Skocz do zawartości

Trade Time - marzec 2012

Wyparlo

Rekomendowane odpowiedzi

o k**** nie spodziewalem sie czegos takiego...ten prospect ktorego Cavs nie chcieli oddac za Amare jest dostepny za free :D na miejscu Heat czy Spurs nie zastnawialbym sie. Mitch mogl trzymac tego Fisha i pick, lepszy JJ od Hilla.

Wlasnie Luki - Heat na powaznie sa zainteresowani Fisherem? kompletenie nie rozumiem. Z ich problemami pod koszem juz bym dzwonil do Turiafa czy wlasnie JJ

czekam jeszcze az Wolves wykupia Beasleya ;)

Lakers?

lakers jeśli nie podpiszą terrenca williamsa to sie ostro zdziwię.

t-will to ewenement w historii ligi, jedno z najmniejszych iq ale co ciekawe PODAJE.

ma playmaking skills, wchodzi(Ł) pod kosz, rzut poprawił, ostatnio trafiał ładnie. Taki podający slasher to skarb.

@matek

Ile źródeł tyle informacji. Gdzieneigdzie piszą, że chcemy Fishera, gdzie indziej, że Turiafa a jeszcze gdzie indziej czytalem, że JO w Heat to już na 100%. Choć tego 3ciego czarnucha nie cierpię serdecznie to chyba z tej trójki byłby najlepszy. Oczywiście jeśli w tym sezonie jeszcze zagra.

ale jaki interes maja c's w pozbywaniu sie JO jesli jest szansa ze bedzie na chodzie w PO? szczegolnie ze nie zrobili zadnego trade'u. juz calkowicie rezygnuja z walki i chca wzmocnić najmocniejszego przeciwnika? w dodatku podobno JO jest out do konca sezonu takze nie ma co sie nad nim rozwodzic. Heat i Spurs powinni juz rozkładac śpiwory pod drzwiami Turiafa i czekać kiedy wychyli nos z chaty

c's i Heat staraja sie o Turiafa, co mnie nie dziwi. Moim zdaniem powinni jeszcze powalczyc Spurs. Nagroda pocieszeszenia moze byc Hickson (z ktorym gral juz LBJ i powinni sie dogadywac na boisku) lub za ostatnia deske ratunku posluzyc moze Ryan Hollins ;)

Nie dziwi mnie tez ze Bulls i c's nie sa zainteresowani Fisherem

Lakers wykorzystaja team option Bynuma i przedluza jego kontrakt na nastepny sezon. Jesli wczesniej nie podpisza extension to w 2013 na rynku FA beda Bynum i Howard, niezle

Howard sam nie wie czego chce, a Shaq i jego gadki nie powinny miec na niego zadnego wplywu. Jesli maja to jego problem. Zeby chcial pokazac O'Neal'owi ze nie robi to na nim wrazenia to wlasnie poszedlby do Lakers zamiast skreslac ich z tej swojej rzekomej listy... a moze o to chodzi Shaqowi? chce go sprowokowac ;)

c's i Heat staraja sie o Turiafa, co mnie nie dziwi. Moim zdaniem powinni jeszcze powalczyc Spurs. Nagroda pocieszeszenia moze byc Hickson (z ktorym gral juz LBJ i powinni sie dogadywac na boisku) lub za ostatnia deske ratunku posluzyc moze Ryan Hollins ;)

Nie dziwi mnie tez ze Bulls i c's nie sa zainteresowani Fisherem

Lakers wykorzystaja team option Bynuma i przedluza jego kontrakt na nastepny sezon. Jesli wczesniej nie podpisza extension to w 2013 na rynku FA beda Bynum i Howard, niezle

nagroda pocieszenia?

ja wolę Hickinsona

by the way a gdzie sie podział Hick? http://www.nba.com/players/