Skocz do zawartości

[FBX] FBX#3 - Sezon 2012/13

ms9

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie Lopez był 3 opcją po Davisie i Roy'u których ustawiłem tylko dla porządku bo to były pewniaki na niskie waivery.

Więc tak naprawdę wziąłem to co najbardziej chciałem a szukałem PF lub C. A miałem ustawionych 9 opcji także byłem pewien że któryś za Brewera mi się trafi,

a z tego co widzę to prawie wszyscy później poszli :)

Liczę że Robin będzie rzucał i zbierał bogatym i biednym tak samo :)

marcos ale wiesz że są dwa lopezy i ten którego masz to akurat nie umie rzucać, umie za to faulować (5 fauli w 15minut to norma) ; )

u mnie był 3 opcją (nie liczyłem grubego i roya, bo wiadomo było że pójdą w TOP3)...

A to jest jeszcze jakiś inny Lopez??????????!!!!!!!! ;]

To po co go ustawiałeś skoro tylko faulować umie? ;)

jest jeszcze Jennifer ale po 40-stce.

Najlepsze fa wg mnie zanotował Marzec.Przeceniacie to co podebraliście z fa,w pierwszym tygodniu poślecie większość tych graczy tam gdzie ja czyli na Fa;)

Delfino tak patrząc jest 3 SFem (w polotach 2gim) i 3 SG w rotacji Rockets, co do Korvera to spoko ruch.

Pare lat gram, ale jeszcze nigdy nie widzialem, żeby ktoś zgromadził 8 debiutantów w jednej drużynie.

Gratki blaugrana

Dzieki, tylko nie wiem jeszcze na ile to jest dobry pomysl a na ile zly - w kazdym razie sklad odmlodzilem srednio prawie o jakies 15 lat;)

Teraz tylko przeszkadza Jack, J. Johnosona tez moge przehandlowac.

Bardzo dobre ruchy ms9, transfer Rose za Hardena chyba każdemu nasuwał się na myśl, biorąc pod uwagę, że Toudi oficjalnie pisał o tankowaniu (szkoda trochę, że w zeszłym sezonie nie walczył o pierwszy pick, ale dla mnie to lepiej). Man nadzieje, że już nie zamierzasz rezygnować z ligi. Blaugrana bardzo aktywny i imponujący jest Jego skład biorąc pod uwagę kogo wybierał w drafcie (wiek). Ogólnie ostatnie wymiany dobre i logiczne dla każdego (np w FBX2 Granger poszedł za dwóch FAsów...)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.