antek Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Ja liczylem ze moze DeTe nie wezmie Roya, dlatego ustawilem tylko jego i Shveda. Nie udalo sie, zostalem z drugim Waiverem, Biedrinsem i Harrelsonem (Joshem, szkoda nie Woodym ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 U mnie Lopez był 3 opcją po Davisie i Roy'u których ustawiłem tylko dla porządku bo to były pewniaki na niskie waivery. Więc tak naprawdę wziąłem to co najbardziej chciałem a szukałem PF lub C. A miałem ustawionych 9 opcji także byłem pewien że któryś za Brewera mi się trafi, a z tego co widzę to prawie wszyscy później poszli Liczę że Robin będzie rzucał i zbierał bogatym i biednym tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 marcos ale wiesz że są dwa lopezy i ten którego masz to akurat nie umie rzucać, umie za to faulować (5 fauli w 15minut to norma) ; ) u mnie był 3 opcją (nie liczyłem grubego i roya, bo wiadomo było że pójdą w TOP3)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Ogólnie to tak patrze, że QAS was wydymał na waiverach i tylko umocnił swoja pozycję w walce o majstra. Freeland może zakręcić się ok 30fp, Harkless pewnie więcej niż kosztuje też ugra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 marcos ale wiesz że są dwa lopezy i ten którego masz to akurat nie umie rzucać, umie za to faulować (5 fauli w 15minut to norma) ; ) u mnie był 3 opcją (nie liczyłem grubego i roya, bo wiadomo było że pójdą w TOP3)... A to jest jeszcze jakiś inny Lopez??????????!!!!!!!! ;] To po co go ustawiałeś skoro tylko faulować umie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 jest jeszcze Jennifer ale po 40-stce. Najlepsze fa wg mnie zanotował Marzec.Przeceniacie to co podebraliście z fa,w pierwszym tygodniu poślecie większość tych graczy tam gdzie ja czyli na Fa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Przeceniacie to co podebraliście z fa,w pierwszym tygodniu poślecie większość tych graczy tam gdzie ja czyli na Fa;) Co racja to racja. Tacy najwięcej warci są przed pierwszym meczem. Może inaczej ma się to z tankującymi ale zobaczymy na co te łowy się przydadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 jest jeszcze Jennifer ale po 40-stce. Najlepsze fa wg mnie zanotował Marzec.Przeceniacie to co podebraliście z fa,w pierwszym tygodniu poślecie większość tych graczy tam gdzie ja czyli na Fa;) Delfino tak patrząc jest 3 SFem (w polotach 2gim) i 3 SG w rotacji Rockets, co do Korvera to spoko ruch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeTe Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Z racji bidy na PF kupię kogoś z tym znaczkiem. Oferty na PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Henderson i Lamb do QAS'a za Okafora I Harklessa dalej Okafor i Ridnour do Maćka za Leonarda i Jacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 true true dużo daję ale łatam 2 największe dziury na SG SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Przez chwilę myślałem, że dostajesz Jeremy Lamba i udajesz średnio zadowolonego:> ale teraz (z Doronem) jest już OK i kamień spadł mi z serca:) Edytowane 25 Września 2012 przez t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeTe Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 PF zdobyty. David West za Wesa Matthewsa U mnie Sc w normie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Potwierdzam, u mnie salary też w normie. Dziś bedzie aktualizacja składów i zobaczymy czy ktoś nie zapomniał o 460fp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Okafor i Ridnour do Maćka za Leonarda i Jacka Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 dzięki ms9 za szybki trejd. no to pany wziąłem co chciałem z FA - MWP, teraz mam skład bez dziur na niskich pozycjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Wszyscy się zmieścili w limicie, ale zauważyłem jedną fajną rzecz. Pare lat gram, ale jeszcze nigdy nie widzialem, żeby ktoś zgromadził 8 debiutantów w jednej drużynie. Gratki blaugrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 noo blaugrana szaleje, 8 z ponoć najmocniejszego draftu dziesięciolecia robi wrażenie, a jeszcze Bynum i Lin młodziaki, szykuje się zespół na lata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Pare lat gram, ale jeszcze nigdy nie widzialem, żeby ktoś zgromadził 8 debiutantów w jednej drużynie. Gratki blaugrana Dzieki, tylko nie wiem jeszcze na ile to jest dobry pomysl a na ile zly - w kazdym razie sklad odmlodzilem srednio prawie o jakies 15 lat;) Teraz tylko przeszkadza Jack, J. Johnosona tez moge przehandlowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Bardzo dobre ruchy ms9, transfer Rose za Hardena chyba każdemu nasuwał się na myśl, biorąc pod uwagę, że Toudi oficjalnie pisał o tankowaniu (szkoda trochę, że w zeszłym sezonie nie walczył o pierwszy pick, ale dla mnie to lepiej). Man nadzieje, że już nie zamierzasz rezygnować z ligi. Blaugrana bardzo aktywny i imponujący jest Jego skład biorąc pod uwagę kogo wybierał w drafcie (wiek). Ogólnie ostatnie wymiany dobre i logiczne dla każdego (np w FBX2 Granger poszedł za dwóch FAsów...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi