TryczekSzukarek Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Jutro o 21 było by idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 lepiej nastawcie konkretne waivery, bo potem i tak zostanie tylko bitwa o Frye czy Miroticia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 wiadomo, że każdy ma wszystko ustawione, ale dobrze zdajemy sobie sprawę, że po pierwszym przebraniu zostaną jakieś fajowe okazy, które od razu będzie można do siebie przygarnąć. Dlatego opcja weekendowa wydaje mi się lepsza ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Nie wiem czy jest sens to zmieniać przecież można było zgłaszać wcześniej kiedy zaczynamy. Poza tym zmienianie terminu dzień wcześniej spowoduje tylko niepotrzebny kwas bo ktoś mógł ustawić waivera i nie zaglądać na forum do poniedziałku żeby rano dalej grzebać po FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Dokładnie tak jak napisał marcos. A poza tym nie jestem przekonany, czy w ogóle istnieje taka opcja, aby zakończyć wcześniej okres waiverów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Nie wiem czy jest sens to zmieniać przecież można było zgłaszać wcześniej kiedy zaczynamy. Poza tym zmienianie terminu dzień wcześniej spowoduje tylko niepotrzebny kwas bo ktoś mógł ustawić waivera i nie zaglądać na forum do poniedziałku żeby rano dalej grzebać po FA. Gorzej jak ktoś założył sobie że waivera ustawi w niedzielną noc tuż po powrocie z weekendowego wyjazdu:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 gorzej ? najlepiej jest jak ktoś się spina i robi "kwas" ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Panowie, nie da się nic zrobić z waiverami. Muszą być jutro. Cóż, nadszedł czas pożegnania się z Rose'm. Po kilku PMach udało się dogadać wymianę z drtoudi'm Rose + pick za Harden i Jordan Wyrzucam Jenkinsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 no wreszcie ms9 wrócił do gry ; ) skład trochę wąski ale Love+Westbrick+Harden to już gwarancja walki o pudło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 (edytowane) potwierdzam a ja szykuje się na ostatni rok tankowania wszyscy wartościowi gracze oddani i znowu top3 pick pewny a może i lepiej franchise player pozyskany, a sezon 2013/2014 może być przełomem choć nie musi Edytowane 23 Września 2012 przez drtoudi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 wow Shved z 2W ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Jest parę zaskoczeń W tym przynajmniej jeden zaskakująco wywalony jak dla mnie DeTe podebrał chyba Roya antkowi, który robił sobie specjalnie miejsce w sc, ale mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 No wiesz, na Roya nie było lk1 stać to zaryzykował z ruskiem Paru fajnych gości z potencjałem Parsonsa z ubieglego sezonu zostało, szkoda że mam tylko 1 miejsce Jest parę zaskoczeń W tym przynajmniej jeden zaskakująco wywalony jak dla mnie Kto taki? Bo ja tam widzę samych scrubów. Morrow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk#1 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Uzasadnienie wyboru Shveda jest bardzo proste. Potrzebowałem 2-3 ludzi ważących 15 fppg, których nie ma wielu. Zastanawiałem się czy przeczekać i wziąć jakiegoś rookiego z 2 rundy draftu z FA, ale ostatecznie zdecydowałem, że waivery i tak są przeceniane więc jeśli mam szansę wyciągnąć kogoś ważacego 15 fppg kto może się sprawdzić to warto zaryzykować. Jestem bardzo zadowolony z wyboru Englisha - w Pistons taka posucha na obwodzie, że może być pierwszym guardem z ławki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Pistons podpisali T-Willa, więc już nie taka posucha W prawdzie niegwarantowany, ale raczej przebrnie przez training camp pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 o nie najgorzej, Korver i Delfino mi sie trafili, moze ktorys zostanie starterem i zagra sezon na 33 fp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Kto taki? Bo ja tam widzę samych scrubów. Morrow? Jimmer. Jasne że to rezerwowy i pierwszy sezon poniżej oczekiwań, ale Sac to tak dziwna organizacja że tam wszystko jest możliwe. Ja bym z nim jeszcze poczekał, a chętni u nas na niego by się napewno znaleźli. I to za Granta Hilla, lubię kolesia ale w LAC potrzebują go bardziej jako obrońcę i nie widzę go jako ważnej opcji dającej więcej niż waży. A przynajmniej ja bym takiego ruchu nie zrobił. Ale nie mój cyrk, nie moje małpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 U mnie też ujdzie.... bo Teletovic w związku z ograniczeniami w salary był drugą opcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Jimmer. Jasne że to rezerwowy i pierwszy sezon poniżej oczekiwań, ale Sac to tak dziwna organizacja że tam wszystko jest możliwe. Ja bym z nim jeszcze poczekał, a chętni u nas na niego by się napewno znaleźli. E tam, gość jest 3 PG w Kings, a jeśli dorzucić do tego Tyreke to nawet 4. FAs pełną gębą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 ja wziąłem mój pierwszy W (Shved był 2 opcją), draft ponoć najgłębszy od lat, Moe we wszystkich mockach w loterii, ORL bardzo chciało Harklessa (ponoć główny cel w trajdzie DH12...), Turek za rok jest wykupiony i zostaje pozycja SF do obsadzenia. szkoda tylko że 20 waży, no ale się przemęczę rok... generalnie sporo bardzo dobrych ruchów na FA, nawet DeTe nie zaspał i ma steala ! ; ) ale Hill <> Fredette ??? FAB Melo <> Morrow ?????????????????????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi