Cloud Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 A taki draft ile trwa? z ogłoszeniami wymian itd? Bo jeszcze nie oglądałem, zawsze wszystko czytałem z rana, ale dziś się może skusze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 jaki chat i gdzie???na forum pewnie i tak co pick będzie wymiana opinii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Czy Henry Sims ma szanse zostać solidnym backupem na Centrze.??? CLippers potrzebują dużego gościa, nie musi wysoko skakąc bo tam już tacy są.Był na workoutach w LAC.Dał by rade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 pierwsza runde albo przynajmniej do 19 picku mozna obejrzec druga to juz raczej dla znawcow tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 ja muszę czekać do końca..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 kosi liczę na chat Na życzenie - http://aboutncaa.blogspot.com/2012/06/draft-chat-2012.html choć ja zaznaczam, że mnie może nie być. A taki draft ile trwa? z ogłoszeniami wymian itd? Bo jeszcze nie oglądałem, zawsze wszystko czytałem z rana, ale dziś się może skusze.4 godziny luźno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 ciekawa opcja z tym chatem hehe chyba sie skusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 @DraftExpress I can only imagine the conversation an owner will have with their GM in two-three years if Dion Waiters ends up being a bust... "So you took a 6-3 SG 6th man who everyone had in the 20s in May in the top-10 despite no workout, physical or interview? You did that why?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Bulls biorą podobno Tyshawna Taylora z 29. Ja tam bym wolał Wrotena jeśli byłby dostępny. http://tracking.si.com/2012/06/28/report-bulls-tyshawn-taylor-draft/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugoda Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 najgorsze to jest to takie czekanie między wyborami, ile jest minut? 5min? #1 no to może 10 sekund potrwa, chyba, że NOH będą chcieli powkurzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Rok temu Cavs wykorzystali prawie cały czas na wybranie Irvinga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Drummond już spada w mockach. Na DX spadł na 9 pick(pistons) na nba draft na 8 pick(Raptors) a u Kosiego spadł już poza Top10. Waiters w obu mockach z 7 ląduje w Warriors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Jeśli Waiters pójdzie w Top10 powinien oddać połowę pensji swojemu agentowi. P.S. nie bierz pod uwagę jak ja typuje, bo ja nie mam swoich źródeł i często po prostu zgaduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnero Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Panowie jako że nie chce mi się przekopywać całego wątku, mógł by ktoś napisać jak Waiters wygląda w obronie ? Przy Stefku który jak wiadomo demonem defensywy nie jest przydał by się dobry obrońca którym Klay niestety nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 wroten ma jeszcze gorszy rzut niz MKG a to co by nie było - gigantyczna ułomność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Panowie jako że nie chce mi się przekopywać całego wątku, mógł by ktoś napisać jak Waiters wygląda w obronie ? Przy Stefku który jak wiadomo demonem defensywy nie jest przydał by się dobry obrońca którym Klay niestety nie jest.Waiters obrońcą jest lepszy od Klaya. wroten ma jeszcze gorszy rzut niz MKG a to co by nie było - gigantyczna ułomność.Miał też więcej strat niż asyst, ale i tak go uwielbiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Jeśli Waiters pójdzie w Top10 powinien oddać połowę pensji swojemu agentowi. Raczej Hollingerowi Też mnie nie przekonuje, porównanie na DX do Stuckeya wydaje się odpowiednie. Niestety SG najtrudniej chyba przewidzieć, jak sobie poradzi później. Kosi a co sądzisz o tym jak spada Sullinger? Jak dla mnie to będzie największy steal tego draftu jak nie pójdzie w loterii. Szkoda, że Spurs nie ma nic by po niego uderzyć. (chociaż biorać pod uwagę co poszło za 18pick, mogli też coś zaoferować). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 wroten ma jeszcze gorszy rzut niz MKG a to co by nie było - gigantyczna ułomność. Ale ma gigantyczny upside, a rzut jak wiadomo jest najłatwiejszą rzeczą do poprawy. A z Tyshawna Taylora to nic więcej niż Role player nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Kosi a co sądzisz o tym jak spada Sullinger? Jak dla mnie to będzie największy steal tego draftu jak nie pójdzie w loterii. Szkoda, że Spurs nie ma nic by po niego uderzyć.(chociaż biorać pod uwagę co poszło za 18pick, mogli też coś zaoferować). Pisałem wiele razy w różnych miejscach. Imho powinien zostać wybrany w loterii i jeśli pójdzie w okolicach Top20 będzie stealem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Alex Kennedy @AlexKennedyNBA The New Orleans Hornets are hoping Andre Drummond slips to #10, according to sources. They'd love to put Drummond next to Anthony Davis. Ależ bym chciał, żeby tak się stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi