ignazz Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Luźna gumka Panowie! robimy mały konkursik jak wyglądać będzie kara dla MWP? ja stawiam na: 8 meczy z marszu............ może zrobimy pulę nagród? ja tam 5 PLN mogę wrzucić, każdy wkłada a ten co trafi lub będzie najbliżej wyciaga... oczywiście bez sensu robić 5 zetowe przelewy ale moze ustanowimy wirtualny bank i jak się nazbiera to wtedy pocisniemy albo od razu zwiększmy stawke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ja bez banku i stawiania, bo to loteria mysle ze w przypadku Artesta bedzie minimum z 15-20, a kto wie czy nie troche wiecej strzele ze 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 nie wchodzę w zakłady pieniężne, ale ja daję max 5 meczy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 15 spotkan (podzielone na 8 RS i 7 PO) 5 zl wchodze. rozumiem, ze stawke zgarniaja tyko ci co weszli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Może lepiej po dyszce? bb i ignazz, napiszcie co myślicie... Jak po dyszce(bo przelewać piątaka? plisssss....) to ja obstawiam 10 meczy. Za piataka nie chce mi się wchodzić... Fajna zabawa, myślę, że kilka takich obstawiań można zrobić. Tylko jak coś ja robię przelewy po PO bo mam tez inne zakłady więc jak coś wtedy się będę rozliczał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 za 10 mnie nie stac:P a tak serio moze byc. mam dobry humor, bo wciaz nie ogloszono dlugosci kary:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 mysle ze z racji tego, ze to Lakers, ktorzy maja duzo fanow i dobrze byloby dla ligi, zeby dlugo grali w PO, będzie cos w stylu 10 spotkan, mozliwe ze przynajmniej polowa z tego na RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dobrze dla ligi byłoby też dać większą karę, bo mecz był w national TV no i też nie wypada tak odpuścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) fajna zabawa, jeśli wszyscy będą wypłacalni zmiania: cała pierwsza runda PO za 10zł, wchodzę komu przelewamy kasę? Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KotBehemot Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 12 spotkań, 10 zł, do uzgodnienia kiedy i komu hajs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 10 zeta wchodzę powtarzam........... 8 spotkań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) dobra ja też wchodzę ale co jak parę osób obstawi tyle samo meczów, bo ja też chciałem okrągła liczbę jak @Luki 10, w sumie faulu jeszcze nie widziałem więc może najpierw zobacze edit. ok zobaczyłem, to dobrze że RonRon ma jeszcze w sobie ten młodzieńczy entuzjazm, nota bene Harden mógł uważać a nie pcha się jak ten udaje king konga, no i jeszcze jak na talibana mógłby odpowiedzieć jakoś a nie pokłada się na parkiecie ( zwracam chonor jesli teraz planuje jakiś zamach na chatę Artesta ). ps. Ron nie głupi jest taka przemyślana akcja, serio może mówić ze się tak tylko poklepać po klacie chciał Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 The Lakers' Metta World Peace has been suspended for seven games without pay for striking the Thunder's James Harden in the head with his elbow, the NBA announced today. brawo ignazz - wygrales chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KotBehemot Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Cwanie ignazz, zakładasz temat, proponujesz zakład i kosisz hajs. Jakieś insiderskie info? Daj dane do przelewu na PRIV to przeleję tą górę pieniądza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 dałem całą pierwsza rundę jak mnie potraktujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Może zrobimy typowanie PO z nagrodami pieniężnymi? Tylko kasę proponuję przelać przed rozpoczęciem najlepiej jakiejś zaufanej osobie (która po zakończeniu by wypłaciła zwycięzcy) żeby potem nie było wałków z wypłacalnością (w końcu to Polska ). Wejście do gry to powiedzmy 10-15 zł i najlepiej by się zgłosiło co najmniej kilkanaście osób. Można zrobić to w konwencji "zwycięzca zgarnia wszystko" ale można też dać nagrody np. 3 najlepszym osobom (wtedy rywalizacja będzie ciekawsza). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 dałem całą pierwsza rundę jak mnie potraktujecie nijak bo jakby w wyroku było że kara zakazu gry jest dokładnie w pierwszej rundzie to byś trafił w wyrok nie trafiłeś ale możesz trafić w konsekwencje zakazu bo idealnie może się to zgrać... ale nie o to chodziło choć jak dla mnie mogę poczekać do PO i jak lakers przegrają 2:4 w pierwszej rundzie to podzielę się fifty fifty co do przelewów to mam propozycję mini zakładów na czas PO z przegranymi dokładnie na taką samą kwotę... jeżeli w rewanżu przegram zerujemy kwoty a jak wygram stawka wzrośnie do 20 PLN, i można tak bez końca...jak się uzbiera wyżej to wtedy przelewik: ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Może zrobimy typowanie PO z nagrodami pieniężnymi? Tylko kasę proponuję przelać przed rozpoczęciem najlepiej jakiejś zaufanej osobie (która po zakończeniu by wypłaciła zwycięzcy) żeby potem nie było wałków z wypłacalnością (w końcu to Polska ). Wejście do gry to powiedzmy 10-15 zł i najlepiej by się zgłosiło co najmniej kilkanaście osób. Można zrobić to w konwencji "zwycięzca zgarnia wszystko" ale można też dać nagrody np. 3 najlepszym osobom (wtedy rywalizacja będzie ciekawsza). ja jestem IN! a może rozbijemy to na poszczególne etapy? kwota jaką proponuję to: 20PLN - pierwsza runda 25PLN - druga 30PLN - finały konfy 50 PLN - finał jeżeli jednorazowo to chyba warto zrobić 50 zeta a z 3 nagrodami to chyba dobry pomysł.... tak czy siak dostosuję się do reszty jak chcecie kwotę zmniejszyć lub zwiększyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 komu kasę mam przelać? bezpośrednio Tobie Ignazz? co do zabawy na PO wchodzę, ale trzeba wybrać taka kwotę żeby sporo osób wzięło udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jeżeli zgłosi się co najmniej 20 osób to i kwota 15 zł będzie w sam raz (nie za niska, nie za wysoka). Wtedy np. 200 zł dla zwycięzcy i 100 zł za drugie miejsce. No ale lepiej żeby więcej osób się wypowiedziało. No i niech się zgłosi jakiś kandydat na skarbnika - najlepiej z minmum rocznym stażem na forum, nieskazitalnego charakteru, no i będący w stanie wypłacić kasę zwycięzcom kilka dni po zakończeniu PO (żeby nie było potem akcji "sorry panowie, jadę na miesiąc w Bieszczady, kasę wypłacę po powrocie"). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi