matek Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 To coś pewnego? Jeśli tak, to jest c***owe. Liczyłem, że będzie coś takiego jak na początku krążyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Orzeł z c***onosem na różowym tle. Hmm, mogło być ciut lepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dahio Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Tak, do sieci wyciekł filmik http://ht-mobile.cdn.turner.com/nba/big/teams/hornets/2013/01/24/LogoLaunch012413mp4-2363474_nba_android.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 konferencja przełożona na 22. Jest link na nba.com... Logo średnie były lepsze opcje teraz czekać na uniformy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zobaczymy co na tej konferencji powiedzą ale zapowiada sie c***owizna na maksa .... juz widze te rozowe stroje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dahio Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 W 2D nie wygląda aż tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 ale bal obwalili w Nowym Orleanie ;] narazie wyglada to jak jakies wreczenie nagrod a nie konferencja prasowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Wygląda. Zmienić nazwę i logo, które jest/było jednym z najfajniejszych w NBA na takie coś tylko dlatego żeby bardziej kojarzyło się z regionem... Beka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zajebiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dahio Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zajebista ale nie pasujaca do New Orleans ... mam nadzieje ze Hornets wrocą do Charlotte z innej beczki - ten gosc ktory mowil na poczatku i na koncu mial mistrzowski glos ;] powinien w radiu pracowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 jak dla mnie spoko, mogło być o wiele gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 w NBA Store mozna juz kupić stroje z logiem "Pels" ... business is business cholera ... lubię to - http://store.nba.com/product/index.jsp?productId=18848006&cp=18996306 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 http://www.hornetsnestonline.com/pelicans/index.php?v=hornets_pelicans Logo faktycznie wygląda lepiej na innym tle. Stroje meczowe powinny być ok, ciekawe jaki będzie parkiet. Ogólnie ładne to i oryginalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Czemu nie pasuje do NO? To co pasuje do NO? Tak jak uwazam, ze stroje, logo i hala Brooklyn Nets jest strasznie nude, bez zycia, beznadziejne wrecz tak tutaj jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Spodziewalem sie jakiegos mile wygladajacego pelikanka a tutaj z takiego gownianego ptaka zrobili calkiem niezla robote. Kolory chybabardziej beda granatowe/zllote ewentualnie z mala domieszka rozu albo po prostu granatowe/czerwone czy cos... LOGO miazdzy po prostu, przypomina mi logo AA, jakis SF czy cos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Mi tam się podoba i też nie rozumiem dlaczego miałoby nie pasować do Nowego Orleanu, w końcu pelikan jest narodowym (choć to trochę dziwnie brzmi) ptakiem Luizjany, no a jazz niestety zajęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dahio Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Skoczkowi chodziło, że Hornets nie pasują do NOLA. Co do kolorystyki to ma być niebieski/złoty/czerwony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Mialem na mysli Hornets ze nie pasują do NO , faktycznie rozowego nie ma w barwach takze nici z rozowych strojow ( i dobrze ) Barwy Brooklynu wg mnie bardzo dobrze oddają klimat dzielnicy , jak przekraczasz Brooklyn Bridge i mijasz napis na ziemii "Welcome to Brooklyn" odrazu to czujesz A jak widzisz uliczne boisko do kosza to sobie myslisz "This is it" ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Jak dla mnie logo swietne, czcionka new orleans moglaby byc troche mniej fikusna, ale generalnie duzy plus. Mam nadzieje, ze nie przekombinuja koszulek. Jeszcze jedno zastrzezenie - ten zloty kolor moglby byc... inny, ale mysle ze to jeszcze z czasem moze ulec zmianie. Wkurwia mnie tylko sposob w jaki kluby wedruja po nba. Sonics poszli do OKC, teraz Kings pojda do seattle i zmienia sie w sonics... w charlotte powstalo bobcats, a powinno byc w dalczym ciagu hornets. troche za duzo pi****lenia, ale nie od dzis tak sie dzieje w nba. trzeba przywyknac. Go Pelicans ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Circular i NOLA dają radę, ale reszta wstrętna. OK, pelikan to ich ptak, ale ktoś chyba zgubił swojego ptaka, że takie projekty przeszły. Okropieństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi