BiałaCzekolada Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 słuchajcie, nie wiem czemu, ale po likwidacji kulturopolis - dopiero teraz odkryłem że krainaksiążek również umożliwia sprowadzanie anglojęzycznych tytułów do Polski. wiem, że to nie jest ogromny wydatek, ale nie ukrywam, że średnio mi się widzi w urlopowym okresie wydawanie kilku stówek na książki do poczytania - dlatego pytanie: byłby ktoś chętny złożyć się na jakąś/jakieś książki? Jeśli chodzi o szczegóły techniczne to jest to do ustalenia - liczę również że osoby które się zgodzą będą dbały o książki tak samo jak ja póki co myślałem o: http://krainaksiazek.pl/The-Bald-Truth,9781416584391.html - ostatnio czytałem trochę czerstwych papek bez insiderskiego punktu widzenia, a ponoć David Falk kilka smaczków od kuchni tutaj sprzedaje. http://krainaksiazek.pl/The-Show-The-Inside-Story-of-the-Spectacular-Los-Angeles-Lakers-in-the-Words-of-Those-Who-Lived-It,9780071430340.html - zawsze chciałem przeczytać - ponoć absolutny klasyk w swoim gatunku http://krainaksiazek.pl/Can-I-Keep-My-Jersey-11-Teams-5-Countries-and-4-Years-in-My-Life-as-a-Basketball-Vagabond,9780345495709.html - książka dostała propsy od Billa Simmonsa, kiedyś wpadły mi w ręce spore fragmenty i bardzo mi się podobało opisanie życia wokół koszykówki od strony scruba - zupełnie inaczej niż to co zawsze czytamy od superstarów. oczywiście jestem chętny na wasze sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 http://www.abebooks.com/ polecam, jak dobrze trafisz, to przesyłka za piątaka, a książka za trójkę. Ja z tego kupiłem nieco używanych książek z dziedziny IT - z USA do PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Czytał już ktoś dalszą część o LBJ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Czytał już ktoś dalszą część o LBJ ? tzn jaką? Harasimowicza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Tak, gdzieś czytałem ,że jest drugie wydanie. Dodali coś czy się mylę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 tak jest, widziałem ostatnio w empiku, wzbogacono o info o decision 2 i powrót do CLE jak się nie myle a może mi ktoś powiedzieć czym różni się wydanie ostatniej bio Jordana w twardej oprawie od tej w miękkiej? bo to w twardej zauważyłem, że jest droższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Chyba tylko okładką. http://www.labotiga.pl/pl/c/Koszykowka/4023 Oba wydania mają po tyle samo stron. Edytowane 4 Września 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Tak, okładką i jeszcze zdjęciami. Przynajmniej poprzednie wydanie w miękkiej miało zdjęcia b&w. W twardej oprawie są kolorowe fotki. Nowa wersja książki o LeBronie poza tym co pisaliście zawiera parę fotek więcej z czasów powrotu do Cavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Wydałem w empiku na Jordana w twardej 50 zł , a w ten sam dzień ,będąc w biedronce widziałem w miękkiej za chyba 35-40.....tyle przegrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Wydałem w empiku na Jordana w twardej 50 zł , a w ten sam dzień ,będąc w biedronce widziałem w miękkiej za chyba 35-40.....tyle przegrać No czteropak coo najmniej by był :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Książka w twardej oprawie >>>> książka w miękkiej oprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Autobiografia Pluty słaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Autobiografia Pluty słaba thx za info rozwazalem kupno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Książka w twardej oprawie >>>> książka w miękkiej oprawie. A ja na przykład nie lubię twardej okładki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Dziwny jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 A ty kibicujesz Knicks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Autobiografia Pluty słaba serio??? coś więcej napiszesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 nie napisal o tym że sprzedawał kumpli i gnębił młodych a tak na serio język jest dość słaby i za bardzo siebie gloryfikuje, nic ciekawego oprocz kilku ciekawostek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Kupuje ktos ksiazke Butlera?Czytal ktos 7 seconds or less? 200 zl za obie ksiazki to najtaniej jak je znajde? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Koncze 7 secs or less, moze byc, Nash fajny gosc, Antek skurczysyn tak bardzo chcial dojebac Philowi przy kazdej okazji, Amare len smierdzacy i glupek do tego. @Kubbas angielskim sie poslugujesz na tyle by rozumiec ksiazki bez problemu? Pytam powaznie, bez zadnych smiechow czy glupich tekstow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi