croolick Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witam:) Wreszcie mamy swoje miejsce (dzięki, Borys!)-możemy powoli zaczynać rekrutację do kolejnego sezonu. Poprzedni sezon traktowaliśmy jako przetarcie, dlatego wszyscy zaczynamy od zera- nawet nasz mistrz gogalq. Szczegółowe zasady pojawią się później- chciałbym, żebyśmy je wspólnie dopracowali. Jednakowoż opieramy się na podstawowych regułach Rotisserie League w wydaniu ESPN (http://games.espn.go.com/frontpage/sports?sport=basketball). Jeśli chcecie się dowiedzieć czegoś o formacie ligi od strony praktycznej- polecam cykl artykułów na ZP-1 Sławka Mroza (http://zawszepopierwsze.bloog.pl/kat,633227,index.html). Liga będzie liczyć od 10 do 16 zespołów (może trochę więcej). Jeżeli będzie więcej chętnych osób- stworzymy kilka równoległych w pierwszym sezonie lig, ewentualnie będziemy też kombinować z ilością zespołów w lidze. Tak, żeby jak najwięcej osób chciało zagrać. Koniec wstępu- zaczynamy:) Wszystkich chętnych do stanięcia w szranki z ubiegłorocznym mistrzem gogalq- zapraszamy! Piszcie na Priv, ewentualnie tutaj. P.S. Prawie wszystkich- dwóm osobom które w poprzednim sezonie popsuły nam zabawę podziękujemy w tym roku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 oczywiście jestem chętny i proponuję, żeby nie zgłaszały się osoby, które nie mają czasu ani zapału chociaż raz na 2-3 dni zajrzeć do ligi. to psuje zabawę reszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 FAQ/Regulamin już wisi- będziemy go na bieżąco zmieniać jeśli będzie potrzeba. Zapraszam do gry - pamiętajcie o podawaniu maila na PW! Jest niezbędny, żebym mógł Was zaprosić do ligi na ESPN-ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 jestem chętny do gry jeszcze raz gratulacje dla zwycięscy pierwszej edycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k1x Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Chętnie zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Chętnie zagram. k1x - i wszyscy pozostali którzy nie pamiętają: podawajcie mi na PW swoje maile (obligatoryjnie!!!) i ewentualnie nazwy drużyn (ułatwi nam to życie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 cholera, podałem inny mail niż ostatnio, to źle? może wyślij mi zaproszenie na taki sam mail tylko na @interia.pl? e: spoko, patrzę ze jestem w standings. wiec chyba zrobilem jak nalezy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 wg mnie tak- ja widzę, że jesteś dodany. Pobaw się trochę i sprawdź czy działa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Panowie, Mamy dopiero 8 osób- docelowo ma być 16. Poszukajcie wśród znajomych! Chciałbym do najpóźniej połowy września skończyć rekrutację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 przemyślałem sprawę mimo, że czasu może być mało to raz na 2 dnia na bank trochę go znajdę nie wiem tylko o co w tej lidze chodzi więc jakiś link byłby przydatny wysyłam maila do croolicka jeśli tylko chcecie mieć takie beginera jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymczasowy0 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 chętnie zagram ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 chętnie zagram ponownie Gitara:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 OK, roto nie jest moim ulubionym cyklem, ale na ESPN konto mam i czas z niego skorzystać. Zgłaszam się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 ok, prześlij na PW maila:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 witam, jako obronca tytulu, nie wypada odmowic udzialu w zabawie dopisz mnie tam jesli jeszcze mamy jakies miejsca. mail chyba gdzies tam moj jeszcze masz. obecnie mam malo czasu ale do startu sezonu powinno byc juz ok. aaa, no i ponad to cube ostatnio cos wspominal, o lidze z pula $ do zgarniecia. Pamietam ze ktos tu jeszcze byl chetny, jakbyscie mieli jakies namiary na sprawdzona lige, to dajcie znac. widze zalias nawet sie zapisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzana Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Witam:) Chętnie wezmę udział jeśli są jeszcze miejsca. Wysłałem wiadomośc,ale coś mi jej w wysłanych nie pokazuje wiec pisze jakby co tutaj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzis Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ja też się dołączam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Witam wszystkich:) Panowie- pamiętajcie o mailach (gogalq, Tru Warrior- Wy też, gdzieś mi zginęły stare wiadomości od Was). Kilka osób było zaproszonych- ale jeszcze się nie zalogowało na ESPN-ie. Dajcie znać czy wszystko ok i czy coś się ewentualnie zmieniło w kwestii gry: QAS bulls2006 bulek Dziś zaprosiłem też: grzana zdziś nie mam kontaktu z użytkownikiem k1x- chłopie grasz? Pisałem też PW do ciebie. Jeśli się w ciągu kilku następnych dni nie odezwiesz- wylądujesz na ławce rezerwowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Nie dostałem maila... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 sprawdz w spamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi