Baptizia Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Fabuła to w ogóle małe słowo jest w tym przypadku.. Ale czuć tam te klimaty co wspominasz. Dobre skojarzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Automata jest spoko. Lubię takie klimaty. Blade Runner + Ja robot to idealne streszczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) A po fabule to nie jest taki trochę Blade Runner połączony z Ja, Robot? "Film Gabe'a Ibáñeza czaruje nienachalnie zrealizowaną wizją powoli rozkładającego się świata przyszłości... przynajmniej przez pierwszą godzinę. Niestety, o ile wstęp przywodzi na myśl połączenie motywów z "Łowcy androidów" i "Ja, robot", tak cała misternie budowana konstrukcja artystyczna rozłazi się nieco w szwach (w dalszej części seansu) (...)." Filmweb, użytkownik kulak4 Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Takie pytanko. Byliście ostatnio w kinie na czymś dobrym, albo polecacie coś co teraz grajo? Za Fast'N'Furious podziękuje, nie mój klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 e=mc2 takie tam, zresztą chyba kiedyś to widziałem. półka albo dwie niżej niż chłopaki, poranek czy nawet czas surferów zawrócony - 78 minut tylko, chyba największy plus ktoś tu jeszcze gliniarza polecał, dzięki za to, przyjemne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 W sensie Gline? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) nie, o to mi chodzi - http://www.filmweb.pl/film/Gliniarz-2011-547185 Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Furia i Niezłomny - warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) furia - film o czołgu. wkurwiały mnie pociski, bo wyglądają jak z pojedynku obi wana z darth maulem. ten chłopaczek z transformersów w roli wąsatego czołgisty pomyłka wg mnie. jak lubisz amerykańskie filmy, gdzie jeden koleś rozpierdala cała armię i ratuje świat to polecam (ja nie lubię, ale i tak nie najgorzej się oglądało). Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 nie lubię, dzięki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 E tam, Furia właśnie fajne miała te strzały. Pizg pizg, i głowa spadła. I żaden one men army, coś w podobie miało mieć miejsce. Takie Termopile, idzie zdzierżyć. LEbuf daje radę, za to rady nie daje ten szczyl płaczek nowy w zespole. Jak mnie wkurwiają takie ciepłe kluchy Unbroken też na podstawie historii włosko hamerykańskiego madafakera. Fabuła brzmi w miarę ciekawie. Spróbuj i opowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 no takie one tank army Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Transtendencja z Johnym Deppem nie wzbudziła u mnie jakiś większych emocji. Nie był to też rodzaj filmu który miał to 'coś' co powinien mieć film lekko futurystyczny. Po prostu sie go obejrzało i za bardzo w pamięć sie nie wryje. Rola Deppa nadwyraz spokojna, a jesli ktoś go lubi w atkim wydaniu to proszę - może obejrzeć. Łapnałem też filma o nazwie Margin Call który jest prezentacją początku krachu 2008r. Jak dla mnie sporo niejasności. Tzn. że powaga sytuacji była ogromna, ale to do mnie nie docierało. Przebieg akcji dosyć powolny i wyważony. No tak chyba musiało być, ale mnie to nie chwyciło. Coś sie będzie działo, ale ja osobiscie nie wiem co. Hmm być może to nie film dla mnie, ale świetna śmietana aktorska i to można już podziwiać, jednakże własnie wg mnie można było bardziej pocisnąć ów film pod rozrywkę. Dodać jakiejś iskry. No cóz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Łapnałem też filma o nazwie Margin Call który jest prezentacją początku krachu 2008r. Jak dla mnie sporo niejasności. Tzn. że powaga sytuacji była ogromna, ale to do mnie nie docierało. Przebieg akcji dosyć powolny i wyważony. No tak chyba musiało być, ale mnie to nie chwyciło. Coś sie będzie działo, ale ja osobiscie nie wiem co. Hmm być może to nie film dla mnie, ale świetna śmietana aktorska i to można już podziwiać, jednakże własnie wg mnie można było bardziej pocisnąć ów film pod rozrywkę. Dodać jakiejś iskry. No cóz. A ja uwazam ze bardzo dobry film. Pokazali zarys tego jak wyglada naprawde nasz kapitalizm i sektory bankowe. Brakowalo szczegolow ale to dlatego ze przecietny amerykaniec i tak by ich nie zrozumial. Film zdecydowanie ciekawszy na pewno jesli ma sie jakas wiedze nt. gieldy a najlepiej pracowalo w tym sektorze. Ale nawet dyletant powinien dostrzec problematyke filmu i swietna gre aktorska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Więc właśnie jesli byłbym bliżej szczegułów w wymiarze bankowości czy też giełdy to by mi lepiej smakowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 No na pewno ale i tak musisz przyznac ze film robi wrazenie nie tylko ze wzgledu na aktorstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 hahahahahahahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mameluk Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) hahahahahahahahahahaha film może być niezły, choć obawiam się trochę o Afflecka Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez Mameluk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 furia - film o czołgu. wkurwiały mnie pociski, bo wyglądają jak z pojedynku obi wana z darth maulem. ten chłopaczek z transformersów w roli wąsatego czołgisty pomyłka wg mnie. jak lubisz amerykańskie filmy, gdzie jeden koleś rozpierdala cała armię i ratuje świat to polecam (ja nie lubię, ale i tak nie najgorzej się oglądało). o ile mi wiadomo to tak wyglądały pociski smugowe- jak nahbardziej leghit mejt, a sam film sie zesrał przez koncowke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 tak? nie wiem, w żadnym innym filmie wojennym oprócz gwiezdnych wojen tego nie widziałem. tylko w furii wygląda jakby każdy pocisk był smugowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi