Przem Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 W poniedziałek na AleKino leci Wideodrom Cronenberga. Od dłuższego czasu czaję się na ten film. Ktoś oglądał? Nom - nawet tu opisywałem kiedyś. Dla mnie nic szczególnego. Wild Tales 2014 /Relatos salvajes/ było mi dane obejrzeć i musze przyznać że bardzo dobrze mi się oglądało. Fajny film rozrywkowy ukazujący pare zdumiewająco ciekawych historii z życia. Trochę komedii trochę dramatu, ale ogólnie nie daje się na tym filmie zanudzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Filmy Cronenberga mają to do siebie, że są dosyć.. specyficzne. Nie wiem zatem jak patrzeć na Twoją ocenę i czy paradoksalnie nie zachęca mnie ona jeszcze bardziej do obejrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Filmy Cronenberga mają to do siebie, że są dosyć.. specyficzne. Nie wiem zatem jak patrzeć na Twoją ocenę i czy paradoksalnie nie zachęca mnie ona jeszcze bardziej do obejrzenia No ja tez niestety nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Po Twoich słowach uznałem, że to po prostu nie Twoje kino. A Ty mi tu z jakąś gęsią wyskakujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Po Twoich słowach uznałem, że to po prostu nie Twoje kino. A Ty mi tu z jakąś gęsią wyskakujesz. A Ty ptaka nie potrafisz rozpoznać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 A Ty ptaka nie potrafisz rozpoznać ! Wczoraj wieczorem po omacku rozpoznał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Jakiś czas temu obejrzałem sobie Love&Mercy. Na początku jakoś mnie nie zachwycił, ale dziś obejrzałem jeszcze raz bo jakoś wracał mi do głowy ten kawałek. I kurde, trzeba docenić kunszt Cusacka i Dano za to co tam zrobili. Zwłaszcza Dano. Typ jest mega charakterystyczny co od razu zawęża mu możliwości, ale jak już pasuje do roli to jest genialny. Klimacik Kaliforni i muzyki tamtych czasów też świetny. A, Giamatti też mistrzostwo. Ogólnie film nie jest porywający jeżeli chodzi o tempo czy fabułę, ale całościowo robi wrażenie. Moze nie jestem az tak zachwycony jak Ty , ale film naprawdę dobry. Musiałem niestety oglądać w kawałkach ale i tak dało mi się załapać cug. Aktorsko dobrze a to ważne, historia dobrze opowiedziana - to wazne. Ogólnie git - jedziemy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Ogląda ktoś Fargo? 2 sezon jest naprawdę dobry, może nie ma aż tak świetnej postaci jak Malvo w 1 sezonie, którego grał Billy Bob Thornton, ale mimo to jest po prostu świetnie. Edit: Jak słusznie zauważył just like mike - pomyliłem tematy, więc niech jakiś mod przeniesie do seriali. Edytowane 17 Listopada 2015 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Nie ten temat kolego. Ja mam 2 pytania 1.Czy nowy "Steve Jobs" jest warty obejrzenia? 2. L.A. Confidential czy The Usual Supsects? Który film lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Nie ten temat kolego. Ja mam 2 pytania 1.Czy nowy "Steve Jobs" jest warty obejrzenia? 2. L.A. Confidential czy The Usual Supsects? Który film lepszy 1. Nie 2. The Usual Suspects. Ale obydwa są tak dobre, że i tak musisz zobaczyć drugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Dzięki Cloud za info, że jest drugie Fargo w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 2. L.A. Confidential czy The Usual Supsects? Który film lepszy Nie umiałbym wybrać. Oba to imo top50 ever Ze swojej strony Oglądałem ostatnio The man from UNCLE i Kingsman. Oba w stylu Bonda i to przerysowanego. Jako totalne odmóżdzenie na czwartkowy wieczór polecem mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Dlaczego koleżka, który stworzył wygodny komputer jest uważany za Boga i stawiany w jednym rzędzie z Einsteinem i Newtonem ? Głupi Amerykanie Edytowane 18 Listopada 2015 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Dlaczego koleżka, który stworzył wygodny komputer jest uważany za Boga i stawiany w jednym rzędzie z Einsteinem i Newtonem ? Głupi Amerykanie Szczególnie jeszcze, że sposób powstania tych "komputerów" to często na zasadzie korzystania z technologii innych firm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Bo on stworzył coś co stało się częścią globalnej popkultury. Do tego dodajcie fakt, że Apple to spółka o najwyższej kapitalizacji W HISTORII giełd. Więc mimo wszystko był geniuszem, tak marketingowym, designerskim jak i biznesowym. Choć chyba na równi z tymi dwoma nikt go nie stawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 W poniedziałek na AleKino leci Wideodrom Cronenberga. Od dłuższego czasu czaję się na ten film. Ktoś oglądał? i jak wrazenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Obejrzałem Usual Suspects i fakt świetny film, ale kiedyś już widziałem końcówke tego filmu w telewizji, więc tak jakby znałem zakończenie co trochę mi popsuło wrazenia. BTW. Jakiego programu do odtwarzania filmów, meczy itp. na kompie używacie? Bo korzystam obecnie z DIVX Player, ale nie jestem do końca zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 KMPlayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 MPC HC jedyny sensowny, bez pierdół, a wszystko obsługuje bez kodeków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 i jak wrazenia? Na razie nagrałem. Jak będę w odpowiednim nastroju to obejrzę i zdam relację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi