kaziu999999 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 lol jeśli to prawda że nie wymienią Luola to się cieszę ;D Nash był by zajebisty jak nie będzie Róży, ale k**** Nash w Bulls? Jakoś mi to nie pasuje.W sumie w dupie mam Brewera,ale Ilyasova za Bozzera to było by coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Jeśli ktokolwiek ma nadzieje, że Buxi przystaną na ofertę Booz-Ilyasova jest naiwny Turek ma po tym sezonie tak wysoką wartośc na rynku, że Bulls musieliby sie po niego zgłaszac co najmniej z Noah a nie z nietradowalnym Boozerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Wiem że takiego do takiego trejdu nie dojdzie ale nie pisałem że tak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 mycek i joseph - uwielbiam czytać wasze kłótnie, nie ma nic piękniejszego od dwóch sprzeczających się fanów Bulls, no może tylko dwóch sprzeczających się fanów Lakers albo Heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 mycek i joseph - uwielbiam czytać wasze kłótnie, nie ma nic piękniejszego od dwóch sprzeczających się fanów Bulls, no może tylko dwóch sprzeczających się fanów Lakers albo Heat skonczyłem z nim, ignor na typa. pojawiają się wieści ze luol deng NIE bedzie miał operacji i rozpocznie sezon normalnie. nie wiem czy to jest dobre posunięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 2) podpisanie boozera, szary kibic mógłby się jarać, ja się jarałem, ale nie po to biorą monstrualną kase zeby nie prze-scautować zawodnika który weźmie 80 baniek. Poza tym dlaczego nie podpisali carlosa norlamnie tylko dali jeszcze jazz kolosalne TPE za które ci dostali ala? bo chcieli być milusi co w tym złego a własnei mam pytanie jak sadzicie KK i Brew zostaną w Bulls na na nadchodzący sezon?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Mam nadzieje że Kyle zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 rose,rip,deng,boozer,noah,taj,jimmy,tig + asik ~5 to 69.3mln korver, watson, brewer to 13.7 w sumie 83 mln za 12 graczy. damn. sytuacja ronniego wydaje sie byc przesadzona, jest butler, nie wiem czy thibodo jest gotow grac tigiem od zaraz, jesli tak mozna odpuscic watsona, to juz 8 mln mniej, co by dawalo 75+ hinrich (k**** twoja mać!) za 1.5 mln max. nie wiem. kirk-rip-kontuzjowany deng-boozer-noah, na ławce nie lepiej, ani jednego gracza który regularnie kreuje gre. oczywiście o jl3 nie ma mowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek-darro Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 w zaistaniałej sytuacji ( kontuzje 2 czołowych graczy ) powinien zostać co najmniej KK i jak już mycek wspomniał ew watson , brew out , ma już następce , jesli wyoptują całą 3 to nie wiem czy uda nam się zdobywać 70 p w meczu chyba , że Boz zacznie zdobywać 30 p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 tutaj chodzi aby zgromadzić jak najwięcej ludzi potrafiących kreować za niską kasę, cholernie cięzkie zadanie, mam info że rose może wrócić nawet w styczniu gdyż swoją kontuzję potraktował jako wyzwanie i nie odpuszcza nawet na moment, TYLKO że kiedyś w 2000 roku ronaldo (ten z brazyli) też zerwał wiązadła, też wrócił szybko, bo rehabilitacja dobrze szła - pograł 15 minut, i odnił kontuzje (wypad na następny rok). Jesli Kirk hinrich będzie grał w tym zespole więcej niż 5 minut na mecz to to nie wrózy nic dobrego, jak mówiłem, na chwilę obecną najlepszym kreatorem jest tig. Bull beda miec wyjatek dwuletni i minimle, których raczej nie wykorzystają, ciekawa sytuacja, OK odpuszczamy sezon, ale nie wiem czy nie robienie teraz nic, poza unikaniem LT to dobry pomysł, jakby teraz zebrać pakę na sezon 2013/14 i wprowadzać w to rose'a to byłoby naprawdę OK, ale trzeba płacić grubą kasę. smokescreen, podobny do tego rindsdorfa z przed kilku miesięcy: Forman said the Bulls are not concerned about luxury tax issues. "The financial piece is always something you look at," Forman said. "(Chairman Jerry Reinsdorf) has been very consistent with us that we want to try to put together the best team we can. Our decisions this summer will be basketball decisions, not financial decisions." cris-douglas roberts, ziomek rose'a z memphis wydaje się jedyną opcja za malutka kase ktora potrafi cos sobie wykreowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Cholera Myślałem że dowiem się co ludzie sądzą o wyborze młodszego Teague a wale do tyłu strony a mam: -wypierdalaj -to ty wpierdalaj -wrzucam cię na ignora -to ja ci wrzucam na ignora Dzięki chłopaki.Prawdziwe zuchy z was. pojawiają się wieści ze luol deng NIE bedzie miał operacji i rozpocznie sezon normalnie. nie wiem czy to jest dobre posunięcie. nie wiem co to za wieści bo jakoś specjalnie nie pasjonuje się wiadomościami ale pamiętam wywiad z Dengiem zaraz po odpadnięciu z Sixers i wspominał dośc wyraźnie, nie wyklucza, że operacja nie będzie konieczna i potrzeba czasu. Nie było to żadne insaiderskie info ot zwyczajny wywiad i pytanie odnośnie IO w Londynie. Chyba Luol wie co gadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRESHMAN Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Z draftu wszyscy się skupili na Davisie i dalsze picki się nie liczą %) .Dla mnie szkoda,że jest PG bo ze względu na obecnych kontuzjowanych przydałby się jakiś striker, ale jest młody i rzuca przyzwoicie,więc czas pokaże jak to wyjdzie w praniu.Sam meczu i tak nikt nie wygra. [video=youtube;bx1Xtqh1lw4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 (edytowane) OJ Mayo będzie UFA, myślę że MLE na niego starczy. Ale mówią, że Lakers i c's go chcą, o innych w tej chwili cicho... ehhh żeby udało się go jakoś dostać na ławkę LAL, niestety MMLE to raczej za mało Edytowane 29 Czerwca 2012 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 wirakocza: http://www.youtube.com/watch?v=98-tc5nD65k + thibodo tez mowil ze operacji nie bedzie, zobaczymy, każdy wie jak luolowi szlo z uszkodzonym nadgarstkiem. matek: bulls nie beda miec mle, podobnie jak lal i boston, slyszalem ze boston bedzie chcial zrobic snt z udzialem bassa, ale i tak mysle ze mayo poleci na kase i trafi do jakiegos sacrmento. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 A skąd ta pewność że C's nie będą mieli mle? Z fusów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 A skąd ta pewność że C's nie będą mieli mle? Z fusów ? mLE lub mMLE mozna wywróżyć................... z salary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 @ingazz to przecież piszę że mogą dysponować MLE, więc nie wiem o co Ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 druzyna z cap-space ma mle? fair enough. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 tam olać plotki z mayo plotka wg której Harris idzie do Bulls w zamian za KK i Brewa to jest to co mi się podoba i myślę ze obydwie ekipy by na tym skorzystały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Aż rzuć linkiem, tylko wiesz, na pm, bo KOMUS jeszcze żyłka pęknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi