Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2012/13

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Składy zaktualizowane. Picki są już z przyszłorocznych sezonów wklepane.

Na ten czas zostały dwa zespoły z przekroczony sc - Raptors i Wolves. Jako że draft skończył się przedwcześnie, to zgodnie z tym co napisałem w temacie o drafcie czasu na zejście z salary oba te zespoły mają do 20 września (z tym dniem włącznie). Gdyby Wam się nie udało zejść poniżej progu, to leci pierwszy gracz ze składu, który zapewni jednorazowo zejście poniżej progu.

Wolves - Anthony Randolph

Raptors - Al Harrington

Jestem potwornie zawiedziony. Uaktywniłem się równo tydzień temu, rozesłałem w c*** ofert trade'ów, niektóre opcje jeszcze wiszą. Natomiast do mnie nie przychodza właściwie żadne oferty, nikt nie chce się wysilić i pokombinować, nie mam interesujących zawodników ?

Ale ma to też swoje zalety. Piotreksuper, dobrze że nic do mnie nie wysyłasz. Ty masz dożywotni zakaz proponowania mi wymian. A poza tym masz strasznie głupi nick. STRASZNIE GŁUPI !!!

Składy wklepane. Startujemy. Wszyscy gracze na FA są do 20 września waiverami.

Waivery wklepane ze stanem na koniec poprzedniego sezonu.

Raptors mają jedno wolne miejsce w rosterze, bo Barbosa jeszczenigdzie nie podpisał, więc do Ciebie Dunk należy decyzja, czy zapełnisz to miejsce na fa, czy zostawiasz Barbose. Dwie ekipy nadal są ponad limitem salary - Wolves i Raptors. Czasu na zejście poniżej progu jest do końca 20 września.

Udanych łowów :)

Tak generalnie sam się teraz naciąłem :)

Czasu na zejście z salary jest do 20 września do 23:59, waivery zostaną "rozlosowane" koło godziny 9:30 tego samego dnia. Biorąc pod uwagę, że czasu na zejście z salary jest więcej niż czasu na to, by waiver trafił do danej ekipy moglibyście przekraczać salary cap, tylko po to, by dostać jakiegoś tam upatrzonego fa, który ma dla was za wysoki sc, ale będzie przecież jeszcze cały dzień na zejście z salary.

Otóż tak to nie będzie działać :) W momencie, gdy będziecie brać graczy z fa obowiązuje już zasada nie przekraczania salary cap, miejcie to na uwadze żeby potem nie było kłopotów z ustalaniem na nowo waiverów i wyrzucaniem ze składu zawodników, bo ktoś tam sobie wykorzystał lukę, która powstała zupełnie przez przypadek.

W ogóle mam nadzieję, że ostatni zespół który jest powyżej progu zejdzie z niego jeszcze przed rozpoczęciem łowów na fa, by potem nie było jakiś nieuzasadnionych pretensji.

Kto przekroczy salary cap podczas łowów na fa ma bana na miecha.

?

Varejao i Ginobili utrzymują statsy, Davis robi 60, Kirilenko, Mayo, Green, Favors i Jerebko idą po 20 do góry i voila.

aha, jak tak to gramy o drugie miejsce.

btw, ktory green o 20 do gory? gerald wskoczy na poziom pod 50 fp czy jeff jako backup bedzie robil o ok 10 fp wiecej niz jako starter w oklahomie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.