Skocz do zawartości

Filmy

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

z dokumentow ostatnio lykniete ,,egzekucja" (prawdziwa historia tego, co sie w ,,dlugu" wydarzylo), ,,fabryka wolnosc" (o squottersach), ,,jestem zly" (o 10-letnich patolach z warszawskiej pragi), ,,zabierz mnie stad" (tez o patolu). wszystkie polskie i wszystkie polecam, zwlaszcza jestem zly i fabryka wolnosc. niedlugie, do obiadu mozna obejrzec.

no "Jestem zły" to świetna sprawa, mocno polecam

Dychotomia to pojęcie, które pojawia się już w programie gimnazjalnym. Bez przesady, bo już niczego nie można napisać żeby nie wyjść na pretensjonalnego łacha.

I tak czytałem co pisaliście o Jezioraku, mając na uwadze polecenie znajomego i myśląc, że z tym kopiowaniem The Killing przesadzacie. JA pi****le - wystarczyły mi 3 zdjęcia. Trzy ! Nigdy tego filmu nie obejrzę, nikomu go nie polecę. Za tak bezczelne ksero powinni trafić do kryminału (uwielbiam to słowo). Dobrze, że chociaż na rynku gier komputerowych wyrastamy na potęgę (2 miejsce za Ruskimi we wschodniej Europie) i nie musimy od nikogo, niczego kserować.

Sciągamy do telewizji zagraniczne, gówniane formaty myśląc, że uratuje je obecność znanego rapera, a teraz taki numer ??? Co oni myślą, że Polacy nie oglądają zagranicznych seriali z torrentów ?

Edytowane przez Findek

Poradnik pozytywnego myślenia done. Dobry wariat

balantyna z kolą

balantyna z kolą

Kac Vegas

Nie jest ambitne. Nie zmusza do przemyśleń. Pure fun to watch. A jak ktoś uważa że nie - znaczy że nie zajebał nocy i nie stracił patyka na nocnych wojażach przy Mazowieckiej :]

up the irons, łiski trzepie, pozdro przemy, alko klepie

Poradnik pozytywnego myślenia done. Dobry wariat

balantyna z kolą

balantyna z kolą

Kac Vegas

Nie jest ambitne. Nie zmusza do przemyśleń. Pure fun to watch. A jak ktoś uważa że nie - znaczy że nie zajebał nocy i nie stracił patyka na nocnych wojażach przy Mazowieckiej :]

up the irons, łiski trzepie, pozdro przemy, alko klepie

I co w tym fajnego?

Może być trochę więcej. :)

Ogólnie streamy odstraszają mnie jakością i polskimi napisami/lektorem polskim, ale to drugie na szczęście do polskich filmów się nie odnosi. Z tym pierwszym mówili mi ostatnio znajomi, że też jest lepiej. :P Jak znasz jakąś najlepszą stronę pod względem jakości to będę wdzięczy za podzielenie się. ;)

Jestem świeżo po seansie Szybkich i Wściekłych

Must Watch dla fanów serii. Biorąc pod uwagę recenzje i tłumy w kinach to będzie najbardziej dochodowa część.

W filmie są różne momenty, dobre i kiepskie, ale ostatnia scena okraszona znakomitym soundtrackiem wynagradza wszystko. Polecam