Skocz do zawartości

Filmy

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Nie czytałem jej i kompletnie się z nią nie zgadzam, Bogowie to dla mnie arcydzieło, top3 filmów jakie widziałem obok fight clubu i 12 gniewnych ludzi i z tego co widzę podziela tę opinię prawie każdy. Nawet kumpel z którym byłem przed wejściem powiedział, że opinie na jego temat pewno przesadzone. Po seansie zmienił zdanie :smile:

:cower:

jesteś szalony

Jeziorak - czyli jak Polacy zajebali pomysł z Fargo oraz The Killing i udają, że nic się nie stało

Interstellar - sratatatatatatatatatatatatata. Ale doceniłem Grawitację dzięki temu :smile:

Kurde wiadomo że porównania cisną się na usta. Ale to jest cholernie dobry kryminał. Coś czego Polacy nie potrafili zrobić od 25 lat. Kino gatunkowe u nas kuleje a to jest dobry film

Nie na pisałem, że to jest zły film. Podobno sam reżyser zarzekał się, że nie widział The Killing. Ten klimat lasów i jezior ma swój urok i warto ten film obejrzeć, bo jest to jakaś świeżość. Ale jak ktoś oglądał dzieło braci Coen oraz remake made by USA, to od początku będzie czuć, że to zrzynka.

,,dogma" - slaby film, nic smiesznego. i to z hayek, damonem czy affleckiem. co najgorsze film nie probuje byc tylko i wylacznie glupkowata komedia, ale niesc jakas tresc - stezenie gimbo-ateistycznych ,,madrosci" podanych jakby wlasnie odkrywano ameryke nie moze nie budzic skojarzen z tworczescia jednego z uzytkownikow forum. jeden z najslabszych filmow z jayem i bobem (chociaz chasing amy byl tak c***owy, ze nie obejrzalem do konca), takze nie polecam, w przeciwienstwie do sprzedawcow czy kontraataku

a wlasnie, tego jezioraka to chyba ely polecal, dzieki za przypomnienie. dajcie prosze cos dobrego z Polski, tylko tak od lat dziewiecdzesiatych, nawet klasyki, bo jestem do tylu z tym

Widzisz proponuje

Kroll

Killer i Nic śmiesznego ( dwa różne bieguny aż dziw że grał w tym PAzura który ogólnie jest beznadziejnym aktorem jednej mimiki)

Zawrócony ( chyba najlepszy film Kutza)

Trzy kolory zwłaszcza niebieski polecam

Z takich zapomnianych

Yesterday i Gniew

Co jeszcze pewnie 33 sceny z życia

no i absolutny hard core

DZIEŃ ŚWIRA - najlepsza gorzka komedia jaką wymyślono - gdyby to był Hollywood to miałaby status legendy

dzieki, trzy kolory mam na liscie do obejrzenia

krolla i kilera widzialem i bardzo dobrze sie ogladalo

adas miauczynski mnie nie bawi w ogole, a dzien swira to az za duzy hard core

jeszcze przypomnial mi sie lincz i demony wojny wg goi - oba polecam

A bym zapomniał a to przeciez na topie był film z Kukizem i chyba Gabryjelską ale moge pojebać tytuł

Girl coś tam chyba Guide ale nie dam ci gwarancji