Mar Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 (edytowane) FB#2 W miejsce szogo, ktory awansowal do FB#1 wchodzi AIR_MJ (4 miejsce w zeszlym roku w FB#3), a w miejsce rezygnującego z gry CiCi wchodzi drtoudi (5 miejsce w FB#3 11/12). 1. piotrek_super 2. blaugrana 3. Dunk Fan 4. PangLoss 5. GeDDo 6. niedwor 7. rafal_super 8. Julius 9. AIR_MJ 10. drtoudi Prosze o wybranie komisarza wsrod was i zalozenie ligi. Edytowane 11 Września 2013 przez Mar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Wskoczyłem kuchennymi drzwiami do 2 ligi, ale gdyby były problemy z komisarzem to mogę pomóc. Byłem komisarzem w kilku innych ligach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 No to komisarza już mamy:)air_mj założysz ligę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Ok liga na yahoo założona:) Zaraz wyślę wszytkim zaproszenia. Wstępnie draft ustawiłem na środę 17 października o godz. 20.30. Dajcie znać czy Wam odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 już jestem dla mnie dobry jest prawie każdy termin po 20, ten jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 tez juz sie dopisalem. termin draftu rowniez mi odpowiada. moja druzyna to Gnojownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Witam. Pracuje w systemie 2 tygodniowym. Jak jestem na statku to dostęp do internetu mam bardzo ograniczony. Moja prośba - draft między 27 września a 10 października. Godzina każda. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Dopasuje sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Witam. Pracuje w systemie 2 tygodniowym. Jak jestem na statku to dostęp do internetu mam bardzo ograniczony. Moja prośba - draft między 27 września a 10 października. Godzina każda. Pozdrawiam.Ok to proponuję przesunąć draft np. na wtorek 9 października o 20.30. Czy wszystkim pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedwor Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Wtorki u mnie odpadają mam trening i jestem o 23 najwcześniej dostępny. Środy mi pasują, bo trening mam wcześniej i jestem dostępny 21 nawet 20 45, więc może 10 październik 21.00 (tak żeby Rafałowi pasowało)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 rafal_super pasuje Ci środa 10 października o 21? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Ok to zmieniłem termin draftu na środę 10 października o 21.00. Mam nadzieję, że wszystkim odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Dla mnie może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 dla mnie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PangLoss Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Jeśli chodzi o mnie to 9 odpada na pewno, z październikiem jest o tyle problem że dopiero pod koniec tygodnia mogę na pewno potwierdzić konkretny dzień, bo nie wiem czy będę miał dostęp do netu. Nie mam natomiast żadnego problemu z dowolnym dniem września. Czy komuś nie pasowałby powiedzmy 30 września, przyszła niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Ja jestem od 27 wrzesnia. Moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 U mnie natomiast 28-30 września odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedwor Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 27 wrz. 21.00 ?? może tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi