StroSHow Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 W Bucks na początku sezonu jak pamiętam też miał kilka świetnych meczy.Harris lubi rzucać a w Bucks niestety dwóch takich co lubią sobie porzucać już mają,dlatego wolą stawiać na Mbah a Moute który napewno jest sporo lepszym obrońcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Mysle, ze to poki co troche syndrom Lina. Zerwal sie ze smyczy, nie ma ciśnienia wiec wszystko trafia się lekko. Czyli to zupełnie normalne, że kolesie, którzy nagle dostają 30 minut robią 20-8 na 77% TS? Wiadomo, że nie będzie zawsze trafiał 70% z gry, ale koleś ma w **** dobre skillsy i warunki, a Bucks dostali za niego 1/3 sezonu JJa Redicka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 przy Ilyasovie i Mbah a Moute wiele by nie pograł do tego wybrali Hensona w drafcie. Również widziałem potencjał w Harrisie, dobrze, że wyrwał się z Milwaukee. Jechałem po Henninganie po tym co pozyskał za Howarda jednak bierze to co inni nie chcą i Orlando dobrze na tym wychodzi. Muszą się pozbyć tego całego Nelsona i zainwestować w kogoś młodszego / lepszego na jego pozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 za rok Nelson bedzie mial team option, coraz czesciej lapie kontuzje, ma swoje lata wiec sytuacja sama sie rozwiaze. jak Henningan planuje cos grubszego to skorzysta z tej opcji i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Czyli to zupełnie normalne, że kolesie, którzy nagle dostają 30 minut robią 20-8 na 77% TS? Wiadomo, że nie będzie zawsze trafiał 70% z gry, ale koleś ma w **** dobre skillsy i warunki, a Bucks dostali za niego 1/3 sezonu JJa Redicka. A czy Lin jest jakąś pizdeczką ? To żaden przytyk. Odnosilem sie wlasnie do tych kosmicznych cyferek - 20-8 na 77% TS - one są efektem zerwania sie ze smyczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 za rok Nelson bedzie mial team option, coraz czesciej lapie kontuzje, ma swoje lata wiec sytuacja sama sie rozwiaze. jak Henningan planuje cos grubszego to skorzysta z tej opcji i tyle. Skąd te dane o team option Nelsona ? Z tego co czytam to trzeci rok umowy ma w części gwarantowany i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 na ja z tej stronki z reguły korzystam http://hoopshype.com/salaries/orlando.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 na hoopshype zdarzają się błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszan Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Tak się zastanawiam, co z nimi Vaughn robi na treningach? Gramy przeciwko drużynie trochę lepiej broniącej i wyglądamy jak przypadkowa zbieranina grajków. Nawet nasze "gwiazdeczki", czyli Harris i Vucevic po prostu nic (długo nie trzeba było czekać na mecz Harrisa z fatalnymi statsami rzutowymi), ale bardziej martwi mnie, że Vucevic w ogóle nie jest w stanie się przebić przez Gasola. Oj, musi się strasznie dużo uczyć, a przede wszystkim wzmocnić siłę, bo inaczej ciężko mu będzie grać na centrze, bo z silnymi centrami idzie mu na razie dosyć słabo. A Harris cegiełka za cegiełką, niezależnie czy spod kosza, czy z dystansu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Nie trochę lepiej broniącej a 2 obronie w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Grają siedmioma rookies/sophomores (w tym takie uznane firmy jak E'Twaun Moore czy O'Quinn), Afflalo i Harringtonem po kontuzji a tu zdziwienie, że przeciwko czołowej drużynie zachodu wyglądają jak przypadkowa zbieranina grajków. Reality check - to jest przypadkowa zbieranina grajków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Grają siedmioma rookies/sophomores (w tym takie uznane firmy jak E'Twaun Moore czy O'Quinn), Afflalo i Harringtonem po kontuzji a tu zdziwienie, że przeciwko czołowej drużynie zachodu wyglądają jak przypadkowa zbieranina grajków. Reality check - to jest przypadkowa zbieranina grajków. Właśnie miałem o tym pisac nie dawno ale jakoś czasu nie było. Orlando gra bandą młodziaków wspomaganych przez przeciętnych weteranów. 5 debiutantów 3 drugoroczniaków... Nie ma co dużo wnioskować z gry Orlando w tym momencie maja ogrywac młodych i dobrze wykorzystać draft. Każdy młodziak popełni swoje błedy a ze jest tych młodych około 8 grajacych obecnie no to wyglada to jak wygląda. Przed nami długa droga ale tego wszyscy sie spodziewali, fakt Orlando miało całkiem udany początek sezonu ale potem wrócili do tego czego od nich oczekiwano przed sezonem czyli dostawania wpierdolu. Chociaż nieporadność wysokich w defensywie męczy okropnie... Indywidualnie nie prezentuje się najgorzej nasza młodzież ale od tego jeszcze długa droga jeżeli chodzi o dobra gre drużynową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Spodziewalem sie, ze z Memphis mogą uderzyc troche w mur, ale ze przejedzie po nich defensywny walec to sie nie przypuszczalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Niedawno grali z nimi na wyjeździe i w siedmiu stawili większy opór. A w Memphis grał wtedy Randolph (i to grał bardzo dobrze). Nic mnie tak nie denerwuje jak porażka u siebie 20+. Mam nadzieję, że 12 marca tak nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Jak patrzę na roster Orlando to jak dla mnie możecie się cieszyć. Udało się wam wyciągnąć mega prospecty jak Vucevic czy Harris. Do tego będziecie mieli top 5 pick w tym i pewnie w przyszłym roku plus ogromy trade exception i miejsce w salary jak spadnie Nelson i Hedo. Generalnie w 2 lata przy dobrych ruchach kadrowych i wyborach w drafcie będziecie niedługo contenderem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszan Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 To, że jest całkiem nowa drużyna i grają niemal same młodziki, to ok, ale mi chodzi o to, że nie widać postępów w grze zespołowej, a w szczególności w obronie. Stąd się zastanawiam, co Vaughn z nimi robi na treningach. Bo owszem, nie twierdzę, że te młodziki powinny wygrywać mecz za meczem, ale od tego jest trener, aby było widać efekty pracy na treningach, nawet jeżeli drużyna tankuje do jak najwyższego numeru w drafcie. Ale zgadzam się z przedmówcą, że wbrew głosom co poniektórych, sytuacja Magic nie wygląda źle. Pytanie moje dotyczy właśnie trenera: czy to jest właściwy facet do tego zadania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Czas pokaze. Niestety w NBA tez jest maniera wymiany trenerow jak rekawiczki więc na razie niech trenuje mlodych gosc co kazdemu da szanse. Lepsze to niz sytuacja w 76ers np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszan Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Czy mi się wydaje, czy dzisiaj mamy powrót DH do Orlando? Niektórzy piszą o meczu sezonu dla Magic. Powiem szczerze, że jakoś nie wzbudza to we mnie szczególnych emocji. Już więksi i lepsi zawodnicy odchodzili z Magic. Ale zwycięstwo Magic na pewno by smakowało, z tym, że uważam, że byłoby olbrzymią niespodzianką. Chyba jeszcze nie w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Cala liga trzyma kciuki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Czy mi się wydaje, czy dzisiaj mamy powrót DH do Orlando? Niektórzy piszą o meczu sezonu dla Magic. Powiem szczerze, że jakoś nie wzbudza to we mnie szczególnych emocji. Już więksi i lepsi zawodnicy odchodzili z Magic. Ale zwycięstwo Magic na pewno by smakowało, z tym, że uważam, że byłoby olbrzymią niespodzianką. Chyba jeszcze nie w tym sezonie. coś jak powrót jamesa do Cle, wtedy była sensacja może teraz i Magic się uda szczególnie że do zwycięstwa żaden cud nie będzie potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi