fanbulls Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) Maciek9020 chyba będzie trzeba poczekać na jakiegoś patcha czy coś a i jeszcze jedno za cholere nie umie zrobić alley-oop'a pisze ze niby nacisnac podanie i rzuta a lewym kontrolerem wskazac kierunek qrde nie wychodzi to. ma ktos jakis pomysl? juz opanowalem trzeba jednoczesnie nacisnac podanie i rzut da sie opanowac i lepiej dopracowane jest to niz w 2k12 Edytowane 4 Października 2012 przez fanbulls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) Moje pierwsze wrażenia..... kawał dobrej roboty, ale k****, ile ja się męczę..... cały czas chcę rzucać prawą gałką..... Trochę mnie wkurza "plastikowa" grafika, rodem z NBA Live. Edytowane 4 Października 2012 przez Arctus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celmaki Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Ok. Jest ważna nowość! Po naciśnięciu dwa razy przycisku od szarży robisz flopa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Odpaliłem na XP za pomocą mini image. no właśnie ja też próbowałem ale wypluwa mi blad. 1) montowanie nba 2) instalacja 3) montowanie mini image 4) odpalenie gry 5) blad. ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Jestem miło zaskoczony bardzo podoba mi się ta część, koszulki ładnie falują i wszystko wydaje się bardzo realistyczne. Na minus lekko plastikowi zawodnicy, ale przyjdzie przywyknąć. Czekam na jakiś aktualny roster i wtedy więcej pogram. Teraz głównie sprawdzam zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 no właśnie ja też próbowałem ale wypluwa mi blad. 1) montowanie nba 2) instalacja 3) montowanie mini image 4) odpalenie gry 5) blad. ciekawe... Mi się odpaliła jak zamontowałem obraz jako napęd SCSI, bo domyślnie jest DT, na którym gra nie ruszała. Zresztą juz jest przecież normalny crack. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 ten 4.75mb ? przy użyciu w/w po wejsciu w gre jest czarny obraz i po sekundzie wychodzi do wina przy uzyciu mini image (gra na scsi i mini image na scsi) blad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 u mnie ten 4mb działa bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Nie da się w te gre grać...CPU napierdala kontry jak pojebany, touchdown passy cały mecz. Zbiórka defensywna i jazda na sprincie bez zawahania... W ofensywie ograć kogoś na izolacji graniczy z cudem. Porobili tych crossoverów pod prawą gałką, które są nieefektywne i nikt na nie nie reaguje. Stworzyć sobie opena na półdystansie też niewykonalne oprócz odegrania do wysokiego, po jakims pick and pop. Ale żeby wykorzystać screena i rzucić pull upa z 5,6 metrów to nie ma szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heylbj Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Nie da się w te gre grać...CPU napierdala kontry jak pojebany, touchdown passy cały mecz. Zbiórka defensywna i jazda na sprincie bez zawahania... W ofensywie ograć kogoś na izolacji graniczy z cudem. Porobili tych crossoverów pod prawą gałką, które są nieefektywne i nikt na nie nie reaguje. Stworzyć sobie opena na półdystansie też niewykonalne oprócz odegrania do wysokiego, po jakims pick and pop. Ale żeby wykorzystać screena i rzucić pull upa z 5,6 metrów to nie ma szans. Nie wiem na jakim poziomie grasz, ja chwile pograłem na all-star i akurat nie oświadczyłem takich problemów. Zależy też jakim zawodnikiem grasz, ale dryblowanie czy granie w izolacjach Rosem, Anthonym czy Bryantem jest stosunkowo łatwe. Polecam pograć Hakeemem w post up, czysta przyjemność, gość jest nie do zatrzymania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Zapodajcie tego cracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanbulls Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Nie wiem na jakim poziomie grasz, ja chwile pograłem na all-star i akurat nie oświadczyłem takich problemów. Zależy też jakim zawodnikiem grasz, ale dryblowanie czy granie w izolacjach Rosem, Anthonym czy Bryantem jest stosunkowo łatwe. Polecam pograć Hakeemem w post up, czysta przyjemność, gość jest nie do zatrzymania. dokladnie heylbj ten sam poziom ten sam brak problemu, to wszystko co maciek9020 opisal idzie bez problemu zrobic, jak juz wspomnialem rosem idzie robic sieke 1 na 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Zapodajcie tego cracka http://peb.pl/cracki-patche-spolszczenia-itp/1274855-fix-nba-2k13-2012-a.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) No widzicie, ja gram na wyższym poziomie i nie gram gwiazdami...Nie oczekuje nie wiem czego, ale na mismatchu PG-C wypadałoby chyba wydymać wysokiego bez problemów. Screeny też są troche bezproduktywne, każdy zawodnik CPU nie ważne jak jest słaby zachowuje się niemal jak Garnett przy obronie pick and roll i switchowaniu. Mimo tych irytujących rzeczy Triple Double T-Willem zaliczyłem Mniejsza z grą 1na1, te kontry są zjebane, tymbardziej że twoi zawodnicy wracają żółwim tempem. Edytowane 4 Października 2012 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 To już tak od 2k11 było, żeby nasza drużyna pobiegła tak kontre nia ma co marzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 w weekend ma być oficjalny nowy roster. nate robinson 77... huh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heylbj Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 No widzicie, ja gram na wyższym poziomie i nie gram gwiazdami...Nie oczekuje nie wiem czego, ale na mismatchu PG-C wypadałoby chyba wydymać wysokiego bez problemów. Screeny też są troche bezproduktywne, każdy zawodnik CPU nie ważne jak jest słaby zachowuje się niemal jak Garnett przy obronie pick and roll i switchowaniu. Mimo tych irytujących rzeczy Triple Double T-Willem zaliczyłem Mniejsza z grą 1na1, te kontry są zjebane, tymbardziej że twoi zawodnicy wracają żółwim tempem. Eee to inna liga. Ja raczej na najwyższym poziomie grać nie będę, bo to kończyłoby się blowoutami. A największą radochę sprawia mi granie drużynami retro, choć wydaje mi się, że są one lekko "niedocenione". Chicago Bulls z mistrzowskich lat z Jordanem w składzie ma mniejsze ratingi niż 1/4 obecnych drużyn. Trochę dziwne. Ale mimo wszystko mecze Chicago Bulls - Utah Jazz z sezonu 97/98 i inne są miodzio. Nawet parkiety są historyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Ok. Jest ważna nowość! Po naciśnięciu dwa razy przycisku od szarży robisz flopa... faktycznie udało się komuś złapać na to sędziego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Nie ma to jak obsrać pecetowców... Czyli praktycznie zostały nam tylko tryby asso, bo MyCareer bez virtual currency jest niemal niegrywalny, póki nie wyjdą jakieś programy do cheatowania. While PC users are able to modify the game and enjoy a cheaper price than the console version of the game, it seems like each year there are various features or modes that disappear without prior warning from 2K Sports. Well, those who were able to purchase a disc version of the game (note that digital distribution is delayed two weeks) have found the main differences between the PC and Console versions of the game. The PC Version of NBA 2K13 is currently missing the following features and modes included in the console versions of the game. Click Read More to see what they are. Game Modes MyTEAM Preorder All Star Weekend (dunk contest, 3pt contest) Game Features MyCloset for MyPLAYER VC Currency System (the game uses the console’s “offline” skill point system for MyCAREER) Unlockable Blacktop Stars (on consoles they can be purchased with VC; not in PC version) Online Playing Against Specific Opponents (including friends) 3-on-3 Blacktop with MyPLAYERs Graphics Self-Shadowing on Players Advanced Stadium Lighting (colored lights in crowd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 a jak jest z nowym CBA w association? bo z tego co miałem czas zobaczyć to widziałem tylko, że mogę wydać full MLE Lakers, co się nie zgadza oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi