Roger Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Zaktualizuje dziś składy, ale to troche później. Czekam wciąz na Rapsów na yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Składy zaktualizowane. Picki są już z przyszłorocznych sezonów wklepane. Na ten czas zostały dwa zespoły z przekroczony sc - Raptors i Wolves. Jako że draft skończył się przedwcześnie, to zgodnie z tym co napisałem w temacie o drafcie czasu na zejście z salary oba te zespoły mają do 20 września (z tym dniem włącznie). Gdyby Wam się nie udało zejść poniżej progu, to leci pierwszy gracz ze składu, który zapewni jednorazowo zejście poniżej progu. Wolves - Anthony Randolph Raptors - Al Harrington Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 wypi****le dwóch gagadków i wygląda mój skład "w pupcie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 I stworzyles kolejnego contendera do mistrza NCAA, gratulacje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 AK jest przez kogoś już zarezerwowany, czy dostępny dla wszystkich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 AK jest przez kogoś już zarezerwowany, czy dostępny dla wszystkich?lorak ma kirilenkę w skladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Jestem potwornie zawiedziony. Uaktywniłem się równo tydzień temu, rozesłałem w c*** ofert trade'ów, niektóre opcje jeszcze wiszą. Natomiast do mnie nie przychodza właściwie żadne oferty, nikt nie chce się wysilić i pokombinować, nie mam interesujących zawodników ? Ale ma to też swoje zalety. Piotreksuper, dobrze że nic do mnie nie wysyłasz. Ty masz dożywotni zakaz proponowania mi wymian. A poza tym masz strasznie głupi nick. STRASZNIE GŁUPI !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 czy możemy Dunka wywalić z ligi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 WTF? Jak pisałem, miałem kłopot z rejestracją zespołu. PMy odbieram, odpowiadam, więc gram dalej. Findek - na gg pisałem niejednokrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Wklepie potem składy (koło 10 myśle) i daje begin season, miejscie to na uwadze, bo zaczynamy w ten sposób walkę na fa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Składy wklepane. Startujemy. Wszyscy gracze na FA są do 20 września waiverami. Waivery wklepane ze stanem na koniec poprzedniego sezonu. Raptors mają jedno wolne miejsce w rosterze, bo Barbosa jeszczenigdzie nie podpisał, więc do Ciebie Dunk należy decyzja, czy zapełnisz to miejsce na fa, czy zostawiasz Barbose. Dwie ekipy nadal są ponad limitem salary - Wolves i Raptors. Czasu na zejście poniżej progu jest do końca 20 września. Udanych łowów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Wywalam Barbosę i Westa, jestem poniżej progu SC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Tak generalnie sam się teraz naciąłem Czasu na zejście z salary jest do 20 września do 23:59, waivery zostaną "rozlosowane" koło godziny 9:30 tego samego dnia. Biorąc pod uwagę, że czasu na zejście z salary jest więcej niż czasu na to, by waiver trafił do danej ekipy moglibyście przekraczać salary cap, tylko po to, by dostać jakiegoś tam upatrzonego fa, który ma dla was za wysoki sc, ale będzie przecież jeszcze cały dzień na zejście z salary. Otóż tak to nie będzie działać W momencie, gdy będziecie brać graczy z fa obowiązuje już zasada nie przekraczania salary cap, miejcie to na uwadze żeby potem nie było kłopotów z ustalaniem na nowo waiverów i wyrzucaniem ze składu zawodników, bo ktoś tam sobie wykorzystał lukę, która powstała zupełnie przez przypadek. W ogóle mam nadzieję, że ostatni zespół który jest powyżej progu zejdzie z niego jeszcze przed rozpoczęciem łowów na fa, by potem nie było jakiś nieuzasadnionych pretensji. Kto przekroczy salary cap podczas łowów na fa ma bana na miecha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Sporo mieska, w takich chwilach zaluje, ze mam niski numer ;-) BTW, teraz juz trejdy wystarczy klepac na Yahoo, a tutaj potwierdzac nie trzeba o ile nie ma pickow w wymianie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Jak Wam wygodnie, choć wolałbym żebyście wszystkie trejdy wrzucali na forum, żeby ten temat zupełnienie nie umarł w trakcie trwania sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 tak patrze na swoj sklad i wyglada na to, ze bede walczyl o wygrana juz w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 tak patrze na swoj sklad i wyglada na to, ze bede walczyl o wygrana juz w tym roku.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 ? ? Varejao i Ginobili utrzymują statsy, Davis robi 60, Kirilenko, Mayo, Green, Favors i Jerebko idą po 20 do góry i voila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 ? Varejao i Ginobili utrzymują statsy, Davis robi 60, Kirilenko, Mayo, Green, Favors i Jerebko idą po 20 do góry i voila. aha, jak tak to gramy o drugie miejsce. btw, ktory green o 20 do gory? gerald wskoczy na poziom pod 50 fp czy jeff jako backup bedzie robil o ok 10 fp wiecej niz jako starter w oklahomie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 aha, jak tak to gramy o drugie miejsce. btw, ktory green o 20 do gory? gerald wskoczy na poziom pod 50 fp czy jeff jako backup bedzie robil o ok 10 fp wiecej niz jako starter w oklahomie? Taki żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi