Skocz do zawartości

Filmy

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Przem - pozycja obowiązkowa, pierwsze co robisz po odczytaniu tego posta to ściągnięcie torrenta tego oto filmu. Nie pożałujesz.

Coś mnie Irlandczycy przesladują ostatnio. Bez kitu żeś mi to podsunął. Film okay. bez rewelki, ale żalu w sercu nie mam, iż obejrzałem. Niektóre sceny czy też gagi poza moim poczuciem humoru, ale pare trafiło. Dobra też fabuła, choć dosyć płytka.

taken 3   Ogólnie potrzebowałem filmu akcji i go dostałem. Bardziej mi się ta cześc podobała niśli druga. trochę pościgów no i oczywiście walki wręcz, ale także i intryga okay wg mnie i uzasadniona. Sporo rzeczy niemozliwych, ale ja takie potrafię przełykać już spoko.

Natrafiłem sobie także na filmek taki o. I nawet nawet na letnie oglądanie jak znalazł. Bez myslenia i bez rozkminy. jest se facet który już stary wiekiem jak na sportowca i u progu kariery rozgrywa ostatni turniej Wimbledon w życiu no i spotyka laseczkę która również ma wpływ na jego postawę. No jak to laseczki w zwyczaju na początku u facetów mają.  

Nie jestem pewien czy Crowe był w ogóle w stanie ten film uratować.

Nosz kurfa ludzkośc uratował !

Jestem świeżo po seansie Szybkich i Wściekłych

Must Watch dla fanów serii. Biorąc pod uwagę recenzje i tłumy w kinach to będzie najbardziej dochodowa część.

W filmie są różne momenty, dobre i kiepskie, ale ostatnia scena okraszona znakomitym soundtrackiem wynagradza wszystko. Polecam

też oglądełem i spoko film, top3 tej serii imo

I know. Darko, Labirynt, Brokeback, Jarhead, Zodiak, Bracia i Koniec Zmiany za mną. Żaden nie zawiódł, po każdym kolejnym śmiem twierdzić że JG to jeden z 3 najchętniej oglądanych obecnie przeze mnie aktorów.

Z dobrych filmów z nim jeszcze Ci Kod Nieśmiertelności został.