Skocz do zawartości

Bulls 12/13

josephnba

Rekomendowane odpowiedzi

mycek i joseph - uwielbiam czytać wasze kłótnie, nie ma nic piękniejszego od dwóch sprzeczających się fanów Bulls, no może tylko dwóch sprzeczających się fanów Lakers albo Heat :D

skonczyłem z nim, ignor na typa.

pojawiają się wieści ze luol deng NIE bedzie miał operacji i rozpocznie sezon normalnie.

nie wiem czy to jest dobre posunięcie.

2) podpisanie boozera, szary kibic mógłby się jarać, ja się jarałem, ale nie po to biorą monstrualną kase zeby nie prze-scautować zawodnika który weźmie 80 baniek. Poza tym dlaczego nie podpisali carlosa norlamnie tylko dali jeszcze jazz kolosalne TPE za które ci dostali ala?

bo chcieli być milusi co w tym złego :P

a własnei mam pytanie jak sadzicie KK i Brew zostaną w Bulls na na nadchodzący sezon??

rose,rip,deng,boozer,noah,taj,jimmy,tig + asik ~5 to 69.3mln

korver, watson, brewer to 13.7

w sumie 83 mln za 12 graczy.

damn.

sytuacja ronniego wydaje sie byc przesadzona, jest butler, nie wiem czy thibodo jest gotow grac tigiem od zaraz, jesli tak mozna odpuscic watsona, to juz 8 mln mniej, co by dawalo 75+ hinrich (k**** twoja mać!) za 1.5 mln max.

nie wiem.

kirk-rip-kontuzjowany deng-boozer-noah, na ławce nie lepiej, ani jednego gracza który regularnie kreuje gre.

oczywiście o jl3 nie ma mowy.

tutaj chodzi aby zgromadzić jak najwięcej ludzi potrafiących kreować za niską kasę, cholernie cięzkie zadanie, mam info że rose może wrócić nawet w styczniu gdyż swoją kontuzję potraktował jako wyzwanie i nie odpuszcza nawet na moment, TYLKO że kiedyś w 2000 roku ronaldo (ten z brazyli) też zerwał wiązadła, też wrócił szybko, bo rehabilitacja dobrze szła - pograł 15 minut, i odnił kontuzje (wypad na następny rok). Jesli Kirk hinrich będzie grał w tym zespole więcej niż 5 minut na mecz to to nie wrózy nic dobrego, jak mówiłem, na chwilę obecną najlepszym kreatorem jest tig. Bull beda miec wyjatek dwuletni i minimle, których raczej nie wykorzystają, ciekawa sytuacja, OK odpuszczamy sezon, ale nie wiem czy nie robienie teraz nic, poza unikaniem LT to dobry pomysł, jakby teraz zebrać pakę na sezon 2013/14 i wprowadzać w to rose'a to byłoby naprawdę OK, ale trzeba płacić grubą kasę.

smokescreen, podobny do tego rindsdorfa z przed kilku miesięcy:

Forman said the Bulls are not concerned about luxury tax issues.

"The financial piece is always something you look at," Forman said. "(Chairman Jerry Reinsdorf) has been very consistent with us that we want to try to put together the best team we can. Our decisions this summer will be basketball decisions, not financial decisions."

cris-douglas roberts, ziomek rose'a z memphis wydaje się jedyną opcja za malutka kase ktora potrafi cos sobie wykreowac.

Cholera Myślałem że dowiem się co ludzie sądzą o wyborze młodszego Teague a wale do tyłu strony a mam:

-wypierdalaj

-to ty wpierdalaj

-wrzucam cię na ignora

-to ja ci wrzucam na ignora

Dzięki chłopaki.Prawdziwe zuchy z was.

pojawiają się wieści ze luol deng NIE bedzie miał operacji i rozpocznie sezon normalnie.

nie wiem czy to jest dobre posunięcie.

nie wiem co to za wieści bo jakoś specjalnie nie pasjonuje się wiadomościami ale pamiętam wywiad z Dengiem zaraz po odpadnięciu z Sixers i wspominał dośc wyraźnie, nie wyklucza, że operacja nie będzie konieczna i potrzeba czasu. Nie było to żadne insaiderskie info ot zwyczajny wywiad i pytanie odnośnie IO w Londynie. Chyba Luol wie co gadał.

Z draftu wszyscy się skupili na Davisie i dalsze picki się nie liczą %) .Dla mnie szkoda,że jest PG bo ze względu na obecnych kontuzjowanych przydałby się jakiś striker, ale jest młody i rzuca przyzwoicie,więc czas pokaże jak to wyjdzie w praniu.Sam meczu i tak nikt nie wygra.

[video=youtube;bx1Xtqh1lw4]

wirakocza:

http://www.youtube.com/watch?v=98-tc5nD65k

+ thibodo tez mowil ze operacji nie bedzie, zobaczymy, każdy wie jak luolowi szlo z uszkodzonym nadgarstkiem.

matek:

bulls nie beda miec mle, podobnie jak lal i boston, slyszalem ze boston bedzie chcial zrobic snt z udzialem bassa, ale i tak mysle ze mayo poleci na kase i trafi do jakiegos sacrmento.