Skocz do zawartości

[FBX] FBX#3 - Sezon 2012/13

ms9

Rekomendowane odpowiedzi

Do początku sezonu jeszcze daleko a tu już się niektórzy łamią. Nawet Ściany ;)

QAS - ponoć to ja miałem mieć drużynę połamańców, a tu Kamana już po pierwszym treningu bolą plecy, a Grangera kolanko.

U mnie na razie tylko plantar Nene ale kto wie jak będzie po preseason, więc może Twoja zapowiedź się sprawdzi :)

• 2 tygodnie później...

po dzisiejszym meczu stwierdzam że 50 fp to jednak za mało ;]

Gdybym miał LeBrona to bałbym się go teraz zaproponować bo pewnie jeszcze byłoby mało ;)

Pójdzie parę razy z kumplami po przegranym meczu świętować swoje statsy, zje kolejne 10 burgerów i tak mu się obniży środek ciężkości, że nawet Oliver Miller będzie mu zazdrościł :)

oby to nie był ostatni popis Nata Robinsona.Czaiłem się na niego od dłuższego czasu,ale szkoda było wywalać A.Millera,który jednak w tym sezonie przy Lawsonie i Iggim sporo minut nie wyciągnie.Marvin i andrei fajnie wpasowali się w nowe teamy,nadzieja przed sezonem nie wygasła:)

oby to nie był ostatni popis Nata Robinsona.Czaiłem się na niego od dłuższego czasu,ale szkoda było wywalać A.Millera,który jednak w tym sezonie przy Lawsonie i Iggim sporo minut nie wyciągnie.Marvin i andrei fajnie wpasowali się w nowe teamy,nadzieja przed sezonem nie wygasła:)

Tak, po takich występach to można się podbudować.

Nie żebym Ci źle życzył, tym bardziej że na dodatek jeszcze kibicuje Bullsom, ale liczę że jednak tak nie będzie grał w sezonie bo będę się wq... że go za szybko wywaliłem na FA :) Ale to ryzyko zawodowe.

Koleś generalnie ma potencjał jak mu zależy na grze a nie ilości followerów, ale już zawsze będzie uzupełnieniem składu.

Ale do powrotu Rose może dostać więcej minut niż Kirk i to może mnie boleć bo PG z S5 mi brakuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.