Skocz do zawartości

[FBX] FBX#3 - Sezon 2012/13

ms9

Rekomendowane odpowiedzi

marcos napisał(a):

Nie wiem czy jest sens to zmieniać przecież można było zgłaszać wcześniej kiedy zaczynamy.

Poza tym zmienianie terminu dzień wcześniej spowoduje tylko niepotrzebny kwas bo ktoś mógł ustawić waivera i nie zaglądać na forum do poniedziałku żeby rano dalej grzebać po FA.

Gorzej jak ktoś założył sobie że waivera ustawi w niedzielną noc tuż po powrocie z weekendowego wyjazdu:>

No wiesz, na Roya nie było lk1 stać to zaryzykował z ruskiem :D

Paru fajnych gości z potencjałem Parsonsa z ubieglego sezonu zostało, szkoda że mam tylko 1 miejsce ;)

marcos napisał(a):

Jest parę zaskoczeń :) W tym przynajmniej jeden zaskakująco wywalony jak dla mnie ;)

Kto taki? Bo ja tam widzę samych scrubów. Morrow?

Uzasadnienie wyboru Shveda jest bardzo proste. Potrzebowałem 2-3 ludzi ważących 15 fppg, których nie ma wielu. Zastanawiałem się czy przeczekać i wziąć jakiegoś rookiego z 2 rundy draftu z FA, ale ostatecznie zdecydowałem, że waivery i tak są przeceniane więc jeśli mam szansę wyciągnąć kogoś ważacego 15 fppg kto może się sprawdzić to warto zaryzykować.

Jestem bardzo zadowolony z wyboru Englisha - w Pistons taka posucha na obwodzie, że może być pierwszym guardem z ławki.

Maciek9020 napisał(a):

Kto taki? Bo ja tam widzę samych scrubów. Morrow?

Jimmer. Jasne że to rezerwowy i pierwszy sezon poniżej oczekiwań, ale Sac to tak dziwna organizacja że tam wszystko jest możliwe.

Ja bym z nim jeszcze poczekał, a chętni u nas na niego by się napewno znaleźli.

I to za Granta Hilla, lubię kolesia ale w LAC potrzebują go bardziej jako obrońcę i nie widzę go jako ważnej opcji dającej więcej niż waży.

A przynajmniej ja bym takiego ruchu nie zrobił. Ale nie mój cyrk, nie moje małpy :)

marcos napisał(a):

Jimmer. Jasne że to rezerwowy i pierwszy sezon poniżej oczekiwań, ale Sac to tak dziwna organizacja że tam wszystko jest możliwe.

Ja bym z nim jeszcze poczekał, a chętni u nas na niego by się napewno znaleźli.

E tam, gość jest 3 PG w Kings, a jeśli dorzucić do tego Tyreke to nawet 4. FAs pełną gębą.

ja wziąłem mój pierwszy W (Shved był 2 opcją), draft ponoć najgłębszy od lat, Moe we wszystkich mockach w loterii, ORL bardzo chciało Harklessa (ponoć główny cel w trajdzie DH12...), Turek za rok jest wykupiony i zostaje pozycja SF do obsadzenia.

szkoda tylko że 20 waży, no ale się przemęczę rok...

generalnie sporo bardzo dobrych ruchów na FA, nawet DeTe nie zaspał i ma steala ! ; )

ale Hill <> Fredette ???

FAB Melo <> Morrow ??????????????????????????????????????????????

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.