Skocz do zawartości

[FBX] FBX#3 - Sezon 2012/13

ms9

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy jest sens to zmieniać przecież można było zgłaszać wcześniej kiedy zaczynamy.

Poza tym zmienianie terminu dzień wcześniej spowoduje tylko niepotrzebny kwas bo ktoś mógł ustawić waivera i nie zaglądać na forum do poniedziałku żeby rano dalej grzebać po FA.

Gorzej jak ktoś założył sobie że waivera ustawi w niedzielną noc tuż po powrocie z weekendowego wyjazdu:>

No wiesz, na Roya nie było lk1 stać to zaryzykował z ruskiem :D

Paru fajnych gości z potencjałem Parsonsa z ubieglego sezonu zostało, szkoda że mam tylko 1 miejsce ;)

Jest parę zaskoczeń :) W tym przynajmniej jeden zaskakująco wywalony jak dla mnie ;)

Kto taki? Bo ja tam widzę samych scrubów. Morrow?

Uzasadnienie wyboru Shveda jest bardzo proste. Potrzebowałem 2-3 ludzi ważących 15 fppg, których nie ma wielu. Zastanawiałem się czy przeczekać i wziąć jakiegoś rookiego z 2 rundy draftu z FA, ale ostatecznie zdecydowałem, że waivery i tak są przeceniane więc jeśli mam szansę wyciągnąć kogoś ważacego 15 fppg kto może się sprawdzić to warto zaryzykować.

Jestem bardzo zadowolony z wyboru Englisha - w Pistons taka posucha na obwodzie, że może być pierwszym guardem z ławki.

Kto taki? Bo ja tam widzę samych scrubów. Morrow?

Jimmer. Jasne że to rezerwowy i pierwszy sezon poniżej oczekiwań, ale Sac to tak dziwna organizacja że tam wszystko jest możliwe.

Ja bym z nim jeszcze poczekał, a chętni u nas na niego by się napewno znaleźli.

I to za Granta Hilla, lubię kolesia ale w LAC potrzebują go bardziej jako obrońcę i nie widzę go jako ważnej opcji dającej więcej niż waży.

A przynajmniej ja bym takiego ruchu nie zrobił. Ale nie mój cyrk, nie moje małpy :)

Jimmer. Jasne że to rezerwowy i pierwszy sezon poniżej oczekiwań, ale Sac to tak dziwna organizacja że tam wszystko jest możliwe.

Ja bym z nim jeszcze poczekał, a chętni u nas na niego by się napewno znaleźli.

E tam, gość jest 3 PG w Kings, a jeśli dorzucić do tego Tyreke to nawet 4. FAs pełną gębą.

ja wziąłem mój pierwszy W (Shved był 2 opcją), draft ponoć najgłębszy od lat, Moe we wszystkich mockach w loterii, ORL bardzo chciało Harklessa (ponoć główny cel w trajdzie DH12...), Turek za rok jest wykupiony i zostaje pozycja SF do obsadzenia.

szkoda tylko że 20 waży, no ale się przemęczę rok...

generalnie sporo bardzo dobrych ruchów na FA, nawet DeTe nie zaspał i ma steala ! ; )

ale Hill <> Fredette ???

FAB Melo <> Morrow ??????????????????????????????????????????????

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.