Radzio Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Dziękuje za przywrócenie mi mojej drużyny owszem nie sprawdzałęm, ale wydawało mi się że gdzieś skłądałęm deklarację co do gry ps. kupię nr draftu wyższy od mojego lub ewentualnie zamienie swój na wyższy plus coś dorzuce, ale wolę sam nr draftu w razie czego piszcie na maila: radzio_i@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Wira wie, że musi jeszcze raz wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 teraz wiem. Wybieram Wolves. Chyba że Łukasz zechcę wrócić... to wtedy Zespoł po Popku ale może też jeszcze nie zrezygnował To już pewniejszy będzie wybór Minny. Niech będzię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 To dla mnie oficjalnie zostały Bobki czy spodziewać się jeszcze jakiś zawirowań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Nie no, nie przewiduje już zmian: Wira dostaje Wolves obi dostaje Bobcats Czekam na moda żeby posprzątać dział i nasze tematy, jak mi nadadzą to jedziemy z koksem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Tak, zróbmy burdel i ogłośmy mój comeback Decyzja podjęta, ogłoszona wszem i wobec... Ciągle trochę mi szkoda porzucenia zabawy, braku możliwości poszukiwania hot FA's w stylu Jasona Smitha czy Zazy z zeszłego sezonu. No ale kobieta się ucieszy, że o poranku w ogóle zwrócę uwagę na jej obecność, zamiast lunatycznym krokiem iść do kompa by sprawdzić ile FP narobił Blake. Wira, powodzenia - najeb im wszystkim, a zwłaszcza ai3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 trzymasz ludzi w niepewności, a ja poprostu z potwierdzeniem trochę zaspałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi