Muslii Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Waiters ma coś w sobie z Melo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugoda Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 no jaram się jeśli T-Rob idzie do Sacto. ma lidership i powinien wycisnąć z nimi #8 seed drummond/lillard PTB wiec GSW powinno wziąć Barnesa - 3 której tak potrzebowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 no jaram się jeśli T-Rob idzie do Sacto. ma lidership i powinien wycisnąć z nimi #8 seed drummond na 99% PTB wiec GSW powinno wziąć Barnesa - 3 której tak potrzebowali. jak ogarnie Cousinsa to w tej drużynie jest mega potencjał spodziewałem się, że już w tym sezonie wybuchnął i skończą wyżej ten RS kibicuje im na pewno w nowym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 #6 Lill do PTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 #7 GSW HB tak jak marzyli!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 zajebisty fit barnes do gsw, zeby go nie zjebali, w c*** chaosu w tej druzynie, zobaczymy co skreca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 zajebisty fit barnes do gsw, zeby go nie zjebali, w c*** chaosu w tej druzynie, zobaczymy co skreca z wolniejszą grą pod białych podkoszowych będzie lepiej Toronto Ross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugoda Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Wojnarowski ma zajebiste źródła, wszystko co podaje to pewniaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 pistons spierdola i nie wezma hensona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 nie wierzę, że się ostał do ich picków ale good for them! toronto mnie także zaskoczyło z wyborem rossa no to teraz Drummond czy Henson do Pistons? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugoda Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 @matek, możesz wyłaczyć, wezmą Drumma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 idioci pożałują tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugoda Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 jakby Hornets wzięli Hensona to za 3 lata to będzie defensywne monstrum. wyobraźcie sobie pełen potencjał Hensona + Davis... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zajebisty pick Pistons lepiej wziac nie mogli teraz Rivers do NOH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 jak teraz to detroit ma zamiar grać? jakiś trade wchodzi w grę czy jeden z nich pójdzie na 4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugoda Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 PTB albo Marshall albo Zeller - ktoś do karmienia LMA i do uzupełniania LMA potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 wg mnie błąd, Austin będzie się pokrywał z Gordonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 jak teraz to detroit ma zamiar grać? jakiś trade wchodzi w grę czy jeden z nich pójdzie na 4? Jaki problem grać Monroe na PF? Wybór Riversa imho fatalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Jaki problem grać Monroe na PF? Wybór Riversa imho fatalny. nie oglądałem Pistons więc nie wiem czy Monroe da radę na pf. Rivers im się jeszcze odbije. Leonard wg mnie dobry wybór do LMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 PTB ja uwazam, ze pierwszy większy bust... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi