mycek Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Kosi a ten robinson to typ starego (gra tyłem do kosza,post moves itp) czy nowego (dunki, finisher) podkoszowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Jordan się upije i weźmie Drummonda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Kosi a ten robinson to typ starego (gra tyłem do kosza,post moves itp) czy nowego (dunki, finisher) podkoszowego? Post game to jest jego największa wada. On dużo gra faceup wykorzystując swoją motorykę i przyzwoity rzut półdystansowy, często wygląda jak SF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 @mycek tak jak piszę Maciek dużo częściej grał przodem do kosza, czy jakieś dunki itp. Ale bliżej kosza też potrafił się odnaleźć i myślę, że prędzej czy później parę manewrów się nauczy/podszkoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Kosi a mógłbyś mi powiedzieć co sądzisz o Marshallu? Nie mam super dużo czasu na NCAA i nie znam się ale jak dla mnie gość z zajebistym potencjałem na top 5 wśród pg. Jak tam oceniasz go z perspektywy całego sezonu i z którym pickiem twoim zdaniem pójdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 No i pytanie czy Robinson dotrwa do picku Wizz W moim mocku wciąż idzie z dwójką. Gdzie można zobaczyć twojego mocka? Jestem ciekaw co dla Celtics przewidujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 No więc właśnie, czy nie lepiej brać sullingera który posiada już podkoszowe skille niż robinsona który może okazać się po prostu drugim tyrusem. Od momentu w którym okazało się że Chicago mogliby mieć aldridge over tt podchodzę sceptycznie do takich właśnie "podkoszowych" jak derrick williams czy właśnie robinson. Teraz jest tak strasznie ciężko znaleźć sobie gościa któremu można wrzucić balle pod kosz i zaufać by ten zdobył punkty z pomalowanego, więc dla mnie - chociaż nie znam się na tym, bo ncaa nie oglądam - sulinger > robinson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 No i pytanie czy Robinson dotrwa do picku Wizz W moim mocku wciąż idzie z dwójką. możesz wrzucić swój mock? chętnie bym poczytał edit: już mnie wyprzedzili, widać więcej chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Tu macie ten mock Kosiego: http://czwarta-kwarta.com/index.php/2012/05/mock-draft-2012-vol-1/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Kosi, nie wiem czy czytasz RealGM, ale tam piszą jacyś insajderzy Wizz, że z trzecim numerkiem pójdzie Beal ;] Podobno pewniak niczym Waiters w Suns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Po kolei. Zwróćcie uwagę kiedy ten mock był pisany, na dniach będzie sama loteria, ale w innym miejscu Nie ufam w żadne insiderskie info Co roku o tym pełno, a sprawdza się niewiele. Kosi a mógłbyś mi powiedzieć co sądzisz o Marshallu? Nie mam super dużo czasu na NCAA i nie znam się ale jak dla mnie gość z zajebistym potencjałem na top 5 wśród pg. Jak tam oceniasz go z perspektywy całego sezonu i z którym pickiem twoim zdaniem pójdzie?Patrząc na sam przegląd pola i ogólnie kreowanie partnerów to koleś jest numer 1 w tym Drafcie i pewnie w czołówce w ostatnich kilku latach, ale: - brakuje mu pewnej ręki do rzutu, choć z biegiem sezonu wyglądało to coraz lepiej - nie jest tak atletyczny jak chcieliby w NBA - w rezultacie jest raczej średnim obrońcą Mimo wszystko ze względu na posiadane umiejętności "first pass PG" powinien zostać wybrany między 10-20 pickiem. W zależności jak się tam wszystko ułoży. Plus jeszcze nie wyleczył do końca kontuzji. Okazało się, że oprócz urazu nadgarstka miał złamany łokieć. Obejrzyj - http://www.youtube.com/watch?v=HBXMJ6bUnYo @mycek Aż tak źle z nim nie jest, żeby porównywać go do TT Jeśli jeszcze nie widziałeś, sprawdź - http://www.youtube.com/watch?v=Dpzna9UZazQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 TT to przesada odnośnie Robinsona ;] IMO Humphries to jego floor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Sugerujesz, że MKG dla Wizz to zła opcja ? dla nikogo MKG pewnie nie jest złą opcją bo to bedzie fajny grajek ale ci wyjawiłem dlaczego uwarzam Beala za bardziej sensowny wybór, pozatym w zeszłym roku już sobie wybrali swojego dunkujacego sf na lata TT to przesada odnośnie Robinsona ;] IMO Humphries to jego floor.on z poziomu Humpa to ma szansę wystartować, oczywiście to mocno optymistyczna wersja ale ja tam wierzę w chłopaka Ciekawi mnie bardzo co zrobią Cavs, bo ten draft może ich ustawić na lata, tak na chłopski rozum to chyba powinni brac Sulingera już nawet abstrac***ac że lokalny jest, ale sam na ich miejscu miałbym problem jak wybiora Beala( jeśli jeszcze będzie) to beda imeli totalnie kosmiczny duet obrońców, całkiem kusząca opcja, no ale potrzebują kogoś pod kosz bardziej, Sulinger wydaje się być chyba najpewniejszą opcją chociaz jakoś nie jestem pewny czy z niego taki rasowy center będzie, trochę się ostatnio do Drumonda przekonałem, w sensie fajny chłopaczek, nie głupi, co nei zmienia faktu że moze być nei dosc twardy żeby być top centrem w NBA, ale może jego powinni zaryzykowac bo ma chłopak chociaz warunki jak rasowa 5. Inna kwestia że obok Valejajo to przydał by im sie ktos utalentowany offensywnie, ten Sulinger jakoś wydaje się najlepiej pasować, ma ktoś jakieś wieści z obozu Cavs na kogo najbardziej wydają sie być "napaleni"??? Edytowane 11 Czerwca 2012 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 k**** Waiters w Suns? Zajebiście, czuję, że to może być sleeper. Problem tylko taki, że ja czytałem gdzieś ostatnio, że on ma obiecane nawet top10 od kogoś (Raptors?), ale chyba to ta sama sprawa i chodzi jednak o Phoenix ta? Bez wątpienia najlepiej penetrujący gracz w draft class '12, a tego właśnie nam brakowało. e: Ford z ESPN twierdzi, że chodzi o Raptors niestety.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 z tego co ja czytałem to Sunsi mają wziąć Riversa.... nie wiem tylko czy to wciąż aktualne* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 @theo001 Podczas Draft Combine w wywiadzie Bryan Colangelo powiedział, że to nie Raptors, no ale, tak, wiem że by się nie przyznał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że to PHX. Ale tak jak Kosi mówi, insajderzy gadają zawsze, nie zawsze się sprawdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 (edytowane) No, no...Henson jaki rzucik [video=youtube;use0XMxJyKw] Przy okazji, Lillard coś tam nagrywa [video=youtube;y3My0KilXj0] Edytowane 12 Czerwca 2012 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 dlaczego Perry Jones tak spada w mockach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 bo każdy zespół boi się zaryzykować i go wziąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi