że trochę inwencji twórczej i coś też dałoby radę lepszego wymyślić niż 'Film sportowy'. No bez jaj, nie broń tej wersji. To samo się tyczy DD daj swoje propozycje Daj mi kilka dni, tak jak mają tłumacze na to? daję zatem skoro tak twierdzisz A było to czwartego kwietnia ... Jakbyś z taka prędkością tłumaczył tytuły filmów to by raczej szybko Ciebie zwolnili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Myślałem, że zapomniałeś A tak serio to stwierdziłem, że nie chce mi się tego tłumaczyć więc przestałem o tym myśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ja tak łatwo nie zapominam ... Ile to nocy nie przespałem czekajc na Twoje propozycje , ile to łez w poduszkę wypłakałem. W końcu zebrałem sie na odwagę i Ci wytknąłem, że nie napisałeś. Twardy zbój ze mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Trochę mnie pod c***a złapałeś wtedy bo dobrze wiedziałeś o co mi chodzi. Czyli, że jak ludzie biorą za to kasę to powinni to mimo wszystko bardziej rzetelnie zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi