Skocz do zawartości

[FBX] FBX#3 - Sezon 2012/13

ms9

Rekomendowane odpowiedzi

im bliżej końca pre, tym częsciej myśle że nieźle wami pozamiatam w tym roku ;]

z dziadostwa ktore zawsze miałem, nagle zrobił mi sie fajny skład.

niechy tylko wypalą w końcu hickson i tristan, ktorych tak długo u siebie trzymam to będzie ciekawie.

nie wiem też jak to sie stało że koufos i dre trafili do mnie w tym tygodniu z FA , ale w c*** sie z tego ciesze że ich nie chcieliście ;]

Koufos to balas, który już w zeszłym sezonie niby startował (co z tego jak mimo to grał często mniej niż 20 min), a po 2 tyg lądował na fa i tak w kółko ;)

A Dre jest po prostu drogi i mało który team walczący o coś może sobie pozwolić na wzięcie go z fa, z kolei tym niewalczącym emeryt niepotrzebny.

No, ale skład na ten sezon masz wyjątkowo niezły o ile ci goście o których myślę zaliczą odpowiedni progres.

Edytowane przez Maciek9020

z dziadostwa ktore zawsze miałem

W końcu ktoś realnie ocenił swój zespół :]

Ale akurat znaczny progres Tristana mi tez byłby na rękę w fb4 ;)

Generalnie Marzec spokojnie możesz walczyć o zdecydowanie wyższe miejsce niż w zeszłym roku, choć TOP5 poza zasięgiem,

więc będziemy się razem bili o TOP10 i o to żeby nasze picki u Mac'a traciły na wartości ;)))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.