metlik Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 z dokumentow ostatnio lykniete ,,egzekucja" (prawdziwa historia tego, co sie w ,,dlugu" wydarzylo), ,,fabryka wolnosc" (o squottersach), ,,jestem zly" (o 10-letnich patolach z warszawskiej pragi), ,,zabierz mnie stad" (tez o patolu). wszystkie polskie i wszystkie polecam, zwlaszcza jestem zly i fabryka wolnosc. niedlugie, do obiadu mozna obejrzec. no "Jestem zły" to świetna sprawa, mocno polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jak wyjebałeś z tą dychotomią to dopiero zajebało bełkotem.. Podaj mi proszę w myśl swojej teorii film podobny do BL(czyli luźny, śmieszny), który 'wymaga wysiłku i stanowi wyzwanie'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 strzelam - forrest gump Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 No dobra, nawet pasuje. No ale nie wiem czy to jest taki lajtowy film, typu BL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Dychotomia to pojęcie, które pojawia się już w programie gimnazjalnym. Bez przesady, bo już niczego nie można napisać żeby nie wyjść na pretensjonalnego łacha. I tak czytałem co pisaliście o Jezioraku, mając na uwadze polecenie znajomego i myśląc, że z tym kopiowaniem The Killing przesadzacie. JA pi****le - wystarczyły mi 3 zdjęcia. Trzy ! Nigdy tego filmu nie obejrzę, nikomu go nie polecę. Za tak bezczelne ksero powinni trafić do kryminału (uwielbiam to słowo). Dobrze, że chociaż na rynku gier komputerowych wyrastamy na potęgę (2 miejsce za Ruskimi we wschodniej Europie) i nie musimy od nikogo, niczego kserować. Sciągamy do telewizji zagraniczne, gówniane formaty myśląc, że uratuje je obecność znanego rapera, a teraz taki numer ??? Co oni myślą, że Polacy nie oglądają zagranicznych seriali z torrentów ? Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) nie wiem czy lajtowy, jak dla mnie na pewno duzo zabawniejszy od BL e: truman show jeszcze mi sie przypomnial Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Poradnik pozytywnego myślenia done. Dobry wariat balantyna z kolą balantyna z kolą Kac Vegas Nie jest ambitne. Nie zmusza do przemyśleń. Pure fun to watch. A jak ktoś uważa że nie - znaczy że nie zajebał nocy i nie stracił patyka na nocnych wojażach przy Mazowieckiej :] up the irons, łiski trzepie, pozdro przemy, alko klepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Poradnik pozytywnego myślenia done. Dobry wariat balantyna z kolą balantyna z kolą Kac Vegas Nie jest ambitne. Nie zmusza do przemyśleń. Pure fun to watch. A jak ktoś uważa że nie - znaczy że nie zajebał nocy i nie stracił patyka na nocnych wojażach przy Mazowieckiej :] up the irons, łiski trzepie, pozdro przemy, alko klepie I co w tym fajnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ma ktoś torrent bogowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ma ktoś torrent bogowie http://torrents.to/search/kickasstorrents/bogowie I Panie Blues zawiodłem się na Panu. Łychę z colą mieszać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Mieszam, bo tak więcej wchodzi. Na skałkach z kolą w proporcji 3:2 jest allright. Ale tak ogólnie to rpzepraszam, kajam się pokornie Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez Elwood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Brzydkie jak c***, ale wcisnę jak popiję to będzie zajebista zabawa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 A polskie nowe filmy są gdzieś w dobrej jakości na streamach? Pytam bo mam opory do ściagania polskich filmów na torrentach po tym co robił Vega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 zalezy co rozumiesz przez nowe, takich co sa miesiac po premierze to nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Może być trochę więcej. Ogólnie streamy odstraszają mnie jakością i polskimi napisami/lektorem polskim, ale to drugie na szczęście do polskich filmów się nie odnosi. Z tym pierwszym mówili mi ostatnio znajomi, że też jest lepiej. Jak znasz jakąś najlepszą stronę pod względem jakości to będę wdzięczy za podzielenie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 czesto korzystam z seansik.tv, bo nie ma reklam i zazwyczaj znajduja to, czego szukam. alekino.tv tez jest spoko. jak szukasz polskich filmow, ale starszych, to youtube. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 DjANGO właśnie wspomniał, że D jest nieme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 I właśnie dlatego Mike D'Antoni lubi ten film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mameluk Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Jestem świeżo po seansie Szybkich i Wściekłych Must Watch dla fanów serii. Biorąc pod uwagę recenzje i tłumy w kinach to będzie najbardziej dochodowa część. W filmie są różne momenty, dobre i kiepskie, ale ostatnia scena okraszona znakomitym soundtrackiem wynagradza wszystko. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi