blackmagic Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Nie no rappar gdzie rzym a gdzie krym. Bogowie to dobry film ale porownywac go 12 angry man to jak porownywac gline do the wire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ja nie mogę pojąc jak mogą sie takie szmiry, jak niekórzy tutaj piszą, podobać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Nie czytałem jej i kompletnie się z nią nie zgadzam, Bogowie to dla mnie arcydzieło, top3 filmów jakie widziałem obok fight clubu i 12 gniewnych ludzi i z tego co widzę podziela tę opinię prawie każdy. Nawet kumpel z którym byłem przed wejściem powiedział, że opinie na jego temat pewno przesadzone. Po seansie zmienił zdanie jesteś szalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ja nie mogę pojąc jak mogą sie takie szmiry, jak niekórzy tutaj piszą, podobać? przykłady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Pany Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Pany Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz Jesień Sredniowiecza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dawaj lepiej te "szmiry" Panie kapryśny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jeziorak - czyli jak Polacy zajebali pomysł z Fargo oraz The Killing i udają, że nic się nie stało Interstellar - sratatatatatatatatatatatatata. Ale doceniłem Grawitację dzięki temu Kurde wiadomo że porównania cisną się na usta. Ale to jest cholernie dobry kryminał. Coś czego Polacy nie potrafili zrobić od 25 lat. Kino gatunkowe u nas kuleje a to jest dobry film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Miasto 44 chociażby. Ściagałem dla wujka bo wojak i kurna pare sekund z życia straciłem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Nie na pisałem, że to jest zły film. Podobno sam reżyser zarzekał się, że nie widział The Killing. Ten klimat lasów i jezior ma swój urok i warto ten film obejrzeć, bo jest to jakaś świeżość. Ale jak ktoś oglądał dzieło braci Coen oraz remake made by USA, to od początku będzie czuć, że to zrzynka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 A to z tym Miastem to ci muszę przyklasnąć. Nic - a niemal w każdym filmie coś znajdę - mnie nie przekonało do tego dzieła. Orzeł, jak piszesz jeziora, lasy, Coen - Twin Peaks kojarzę, 4 paczki wydane na 2 serie xtra deluxe cocksucka. Good stuff. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Lasy i jeziora to tylko Friday the 13th Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Nightcrawler. Up the Irons w kwestii wciągania, rozrywki, identyfikacji z głównym bohaterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 ,,dogma" - slaby film, nic smiesznego. i to z hayek, damonem czy affleckiem. co najgorsze film nie probuje byc tylko i wylacznie glupkowata komedia, ale niesc jakas tresc - stezenie gimbo-ateistycznych ,,madrosci" podanych jakby wlasnie odkrywano ameryke nie moze nie budzic skojarzen z tworczescia jednego z uzytkownikow forum. jeden z najslabszych filmow z jayem i bobem (chociaz chasing amy byl tak c***owy, ze nie obejrzalem do konca), takze nie polecam, w przeciwienstwie do sprzedawcow czy kontraataku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 a wlasnie, tego jezioraka to chyba ely polecal, dzieki za przypomnienie. dajcie prosze cos dobrego z Polski, tylko tak od lat dziewiecdzesiatych, nawet klasyki, bo jestem do tylu z tym Widzisz proponuje Kroll Killer i Nic śmiesznego ( dwa różne bieguny aż dziw że grał w tym PAzura który ogólnie jest beznadziejnym aktorem jednej mimiki) Zawrócony ( chyba najlepszy film Kutza) Trzy kolory zwłaszcza niebieski polecam Z takich zapomnianych Yesterday i Gniew Co jeszcze pewnie 33 sceny z życia no i absolutny hard core DZIEŃ ŚWIRA - najlepsza gorzka komedia jaką wymyślono - gdyby to był Hollywood to miałaby status legendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Killera, Nic śmiesznego i Dzień Świra to raczej każdy widział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 dzieki, trzy kolory mam na liscie do obejrzenia krolla i kilera widzialem i bardzo dobrze sie ogladalo adas miauczynski mnie nie bawi w ogole, a dzien swira to az za duzy hard core jeszcze przypomnial mi sie lincz i demony wojny wg goi - oba polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Sara, Vinci i Symetria jeszcze mi przyszły do głowy, może nie wybitne obrazy, ale ja je bardzo lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 ja tez, vinci zwlaszcza mnie zaskoczyl pozytywnie, bo spodziewalem sie kolejnego polskiego bezbeka. a jak symetria to i samowolka - tez bardzo lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 dzieki, trzy kolory mam na liscie do obejrzenia krolla i kilera widzialem i bardzo dobrze sie ogladalo adas miauczynski mnie nie bawi w ogole, a dzien swira to az za duzy hard core jeszcze przypomnial mi sie lincz i demony wojny wg goi - oba polecam A bym zapomniał a to przeciez na topie był film z Kukizem i chyba Gabryjelską ale moge pojebać tytuł Girl coś tam chyba Guide ale nie dam ci gwarancji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi